Kohtalo - Marjaana | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Kohtalo - Marjaana

Ja siitä sitten mielenkiinto asiaan heräsi ja nimenomaan hoitomuotona miten tällä tavalla voidaan ratkaista asioita nykyisessä elämässä ja saada vastauksia kysymyksiin ja jopa ihan suoranaista helpotusta arjen vaivoihin.

Olin jo aika kauan kärsinyt inhottavista jalkasäryistä ja ihottumasta joka oli vaan jostain yht äkkiä ilmestynyt nimenomaan jalkoihini, pohkeisiin lähinnä. Muistan vieläkin että särky oli välillä tosi kova ja en saanut nukuttua kun jalkoja särki. Tuntui kuin hermoja tai verisuonia olisi vedetty jalkapohjista ulos.

Jostain syystä en muista miten, mutta asia tuli puheeksi hypnoosi hoitajan/ terapeutin kanssa ja hän kysyi mitä mieltä olen jos kokeiltaisiin mem tekniikkaa.
Terapeuttini johdatti minut menneeseen elämään joka vaikuttaa nykyiseen elämään ja josta olen tuonut kyseiset vaivat makanani.

Ensin pyristelin kyllä vastaan koska siinä seisoi mies, ukko, ja kaikenlisäksi hyvin nuhruinen,
Minulla oli tosi isot jalat. Ja ne jalat eivät olleet kaunista katseltavaa: turvonneet, sinervän punaiset, täynnä rupea ja ihottumaa. Kynnet olivat huonossa kunnossa. Jaloissa oli kuitenkin jonkinmoiset sandaalin rähjät. Sellaiset narulla kiinni köytetyt. Ja kun katseeni kohosi ylöspäin niin ylläni oli ikäänkuin säkkikankaasta tehty mekko tai nuttu. Joka oli myös narulla kiinnitetty vyötäröltä, vaatteet oli likaiset. Ei varmaan koskaan pesty. Kohotin tuntumaa ylöspäin ja sieltä ilmeni pitkät takkuiset hiukset jo hieman harmaantuneetkin. Kasvot olivat kärsineen näköiset. Samoin kuin jalat niin käteni olivat tosi isot ja kädessä oli vankka keppi.
Kun minulta kysyttiin olenko yksin niin se pisti hieman miettimään. Tunnistin kuitenkin rakkaan asian vierelläni ja se oli koira.
kohtalo, Marjaana, Astraltv, ennustaja

Seisoin siinä joen puron rannalla menossa sinne puroon tai pieneen jokeen hoitamaan vedellä niitä kipeitä jalkojani.
Kylmä vesi teki niin hyvää haavaisille kipeille jaloille. Siellä viettelin monia aikoja päivistäni.
Minulta kysyttiin mielialaa, tunteita niin niitä, en oikein osannut sanoiksi pukea. Ääretön ikävän tunne vaan valtasi sydänalani ja se että olin niin yksin.

Tuli aika mennä tuon päivän iltaan ja siirtyä sinne missä vietän yön.
Sain näkymän savikuopasta. Sellaisesta vähän syvemmästä kuopasta johon saatoin piiloutua ja käpertyä koirani kanssa yöpymään. Tuo kuoppa tai luolan tapainen oli kotini.
Minulta kysyttiin syytä miksi tuolla olen ja yksin. Niin tiesin kertoa että minut oli häädetty omasta heimosta juuri siitä syystä että jalkani ovat tämän näköiset. Muut heimosta ajattelevat että se tarttuu ja pelkäävät minua. Vaikka haluaisin niin kovasti olla heidän luonaan.

Perhe on hylännyt minut ja ajanut pois.
Mutta joku tuo ruokaa savikuopan taakse silloin kun en näe tai huomaa tai olen tuolla joella.
Se on joku hyvä ihminen joka ehkä tuntee myötätuntoa.
Kun minulta kysytään tuon elämän kohokohtia tai tärkeitä tapahtumia niin sellaisia ei tule esiin. Eli tuo elämä oli elämä hyljeksittynä, erakkona siellä savikuopassa. Ainoana kaverina se boh koira joka olikin aina mukana. Ehkä myös turvana sillä jollain tavalla tuo mies myös pelkäsi koko ajan. Sen tunteen siitä muistan hyvin.

Elämä elettiin loppuun asti ja mies nukkui sinne savikuoppaan ikuiseen uneen.
Mitään ihmeellistä siinäkään ei tapahtunut. Ei ollut viimeisiä sanoja eikä ajatuksia sen kummemmin. Välitilassa keskustelin kuitenkin hänen kanssa ja luovutin noista särkytiloista ja ihottumasta. Jätin taakse myös yksinäisyyden tunnetta, ikävää ja pelkoa. Ja se mitä tuossa elämässä oli hyvin positiivista oli miehen kiltteys, ja sitä halusin vahvistaa tässä elämässä. Ja myös rakkautta eläimiin.

Eli tuommoinen oli minun oma ensimmäinen kokemus menneestä elämästä.

Parhaiten tavoitat minut aamuisin klo 06:00-09:00 välillä

Marjaana
 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Isabella
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero: