Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Rakkaus ja parisuhde

Yhteys - Pia Ni Koukila

"Ollako vai eikä olla, kas siinäpä pulma?"

Tässä vastaus teille kaikille jotka mietitte jatkaako vai päättääkö parisuhde:

Koska me kaikki luomme koko ajan omaa elämäämme ajatustemme avulla ja kautta, sekä koska ei ole olemassa mitään väistämätöntä kohtaloa jonka tapahtumien alle meidän olisi pakko alistua, niin tehkää valintoja kuunnellen todellista tahtoanne. Se löytyy kyllä kun hiljennätte ensin mielenne ja tunteitenne myrskyt ja keskitytte siihen miltä mahdollinen jatkaminen tuntuu verrattuna eron mahdollisuuden tuomaan tunteeseen.

Henkioppaat ovat jo vuosia sitten opettaneet minulle että : "Te ihmiset teette itse elämästänne niin monimutkaista kun ette luota omaan intuitioonne ja omaan vapaaseen tahtoonne. Jos kysyisitte valintoja tehdessänne miltä asia teistä todella tuntuu niin saatte vastauksen kysymykseen mitä teidän tulisi valita, sillä se on juurikin niin yksinkertaista että se mikä syvällä teissä tuntuu hyvältä ja oikealta... on sitä juuri tässä hetkessä... hyvää ja oikeaa. Kun vielä pidätte mielessänne että elämä ei ole menneessä, eikä tulevassa..vaan tässä hetkessä...sillä kukaan ei voi elää etukäteen yhtään mitään, joten nauttikaa NYT.... "
yhteys, Pia Ni Koukila, Astraltv

Luomisen kaava menee näin: Ajatus + Tahto + toiminta = toteutunut luomus
Joten ajatelkaa miten ajattelette ja mitä ajattelette niin että ette luo enää sellaista elämäänne mitä ette TAHDO.

Huomioikaa myös mikä ero on mielihaluilla ja todellisella vapaalla Tahdollanne. 
Jos ajatuksenne ja Tahtonne on jatkaa suhdettanne niin toimikaa silloin näiden pohjalta... sillä jos ei ole näihin liittyvää toimintaa.. kaikki jää vain ajatuksen ja tahtomisen tilaan. Toiminta ilman Tahtoa ei anna tarpeeksi voimaa jotta jaksaisimme viedä luomisen loppuun asti... ja toiminta ilman ajatusta on lehden leijailua tuulessa ilman määränpäätä.

P.S. Meillä on jokaisella itsessämme kaikki tieto ja taito
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Kaarina
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero: