Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Arkkienkelit - Jumalan sanansaattajat

Tunnetuimmat arkkienkelit ovat: Mikael, Gabriel, Rafel, Samuel, Jofiel, Uriel ja Zadkiel. Vanhojen tekstien ja ilmestymisien myötä heitä on kaikkiaan noin 90. Arkkienkelit johtavat kaikkia muita enkeleitä ja toimivat välikätenä Jumalan ja ihmisen välisessä kanssakäymisessä.

Jokaisella arkkienkelillä on oma tehtävä, omalla sektorillaan. He ovat hyvin voimakkaita, viisaita ja rakastavia sanansaattajia, jotka voivat auttaa meitä kaikilla elämän alueilla. He suojaavat ja ohjaavat meitä ja innoittavat meitä toimintaan.
Tulen esittelemään artikkeleissani nämä tunnetuimmat ja muutaman muun itselleni merkittävän arkkienkelin.

He ovat rajattomassa ajassa ja tilassa, jotta he voivat olla samanaikaisesti kaikille ihmisille, jotka kutsuvat heitä.
Kuka tahansa voi kutsua heitä. Et tarvitse mitään virallista tai kaavallista vetoomusta, vaan ihan omin sanoin ja ajatuksin kutsumista. 

Arkkienkelit - Jumalan sanansaattajat

Mikael 
Mikaelin nimi tarkoittaa "hän joka on kuin Jumala". Hän on johtaja enkeleiden keskuudessa, ja hän valvoo valon työntekijöiden tehtäviä.
Hän auttaa meitä löytämään rohkeutta ja voimaa, niin että uskallamme puolustaa sitä mihin uskomme ja elää elämäämme joka meidän on tarkoitettu elää. Häneltä saat myös suojaa aggressioita ja psyykkisiä iskuja vastaan. Mikael auttaa meitä vapauttamaan pelkojamme, jotka rajoittavat meitä.

Hän voi myös auttaa puhdistamaan paikkoja alemmista ja negatiivisista energioista. Pyydä Mikaelilta suojaa, kun aloitat meditoinnin  -  Hän valvoo ja on turvanasi.
Michael on voimakas suojelija. Hänen läsnäolonsa voi tuntua lämpönä ja sinisenä värinä.
 
Säteen väri: sininen
Chakra: kurkkuchakra
Viikonpäivä, jolloin energiansa heijastuvat maahan voimakkaimmin: maanantai

Rafael
Rafaelin nimi tarkoittaa "Jumala parantaa", ja hän on suuri parantava enkeli. Hän on myös runsauden ja luovuuden enkeli.
Rafael on voimakas parantaja. Hänen läsnäolollaan on rauhoittava vaikutus. Hän ohjaa auttaa ihmisiä, jotka työskentelevät parantajina ja hoitajina ja hän auttaa nostamaan henkistä tietoisuutta.  Rafael voi myös auttaa löytämään kadonneita.

Arkkienkelit - Jumalan sanansaattajat

Kutsu Rafaelia luoksesi kun olet sairas ja tarvitset fyysisen tai henkisen kehon parantamista. Voit myös pyytää häneltä suojelua, kun olet matkoilla.
Rafael auttaa kehittämään otsachakraa, eli kolmatta silmää ihmiskunnan keskuudessa ja kehittämään sisäistä näkökykyämme, pyydä siis Rafaelia vahvistamaan ja luottamaan omaa intuitioosi ja tuomaan sitä korkeammalle tasolle.
 
Säteen väri: smaragdin vihreä
Chakra: otsachakra
Viikonpäivä, jolloin energiansa heijastuvat maahan voimakkaimmin: keskiviikko

Samuel    
Nimensä tarkoittaa "Hän joka näkee Jumalan" tai "Hän joka etsii Jumalaa". Samuel on myötätunnon-, armon-, ymmärryksen- ja anteeksiannon enkeli. Hän auttaa Sinua luopumaan kaunasta ja antamaan anteeksi.
Hän täyttää Sinut pyyteettömällä rakkaudella ja opastaa Sinua ilmaisemaan rakkautta kaikenlaisen luovuuden välityksellä. Samuel auttaa meitä avaamaan sydänchakraamme ja opettaa meitä rakastamaan myös itseämme, juuri sellaisena kuin olemme.

Hänen tehtävänä on kannustaa ihmisiä kiitollisuuteen ja epäitsekkääseen käytökseen. Samuel tuo Sinulle myös suojaa ilkeyttä ja väärinkäsityksiä vastaan.
Jos voimat, jotka tappavat rakkauden elämässäsi, kuten julmuus, viha, riippuvuus, masennus, pakko-oireinen käyttäytyminen, heikko kommunikointi tai halveksunta, käyvät ylivoimaiseksi elämässäsi, voit pyytää apua häneltä.
Samuel voi auttaa Sinua henkilökohtaisissa suhteissasi, tuoda itsellesi uusia ystäviä, korjata viottuneita suhteita ja tuoda ymmärrystä ja harmoniaa erilaisten ihmisten ymmärtämisessä.

Säteen väri: vaaleanpunainen
Chakra: sydänshakra
Viikonpäivä, jolloin energiansa heijastuvat maahan voimakkaimmin: maanantai
Soita minulle, niin keskustelen aiheesta kanssasi mielelläni lisää

- Elli -


 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Kaarina
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero: