Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Kauneus - Terveys

Tunne selkäsi

Selkäranka on nikamista muodostuva vahva ja joustava tukirakennelma, mikä pitää pään ja vartalon pystyssä.

Selkä heijastaa myös tunteitamme. Selän kipupisteet huomioimalla voit parantaa elämäsi laatua saaden samalla terveemmän selän.

Tunne selkäsi

Selän rakenne ylhäältä alaspäin:
- kaulanikamat 7 kpl
- rintanikamat 12 kpl
- lannenikamat 5 kpl
- ristiluu, 5 yhtynyttä nikamaa
- häntäluu, 4 yhtynyttä nikamaa

Joitakin esimerkkejä tunteista nikamien alueilla:

- Kaularangan alueella asuu tunne, että kelpaa. Ihminen, joka luottaa siihen, että elämä kantaa, on oppivainen ja elinvoimainen. Hän ei yleensä kärsi päänsäryistä.
- Tukahdutetut tunteet, marttyyrius ja tunne siitä, ettei elämä ole minkään arvoista, ovat tyypillisiä rintarangan alueen tunteita. Turhien taakkojen kantaminen vetää niskan köyrylle.
- Lannenikamien alueelle kuuluvat sellaiset tunteet kuin luovuus, tekopyhyys tai ylenpalttinen suunsoitto. Siellä on vaivoja myös niillä ihmisillä, joiden mielestä rahan merkitys on tunteitten merkitystä tärkeämpi.
- Ristiluun toimii meillä, kuten koirallakin. Kun kaikki on hyvin, häntä heiluu.
- Kipeyttä siinä ylläpitävät sellaiset tunteet kuin kostonhalu tai liika kiltteys.
- Häntäluu kipeytyy elämän ollessa epätasapainossa. Häntäluu on kipeä ihmisillä, jotka eivät osaa antaa anteeksi.

Mene vatsallesi makaamaan ja pyydä kumppaniasi painelemaan selkääsi nikama nikamalta.

Tunne selkäsi1

Mistä juuri sinun nikamasi kertovat? Vastauksia löytyy ainakin Marja Holmin kirjoista tai asiantuntijoilta kysymällä. 

Terveys ja kauneus, fyysinen ja henkinen hyvinvointi ovat asioita, joita pidämme itsestäänselvyyksinä, kunnes jokin asia aiheuttaa niihin liittyen epävarmuutta. Eikä silloinkaan ole helppoa tunnistaa, että tarvitsemme apua.

Henkisen epätasapainon kanssa ei kannata leikkiä! Selvänäköisyyttä omaavien tulkitsijoidemme opastuksella voit arvioida alueita, jotka tarvitsevat huomiotasi, ja saada tietoa terveyteesi ja hyvinvointiisi vaikuttavista tekijöistä. Sinulle sopivan tulkitsijan avulla voit palauttaa kehosi ja mielesi tasapainon!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Allan
Alanumero:
 
Selina
Alanumero: