Miten Sinä varaudut syksyn ja talven tuloon? | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Miten Sinä varaudut syksyn ja talven tuloon?

Luonto ja eläimet ovat viime viikot jo kiivaasti tehneet töitä varautuakseen pimeään ja kylmään vuoden aikaan. Ihmisten olisi syytä tehdä samoin. Talvi koettelee meitä jokaista – eroa on siinä kuinka suuria nämä vaikutukset ovat.

Kotona on hyvä muistaa tehdä nyt sellaista pientä järjestelytyötä, että siellä on varmasti mukava olla. Onko kesän jäljiltä jotain projekteja vielä hoitamatta tai kesken? Nyt on hyvä hetki viimeistellä ne ja tehdä oma pesä valmiiksi pimeneviä iltoja ja pakkasöitä varten. On tärkeää, että kotona on hyvä olla. Käy huone kerrallaan kotisi läpi ja katsele rauhassa ympärillesi. Tuleeko mieleesi asioita, jotka voisivat olla toisin. Tee lähiviikkojen aikana nämä parannustyöt.  Ei kuitenkaan ole tarkoituksenmukaista lähteä listaamaan suuria kokonaisuuksia, kuten remontoitavia asioita. Pientä kaunistamista ja asioiden paikalleen laittamista, se on tämän tarkoitus.

Miten Sinä varaudut syksyn ja talven tuloon

Mitä tällä sitten saavutat? On tärkeää, että kotonasi vallitsee rauhallinen ja miellyttävä energia. Tämän avulla koti on sinulle se paikka, jossa saat voimautettua itseäsi pimeänä vuoden aikana. Mikäli tällaisia ahdistavia epäjärjestyksiä jää kotiisi talveksi, vievät ne voimia sinulta ihan huomaamattasi. Veikkaan, että meillä useimmilla energiatasot kuitenkin laskevat talven myötä ja on aina vain vaikeampi tarttua kotona oleviin epäkohtiin. Pelkästään arjessa pärjääminen on kovemman työn takana kuin valoisaan vuoden aikaan.

Erityisesti kiinnitä huomiosi makuuhuoneeseen. Siellä vietät selkeästi suurimman osan ajasta, kun olet kotonasi. Käy liinavaatekaappi läpi ja mieti, olisiko aika uusia lakanoita ja tyynyliinoja. Ovatko tyynyt ja peitot vielä kunnossa? Talvella unen tärkeys korostuu. Kun valoa on vähemmän, voi tarvittava lepoaika kasvaa jopa yli tunnilla. Harva osaa sitä automaattisesti lisätä omaan kiireiseen aikatauluunsa. Jos väsymystä alkaa tuntua marras-joulukuussa, kokeile unimäärän lisäämistä vaikka puolella tunnilla. Kokeilun voisi olla hyvä kestää viikosta kahteen viikkoon, jotta univaje ehtii korjaantumaan. Myös niistä kirkasvalolampuista on monelle hyötyä, tarkistapa missä kaapissa se on kesäloman viettänyt.

Nauti myös syksyn ja alkavan talven ulkoiluilmoista. Pienessä tihkusateessa ulkoilma on helpoimmillaan hengittää monen mielestä. Usein puhutaan, että ilma on sateen jälkeen tai kevyessä tihkussa happirikasta. Näin ei varsinaisesti kuitenkaan ole. Happea on ilmassa ihan saman verran, mutta ilmankosteus on korkea ja se tekee hengittämisen helpoksi.

Liiku luonnossa, saat sieltä mielenrauhaa ja energiaa. Kroppasi kiittää myös. Laita kotipesä kuntoon talvea varten. Nyt on se aika. Nauti pimenevissä illoissa kynttilän valosta ja rauhallisesta seesteisestä energiasta, jonka olet kotiisi luonut.

Kun olet saanut kotonasi turvallisen ja lämpimän tunnelman, saattaa Sinulla olla vielä muita asioita järjesteltävänä. Ne voivat olla solmuun menneitä ajatuksia, heikentynyttä energiaa arjessa tai tulevaisuuteen liittyviä kysymyksiä. Niitä on usein mahdotonta saada itse muuttumaan parempaan suuntaan. Positiivisen intuitioni ja esimerkiksi Tarot-tulkintojen avulla voimme yhdessä avata näitä asioita. Kun kiire vie ylikierroksille, niin voin myös auttaa löytämään rauhaa ja kanavoida rauhoittavaa ja voimauttavaa energiaa sinulle.

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Isabella
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero: