Heräämisen vaikeus | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Heräämisen vaikeus

Moni haluaa valveutua elämään tietoista elämää, mutta kohtaa lähes jatkuvasti hankaluuksia tietoisuuden polulla.

Mistä oikein on kyse?

Kun nukumme, silmämme ovat kiinni, näemme ehkä unia, mutta emme ole tietoisia itsemme ulkopuolisesta maailmasta, ennenkuin joku meidät herättää. Joskus uneemme siirtyvät muuntuneina mielikuvina ne asiat, jotka tapahtuvat meille unemme ulkopuolella. Jos joku vaikkapa kutittaa meitä nukkuessamme varpaista, saatamme uneksia kyseisen kutittelun lukuisilla eri tavoilla.

Heräämisen vaikeus

Me emme halua herätä, sillä peiton alla on mukavaa ja lämmintä. Mutta kuten jokainen tietää, herääminen on väistämätöntä. Et voi olla väkisin väsynyt. Sama koskee tietoisuuteen heräämistä. Oletko kuullut sanonnan: ”Se, mikä on ylhäällä, on myös alhaalla”? Tämä samanlaisuus kutittelee meitä heräämään tietoiseen elämään. Usein nämä kutittelut eivät ”tunnu” meistä mukavilta, koska joudumme avaamaan silmämme valoisuuteen, johon emme ole unessamme tottuneet.

Astrologinen tulkinta on kuin polku, joka avautuu tietoisuudellesi, ja jota ehkä ensin et halua kulkea, mutta joka vie sinut kohti tasapainoa.

Halutessasi tietää, millaisen polun universumi on sinulle luonut, soita numerooni 430. Ohjaan sinut tulkinnallani väistämään kiviä, joita unesi eivät välttämättä tunnista.


Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Kristiina
Alanumero:
 
Sandra
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Carin Bremer
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Katariina
Alanumero: