Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Rakkaus ja parisuhde

Onnellinen parisuhde

Oletko koskaan miettinyt, millainen parisuhteen todellisuudessa pitäisi olla ollaksesi tyytyväinen. Mitkä asiat tekevät juuri sinun olon onnelliseksi?

Mukaellen Sinkkuelämän Carrien sanoja: on olemassa paljon erilaisia suhteita, mutta tärkein niistä on suhde itseen. Löytää se, mistä pitää itsestään. Onni on löytää hänet, joka pitää siitä mistä itsekin pidät itsessäsi ja vice versa.

Onnellinen parisuhde

Mihin oikeastaan tarvitsemme toista ihmistä? Vanha sananlasku toteaa osuvasti; epäkypsä rakkaus sanoo, rakastan sinua, koska tarvitsen sinua. Kypsä rakkaus sanoo, tarvitsen sinua, koska rakastan sinua. Sanonnan tarkoituksena on kuvailla riippuvuuden ja aidon yhdessäolon eroavaisuutta.

Mistä tiedämme, millaisen ihmisen kanssa tulisimme toimeen? Kenen kanssa voisimme saada ”kypsän” rakkauden, jossa riippuvuudelle ei ole sijaa vaan jossa molemmat haluavat olla toisen kanssa aidosta rakkaudesta. Yksi hyvä keino on tarkastella ystäviäsi ja pohtia, mitä eri asioita teet heidän kanssaan. Mistä pidät heissä? Mistä he pitävät sinussa? Olisiko tuo yhteensopivuus myös rakkaussuhteen pohjalla ja jota intohimo kuorruttaa pitäen teidät yhdessä myös seksuaalisella tasolla.

Onnellinen parisuhde 2

Eräs toinen viisaus ilmaisee asian näin: Parasta mitä toiselle voit antaa on oma kehityksesi. Tapasin sanoa: ”Jos pidät huolta minusta, minä pidän huolta sinusta. Nykyään sanon, pidän huolta itsestäni sinun puolestasi. Pidä sinä huolta itsestäsi minun puolestani.
Oletko koskaan ajatellut, miten tärkeää on luoda toiseen suhde, jossa voi rauhassa kasvaa ja kehittyä. Olla vajavainen ja uskaltaa olla väärässä ilman, et toinen lyö vyön alle.
Antaa toiselle tilaa ja aikaa ja saada sitä samalla myös itse. Olla vaativuuden sijasta lempeä itseä ja toista kohtaan ❤️❤️❤️

Meidän ei tulisi vältellä erimielisyyksiäkään. "Riidat" on hyviä, koska kehitymme niissä nopeammin ja enemmän kuin helpoissa tilanteissa, jos vain molempien kantti kestää murtumisen ja uudelleen kokoamisen.

Astrologisesti parisuhdetta tarkastella niin synastria- kuin kompositokarttojen avulla. Ensimmäisessä katsotaan kahden persoonan yhteensopivuutta, jälkimmäisessä luodaan yksi yhteinen persoona, joka kuvastaa suhdetta, sen kehitysmahdollisuuksia ja heikkouksia.
                   
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Kaarina
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero: