Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Rakkaus ja parisuhde

Rakkaudesta - Timotei

Voiko rakkauden tuntea luissa ja ytimissä?

Sielullinen, henkinen ja energiallinen rakkaus tuntuu ja värähtelee ihmisen koko olemuksen laajuudella. Voit todellakin tuntea sen, ei vain luissa ja ytimissä vaan koko vartalosi ja energiakehosi laajuudessa. Voit tuntea oman rakkautesi, voit tuntea ja tunnista toisen ihmisen rakkauden.
rakkaus, Timotei, Astratltv

Samalla tavalla voit tietysti tunnistaa ja aistia myös pelon ja vihan itsessäsi ja toisessa. Rakkautta käsitellään joskus vain biologisena ja kemiallisena ilmiönä. Kemiamme kohtasivat, saatetaan sanoa.  Rakkautta saatetaan käsitellä myös psykologisena ilmiönä. Mutta rakkaus on näitä kaikkia ja paljon enemmän. Rakkaus ulottuu biologisen kehomme, inhimillisen psykologiamme ja ihmiselämän ulkopuolelle. Rakkaus on henkinen, sielullinen ominaisuus ja tila. Se heijastuu ihmisyyteen ja elämään. Se vaikuttaa terveyteen ja avaa portteja henkisen evoluution tiellä.
 
Tunnen rakkautta. Tunnen sitä esimerkiksi puhuessani ihmisen kanssa. Rakkaudella ei ole maantieteellisiä rajoja, ei etäisyyksiä, ei ikää eikä sukupuolta. Usein puhuessani ihmisen kanssa tunnen kuinka energialinja avautuu ja rakkauden kohottava ja eheyttävä voima tuntuu ihanana virtauksena koko kehoni laajuudelta. Ja kuinka usein olenkaan saanut kuulla että soittaja linjan toisessa päässä tuntee kohottavan energian myös. Tällä tavalla rajoittamaton rakkaus ja moderni teknologia puhelimen muodossa liittyvät yhteen saaden rakkauden tuntuman luissa ja ytimissä ja ihmisyyden energioissa. Rakastakaamme toisiamme.
 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Kaarina
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero:
 
Taika
Alanumero: