Ihmisen psyyke - Johanna Karpov | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Ihmisen psyyke - Johanna Karpov

Oletko koskaan suunnistanut tuntemattomaan paikkaan ilman ohjeita tai karttaa?

 
 
Mitä ajattelisit, jos sinun pitäisi itsellesi tuntemattomassa kaupungissa etsiä tietty kahvila, jossa sinulla on tärkeä tapaaminen. Suunnistaisitko päämäärättömänä etsien joka kadun kulman takaa, joko nyt sinua onnistaisi. Et tietenkään, koska ymmärtäisit ajan kuluvan hukkaan turhassa etsimisessä. Näin kuitenkin suurin osa ihmisistä toimii kun on kyse omaan itseen tutustumisesta.
ihmisen psyyke, Johanna, astraltv, spiritualismi

Teemme samat virheet uudestaan, aivan kuten kulkisimme samaa katua edestakaisin luullen, että rakennukset muuttuvat mitä useammin kadun kävelemme päästä päähän. Näin ei ole ihmisen psyykessäkään. On tärkeää oppia tuntemaan oma itsensä ja sen voit tehdä kaikkein nopeimmin tutustumalla omaan astrologiseen karttaasi. Astrologisesta kartasta löytyy juuri sinun yksilöllinen luonteesi, ne kadut joita tapaat kulkea ja ne kadut jotka myös vievät sinut elämässäsi eteenpäin.

Astrologinen kartta paljastaa niin heikkoutesi kuin vahvuutesi ja ymmärtämällä oman luonteesi pystyt kaikkein parhaiten toimimaan vallitsevissa elämäntilanteissa.Eikö olisi mielenkiintoista tietää, oletko jo löytänyt omat potentiaalisi?
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Isabella
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero: