Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Kohtalo ja elämänpolku, Henkisyys

Herkkyyskaudet

Kasvatuspsykologian mukaan kehitymme parhaiden silloin kun kehityksemme kannalta vastaavaan herkkyyskauteen ympäristö vastaa tukien vauvasta vaariin. Kaipaamme hoivaa jo kohdussa, se tulee äidin hyvinvoinnin mukana, äidin turvallisesta ympäristöstä.

Äidin traumat siirtyvät automaattisesti pieneen kasvavaan taimeen, tämä on ikivanhaa tietoa ja yhteisössä jossa jokainen jäsen on korvaamaton odottavan äidin hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeä. Heti syntymän jälkeen alamme kehittää näitä fyysisen kehon aisteja, minä pidän kaikista tärkeimpänä aistin atuntoaistia. Kosketuksen hyväilyn ja hellyyden merkitystä pienelle ihmistaimelle ja kauhulla ajattelen mitä kosketuksen puute aiheuttaa. Turvallisuuden ja hyväksytyksitulemisen tunne syntyy siitä kun äidin (tai jonkun muun) käsi hyväilee ja yleensä äiti vaistomaisesti jo vauvan ensikertaa kohdatessaan aloittaa koskettelun ja hyväilyn.

Behaviorismin vallalla ollessa sairaaloissamme ainakin -70 luvulla lapset vietiin heti syntymän jälkeen pois äidin rakkauden ulottuvilta. Lapset on meillä kapaloitu tiukasti ettei vaan ihokontaktia syntyisi, äiti on saanut ruokkia ja sillä siisti, äidistä ja lapsesta on tehty kone. Mitä tuollainen eristäminen voi sitten aiheuttaa jos ajattelemme henkisessä mielessä, että iho on meidän kuudes aisti, se on yhteys eetterikehoon. Eetterikehon voi tuntea viemällä käden niin lähelle toisen ihmisen ihoa että juuri ja juuri ei kosketa. Eetterikeho on se, jolla otamme vastaan henkisiä taajuuksia sähköisesti josta ne sitten välittyvät schakrajärjestelmämme kautta jokaiseen hermosäikeeseen aktivoimaan kaikkea elollista toimintaa kehossamme. Ennenkaikkea kokemaan mielihyvää kosketuksesta ihmissuhteissa.

Herkkyyskaudet

Meillä on kokonainen sukupolvi ihmisiä joiden puolisot valittavat ettei kumppani osaa tuoda tuota mielihyvää, ei tietenkään kun itse on omana herkkyyskautenaan jäänyt siitä paitsi. Jos jotakin asiaa ei opi silloin kun pitäisi herkkyyskausien mukaan, on sen myöhempi opettelu mahdollista mutta vaikeaa ja ainakaan syyllistäminen ei edesauta niin herkän asian oppimista. Syyllistämällä vain vaikeutetaan hienojakoisten tunneviestien välittymistä kokonaisvaltaisesti kehoon. Jos parisuhteessa kosketus rajoittuu vain sukupuolielimiin pimeässä peiton alla, ihmiskunnan jatkuvuus on taattu, muttei onnellisuus. Tuota kosketuksen nälkää tyydytämme silittämällä kissaa, painimalla milloin minkin urheilulajin parissa, käymällä erilaisissa hoidoissa ja surkeinta tietenkin on jos ainut kosketus saadaan kun keksitään kolotus jossakin kohtaan ja mennään lääkäriin josta saadaan sitten pilleripurkki.

Opimme kommunikoimaan kielellisesti ennen kouluikää, miten meidät opetetaan puhumaan tunteista. Opettajat kuulevat koulunkäytävillä taitomme vanhempina lasten kielellisen ilmaisutaidon kehittäjinä. Se taito ilmaista tunteita kielellisesti myös parisuhteessa aiheuttaa sitten suuria ongelmia, kykenemättömyys sanoa että minusta tuntuu pahalta ja se ei ole sinun syy. Minä odotan sinulta näitä asioita koska... sinä et ole velvollinen toteuttamaan minun odotuksiani elämältä vaan minun täytyy itse ratkaista oma elämäni. - - - emme sano noin koska olemme oppineet kielenkäytön jossa etsitään syyllisiä muualta ja ennenkaikkea etsitään syyllisiä. Kumppani on narsisti jos ei osaa täyttää niitä toiveitani joita en ole vielä itsekkään kerinnyt ajatella!

Nuo kehityksemme kannalta tärkeät valmiudet saamme alle kouluikäisenä, ihon yhteydeksi henkisyyteen ja kommunikaation yhteydeksi ihmisiin. Siitä se sitten alkaa elämänkoulu jossa kompuroimme tai juoksemme itsekukin oman astrologisen karttamme ohjaamin suuntaviitoin. Meillä on myös astrologiset herkkyyskauden, kun planeetat tekevät traniitteja eripituisin syklein suhteessa syntymäkarttamme planeettoihin. Syntymäkartalla on se valmius minkä olemme ottaneet tänne tullessamme, polarisuuden kautta kaikkeen valmiuteen syntyy samalla haaste. AC joka symboloi syntyvää itseään saa polarisaatiokseen DC:n joka symboli joka hetkessä sitä toista ihmistä jonka hän kohtaa. Me emme voi kehittyä ilman toista ihmistä, sehän nähtiin jo tuon kosketuksen yhteydessä ja on lukuisia tutkimuksia lapsista jotka ovat jääneet vaille kosketusta, miten heidän vuorovaikutuksensa toisten kanssa on häiriintynyt peruuttamattomalla tavalla, esimerkiksi seksuaalisuus ei ole kehittynyt ollenkaan.

Astrologinen kartta ei ole ennuste siitä, mitä sinulle tapahtuu vaan siitä, miten sinun minkin syklin aikana on mahdollista kehittyä omana itsenäsi. Jos et suostu kehittymään silloin kun aika olisi tulee seuraava mahdollisuus ja vielä seuraava mutta valitettavasti meidät pistetään myös kehittymään koska paikalleen pysähtymistä ei ole, se on taantumusta. Tuo taantumus ilmenee sitten kehollisina sairauksina jotka herättävät meidät menemään eteenpäin vaikka sitten nilkuttaen. Tänne ensimmäisiä kertoja inkarnoituneet sielut ja ryhmäsielusta yksilöityneet sielut pääsevät yleensä vähemmällä, saavat kosketusta ja hoivaa kaikin puolin. Heidän olonsa turvaaminen on suunniteltu jo ennen syntymää.

Esikouluiässä olevat sielut saavat jo vähän opetella tavoille ja ottaa vastuuta itsestään, enää ei äiti ole niistämässä nenää ja se voi tuntua kauhealta kun opettaja antaa käskyjä. Murrosiässä olevat sielut kapinoivat kaikkea vastaan, etsivät omaa minuuttaan ja perustavat ryhmä joissa on samanhenkisiä, toiset ovat sitten vihollisia tai aivan tyhmiä. Aikuisiässä olevat sielut suorittavat ja keräävät mammonaa, tietävät tasan tarkkaan miten asioiden pitää olla. Vihonviimein eläkkeellä sielu saa naureskella rauhassa kaikille niille elämille missä on koheltanut turhaa ja turhan usein ennen kuin on oppinut.

Näiden tehtävä on myös opettaa ja ohjata niitä, jotka omasta vapaasta tahdostaan haluavat ohjausta viisaammilta. Sielulla on ihan samanlaiset kehityspsykologiset syklit kuin mitä fyysisellä kehollakin, aikamääre tämän fyysisen muodon laskelmissa on vain muutama nolla perään fyysisen elämän pituudelle.

Kuvittele, että sinulla on skenaario, jossa kartoitetaan kaikki polut, joita voit kulkea tässä elämässä. Lisäksi se kertoo sinulle tarkalleen, miten voit saavuttaa tavoitteesi menestyksekkäästi, pitäen samalla koko ajan mielessäsi sinun omat kyvyt ja voimavarat! Meillä kaikilla on oma elämäntarina: menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus. Jokainen meistä on tarkoitettu johonkin ja jokaisella on elämän tarkoitus.

Kartoittamalla elämänkaaresi sinäkin voit löytää tarkoituksen, joka tekee sinusta todella onnellisen ja tyytyväisen ihmisen.

Elämänpolun kartoittamisessa on kyse valaistumisesta ja voimaantumisesta. Tietyt elämäntapahtumat ja kokemukset ovat ennalta määrättyjä, mutta suurinta osaa niistä voit muuttaa oman tahtosi avulla. Kohtalon analyysiin erikoistuneet ennustajat pystyvät tutkimaan kohtalon, persoonallisuuden ja elämänkokemuksen erityisiä todennäköisyyksiä, jotka auttavat sinua saavuttamaan tietyn "hyvän".


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eila
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Inka
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Allan
Alanumero: