Selvänäköiset unet | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Unien tulkinta

Selvänäköiset unet

Usko tai älä, uneksiva mieli on aktiivisempi kuin tietoinen mieli. Muistammepa me unemme sitten yksityiskohtaisesti tai emme, asiantuntijat sanovat, että näemme unia keskimäärin neljästä kuuteen kertaa yhden yön aikana! Vaikka unia olisi miten paljon tahansa, jokainen uni on ainutlaatuinen siinä, miten ne viestivät alitajuntamme kanssa. Useimmat unet ovat aivojemme tapa käsitellä ihmisiä, paikkoja ja tilanteita, joita kohtaamme päivittäin. Ennalta aavistavat, telepaattiset ja selvänäköiset unet tarjoavat kuitenkin jotain hieman kiehtovampaa, koska ne osoittavat meille, kuinka voimakkaita psyykkiset kykymme voivat olla. Oletko joskus osannut ennakoida tapahtumaa, jota ei ole vielä tapahtunut? Oletko kommunikoinut läheisesi kanssa alitajuntasi kautta? Tutustu selvännäköisiin unityyppeihin, jotta pystyt määrittämään, millaisia olet kokenut - suljetuin silmin!

Prekognitiiviset unet 

 
Prekognitiiviset unet ovat selvänäköisistä unista yleisimpiä, ja ne ennustavat tapahtuman ennen sen toteutumista. Tapahtuma voi olla suuri tai pieni, merkittävä tai merkityksetön. Esimerkiksi jotkut henkilöt sanovat pystyvänsä näkemään ennalta suuria maailmantapahtumia, kuten luonnonkatastrofeja, kun taas toiset näkevät ennalta vain pienempiä tapahtumia, kuten esimerkiksi menneisyyden ystävän kohtaamisen. 

Selvänäköiset unet
 

Telepaattiset unet 

 
Unet ovat usein epäselviä ja vaikeasti tulkinnanvaraisia. Telepaattiset unet ovat kuitenkin siinä mielessä ainutlaatuisia, että ne ovat suoraa viestintää henkioppaalle, menetetylle läheiselle tai jollekin tärkeälle henkilölle elämässäsi tällä hetkellä. Telepaattiset unet ovat usein eläväisiä ja tuntuvat uneksivasta mielestä uskomattoman todellisilta. Kun kaksi sielua on valmis kommunikoimaan telepaattisen unen kautta, tämä kommunikointi tapahtuu yleensä kuvien, tiettyjen tunteiden tai jopa suorien keskustelujen kautta. 

 
Selvänäköiset unet 

 
Viimeinen artikkeuni on selvänäköinen uni. Ne ovat telepaattisten unien tapaan usein yhtä eläväisiä ja realistisia. Selvänäköiset unet tarjoavat kuitenkin yksityiskohtaista symboliikkaa ja metaforia, jotka tarjoavat uneksijalle hengellistä opastusta valveillaoloaikana. Nämä unet ovat melko passiivisia ja ovat tyypillisesti merkki psyykkisten kykyjesi heräämisestä. Jos näet selvänäköisiä unia, pidä päiväkirjaa herätessäsi saadaksesi selville viestit, joita ne yrittävät välittää. 
 

Miten saada yhteys selvänäköisiin uniin 

 
Jos koet yhtä tai yhdistelmää näistä unityypeistä, tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten voit olla yhteydessä ja kanavoida paremmin alitajuntaasi, psyykkisiä kykyjäsi unen aikana. 
 
1. Pidä unipäiväkirjaa 
 
Ennen kuin aloitat päiväsi, mieti kaikkia unissasi esiintyneitä symboleja, tunteita, ihmisiä ja keskusteluja. Se, miten dokumentoit unesi, on vain sinulle ominaista - se voi olla yksityiskohtaista ja kertovaa tai runollista ja kuvapohjaista. Mitä enemmän päiväkirjan pitämisestä tulee tapa, sitä enemmän unia muistat. 
 
2. Tarkkaile, mitä syöt ja juot ennen nukkumaanmenoa 
 
Tietyntyyppiset ruoat ja ruokailutottumukset vaikuttavat merkittävästi unen laatuun ja siten myös uniesi laatuun. Varmista, että vältät esimerkiksi kofeiinia, maitotuotteita ja alkoholia ennen nukkumaanmenoa varmistaaksesi parhaat mahdollisuudet psyykkiseen kanavointiin. 
 
3. Nuku aikataulun mukaan 
 
Epätasainen nukkumisaikataulu voi vaikuttaa siihen, että unien mieleen palauttamiseen ja muistamiseen voi ilmetä vaikeuksia. Muista, että keho elää johdonmukaisuudesta, joten mitä enemmän noudatat nukkumisaikataulua, sitä selkeämpi mielesi on. 
Vaikka unet voivat olla aluksi hämmentäviä tulkita, se on vaivannäön arvoista. Mitä enemmän ymmärrät, mitä alitajuntasi viestii unessa, sitä enemmän voit oppia ja kasvaa valve-elämässäsi. 
 
Jos haluat saada syvempää ymmärrystä uniesi merkityksistä tai tarvitset ohjausta henkisellä polullasi, älä epäröi ottaa yhteyttä AstralTV:n asiantuntijoihin. He ovat valmiina auttamaan sinua tulkinnassa ja ohjauksessa. Soita nyt, ja avaa portti alitajuntasi salaisuuksiin.
 


Kun fyysinen keho nukkuu, sisäinen minäsi on levossa. Puolustusvaistosi ovat horroksessa, joten on todennäköisempää, että otat unessa vastaan minkä tahansa kokemuksen, joka ylittää todellisuuden tai logiikan rajan.

Tämä tekee unista ihanteellisen välineen välittää sinulle viestejä edesmenneiltä läheisiltäsi tai korkeammalta itseltäsi. Koska unesi ovat rajaton väline viestien paljastamiseen, ei ole mitään rajaa sille, mitä voit löytää ja ratkaista omalla kohdallasi, erityisesti koulutetun unien tulkitsijan avulla, joka voi tulkita unet puolestasi. Olipa kyseessä sitten toistuva uni, painajainen tai muu visionäärinen tai ennustava uni, josta et saa ajatuksiasi irti, sinun kannattaa konsultoida yhtä unien tulkitsijoistamme, jotta voit tulkita sisäisen minäsi viestit mahdollisimman nopeasti.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Selina
Alanumero:
 
Stella
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Raili
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero: