Parempi uni fytoterapian avulla | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astral-vinkit

Parempi uni fytoterapian avulla

Kun yöllä nukahtaminen on vaikeaa, yrttitieteilijät, shamaanit, luonnontieteilijät ja homeopaatit ovat yhtä mieltä kasvien lääkinnällisestä voimasta. Tutustu ikivanhoihin ja upouusiin kasviperäisiin luonnollisiin unilääkkeisiin, jotka keinuttavat sinut uneen ennen kuin ehdit laskea lampaita.

Koska ihmisten voi olla vaikea nukahtaa, on tärkeää löytää keinoja saada kaivattua lepoa. Tämän yövalvonnan helpottamiseksi kerätään ja käytetään tiettyjä kukkia, kuoria, juuria, siemeniä ja lehtiä niiden unta edistävien ominaisuuksien vuoksi. Selvitä, mitkä niistä voivat saada sinut makeisiin uniin näiden parhaiden nukkumiseen sopivien kasvien avulla.

Parempi uni fytoterapian avulla

Ennen kuin aloitamme luettelon fytoterapeuttisista kasveista, jotka voivat auttaa nukkumiseen, huomaa, että kaikki kasviperäiset lääkkeet eivät ole vapaita sivuvaikutuksista. Varmistaaksesi, että nukut turvallisesti, muista kuulla terveydenhuollon ammattilaisia tarkistaaksesi mahdolliset reseptilääkkeiden tai reseptivapaiden lääkkeiden yhteisvaikutukset, allergiat, väärinkäytön mahdollisuudet ja mahdolliset vieroitusoireet ennen käyttöä.

Laventeli

Laventelikukkien luonnollinen tuoksu, jonka tuoksu on turvallinen myös vauvoille, rentouttaa mieltä ja kehoa riittävästi, jotta voit vaipua syvään uneen. Etsi laventelia sisältäviä voiteita, pyykinpesuaineita, saippuoita ja kynttilöitä ja käytä niitä juuri ennen yöunia.

Kamomilla

Kamomillatee on unettomuudesta kärsivien perusruokakaappitavaraa, jota voit ostaa lähes jokaisesta elintarvikekaupasta. Antioksidantti apigeniini on lievä rauhoittava aine, ja kamomillankukkia sisältävän teen juominen voi varmasti houkutella aivosi nukkumaan.

Valeriaana

Valerianjuurella on vuosisatojen ajan ollut todistetusti rauhoittavia vaikutuksia, ja se on edelleen suosikki niiden keskuudessa, jotka etsivät kasviperäisiä uniratkaisuja. Voit hyötyä siitä pureskelemalla juurta, keittämällä teetä tai käyttämällä sitä nestemäisenä tinktuuraliuoksena.

Äidinmaitokukka

Sano hyvästit unettomille öille äidinmaitokukan avulla. Äidinmaitokukan tuoksu sekä lohduttaa että tyynnyttää, ja sen vaikutus muistuttaa äidin lämmintä halausta. Kokeile polttaa äidinmaitokukan suitsuketta ennen nukkumaanmenoa tai ripottele sitä tyynyn sisälle.

Keikarinkukka

Gardenian kukkien upea tuoksu on niin rauhoittava, että se voi edistää uneliaisuutta. Elävän gardeniakasvin pitäminen makuuhuoneessa on erittäin tehokas rauhoittava aine, ja se on suosittua niiden keskuudessa, jotka heräävät usein yöllä.

Sitruunamelissa

Sitruunamelissa on hermolääke, se rauhoittaa hermoja ja kannustaa lepoon. Sitruunamelissan monipuoliset sitruksen tuoksuiset siemenet sisältyvät voiteisiin, kylpysuoloihin ja yrttiteehen, joita voidaan käyttää yöunen laadun parantamiseksi.

Magnolian kuori

Verrattuna reseptiahdistuslääkkeisiin, magnolian kuori jauhemaisessa pillerimuodossa rauhoittaa mieltä, jotta saadaan aikaan terve tunnetila unta varten. Se vähentää adrenaliinia ja ahdistusta ja luo mielentilan, joka on valmis nukkumaan.

Vaikka osa näistä kasveista on tarkoitettu liuotettaviksi, osa siemailtaviksi ja osa vain nuuhkittaviksi, unen laadun ja keston parantaminen on mahdollista fytoterapian avulla. Kokeile niitä itsellesi tukemaan ja täydentämään tulevaa sänkyaikaa ja lepoaikaa. Kauniita unia!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Kristiina
Alanumero:
 
Carin Bremer
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Raili
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero: