Heräämisen vaikeus | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Heräämisen vaikeus

Moni haluaa valveutua elämään tietoista elämää, mutta kohtaa lähes jatkuvasti hankaluuksia tietoisuuden polulla.

Mistä oikein on kyse?

Kun nukumme, silmämme ovat kiinni, näemme ehkä unia, mutta emme ole tietoisia itsemme ulkopuolisesta maailmasta, ennenkuin joku meidät herättää. Joskus uneemme siirtyvät muuntuneina mielikuvina ne asiat, jotka tapahtuvat meille unemme ulkopuolella. Jos joku vaikkapa kutittaa meitä nukkuessamme varpaista, saatamme uneksia kyseisen kutittelun lukuisilla eri tavoilla.

Heräämisen vaikeus

Me emme halua herätä, sillä peiton alla on mukavaa ja lämmintä. Mutta kuten jokainen tietää, herääminen on väistämätöntä. Et voi olla väkisin väsynyt. Sama koskee tietoisuuteen heräämistä. Oletko kuullut sanonnan: ”Se, mikä on ylhäällä, on myös alhaalla”? Tämä samanlaisuus kutittelee meitä heräämään tietoiseen elämään. Usein nämä kutittelut eivät ”tunnu” meistä mukavilta, koska joudumme avaamaan silmämme valoisuuteen, johon emme ole unessamme tottuneet.

Astrologinen tulkinta on kuin polku, joka avautuu tietoisuudellesi, ja jota ehkä ensin et halua kulkea, mutta joka vie sinut kohti tasapainoa.

Halutessasi tietää, millaisen polun universumi on sinulle luonut, soita numerooni 430. Ohjaan sinut tulkinnallani väistämään kiviä, joita unesi eivät välttämättä tunnista.

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Niitta
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Rea Rubins
Alanumero:
 
Heidi
Alanumero:
 
Laeticia
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero: