Ajatuksia ajatuksesta ja ajattelusta | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Ajatuksia ajatuksesta ja ajattelusta

Ihmisen ajatukseen pyritään vaikuttamaan monin eri tavoin. Ajatusta ja ajatusmaailmaa halutaan muokata ja muuttaa haluttuihin suuntiin.

 
Ajatukseen voidaankin toki antaa vaikutteita ulkopuolelta mutta loppujen lopuksi ajatus on aina ihmisen oma. Ajatus lähtee ihmisen omasta mielestä eikä sitä oikein voi mitata eikä lukea millään tavalla. Ihminen saa ajatella juuri niin kuin itse haluaa, vaikutteista huolimatta. Itse saa päättää omista ajatuksista ja myös suhtautumisestaan ulkoisiin asioihin. Ajatuksen voi pitää omana tietonaan vaikka käyttäytyykin ehkä sitä vastoin, ulkopuolisten odotusten mukaisesti.

Ajatusta on vaikea lähteä nujertamaan. Ihmisen keho on paljon heikompi. Kehoa on helpompi alistaa kuin mieltä tai ajatusta. Ihminen on kautta aikojen selvinnyt hyvinkin vaikeista asioista ja tilanteista kunhan ei ole antanut mielensä sortua. Jos mieli sortuu, sortuu kehokin hyvin nopeasti. Tämä tapahtuu usein esim. Vaikean sairauden myötä. Kun mieli antaa periksi niin kehokin antaa periksi. Rakkaan ihmisen, kumppanin menetys voi aiheuttaa samanlaisen reaktion. Elämä tuntuu tyhjältä ja turhalta. Kun pitkästä liitosta toinen osapuoli kuolee saattaa leskikin seurata pian mukana koska elämä alkaa tuntua merkityksettömältä.


Ajatuksen ja mielen voima on suuri. Ihminen voi melkeinpä päättää omasta kohtalostaan hyvin pitkälle ajatuksillaan ja mielensä voimilla. Mielen ja ajatuksen voimalla voi vaikuttaa myös jokapäiväisempiin asioihin. Ihmissuhteisiin, työssä tai opiskelussa menestymiseen tai vaikkapa omaan asuinpaikkaansa.

Mieltä ja ajatuksia on hyvä puhdistaa aina välillä. Mielen sopukoihin kertyy asioita, ajatuksia jotka ovat täysin turhia, tarpeettomia ja taakkoina mukana. Nämä kuluttavat ja vievät energiaa väärään suuntaan. Puhdista ne pois häiritsemästä ja anna ajatuksiin ja mieleen virrata sellaista mitä haluat elämässäsi olevan.

Voin neuvoa sinua tekemään tätä mielen puhdistusta, jos kaipaat siihen hieman ohjeita ja opastusta.
 
Marjaana
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Isabella
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero: