Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Itsehoito ikääntymiselle

Unohdatko koskaan huolehtia itsestäsi? Useimmiten vastaus tähän kysymykseen on kyllä. Muiden velvoitteiden ja velvollisuuksien tavoin se on yleensä hyvinvointimme, josta veroitamme. Mitä sitten tämä koko "itsehoito" vallankumous oikein tarkoittaa? Itsestään huolehtiminen tarkoittaa tahallisten valintojen tekemistä fyysisen, psyykkisen ja emotionaalisen terveytesi hoitamiseksi. Kuulostaa hyvältä, eikö? Mutta miksi tämä on niin vaikeaa?

 

Ei ole kiistatonta, etteikö maailmalla olisi pakkomiellettä nuoruudesta. Kun näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta, näyttää myös paljon nuoremmalta. Itsehoito, joka voi satunnaisesti olla jo itsessään vaikea tehtävä, voi olla entistä vaikeampi hallita maailmassa, joka painostaa sinua jatkuvasti siihen, että sinun täytyisi näyttää nuorekkaalta. Mutta entä jos avain itseäsi rakastamiseen ja onnellisuuden saavuttamiseen löytyisikin siitä, että hyväksyt ikäsi ja viisautesi? Kolme seuraavaa yksinkertaista vinkkiä auttavat sinua pääsemään itsehoidontarpeisiisi käsiksi.

Itsehoito ikääntymiselle

Jätä menneisyys taaksesi ja ole läsnä

Menneessä elämässä roikkuminen on useimmille ihmisille yhteinen ongelma, missä tahansa elämän vaiheessa. Tämä useimmiten johtuu motivaation puutteesta. Meillä on taipumus yli-analysoida, kun tunnemme, ettemme saavuta tiettyjä tavoitteita, jotka olemme asettaneet itsellemme. Kuitenkin se mikä on kaikkein tärkeintä, kun etenemme elämässä eteenpäin, on ymmärtää, että kaikki matkamme osat - jopa tiellä olevat esteet - ovat kasvun kannalta välttämättömiä. Kasvu on väistämätöntä ja sen täytyy tapahtua, koska aika kulkee aina eteenpäin – ei koskaan taaksepäin. Pysy positiivisena ja ystävällisenä myös itsellesi, kun kuljet polullasi ja näet mitä eteesi tupsahtaa.

Unohda Stereotypiat

Oletko kenties koskaan sanonut lausetta ”olen liian vanha tekemään noin”? Ikä on usein vain tekosyynä olla kokeilematta uusia asioita. Älä anna sen olla! Ei ole eräpäivää tavoitteille tai unelmille. Jos opit näkemään ikäsi todisteena viisaudesta ja menestyksestä epäsopivuuden sijaan, uusien mahdollisuuksien maailma avautuu varmasti sinulle. Anna uusien polkujen ja kokemuksien yhdistää mielesi, kehosi ja henkesi.

Pohdi asenteesi muuttamista

Valitettavasti, aivan kuten yhteiskunnan, myös sinun on muutettava asennettasi iän merkityksestä ja nuoruudesta. Ei ole koskaan terveellistä stressata jokaisesta pienestä rypystä, jonka huomaat peilissä, jokaisesta särystä tai kivusta tai pahoitella aiempia päätöksiäsi. Tästä ei ole pelkästään haittaa terveydellesi, tämä on myös ironista. Stressi ja ahdistus tekevät sinusta iäkkäämmän vielä nopeammin! Ne ovat terveytesi vihollisia ja sinun ei pidä antaa heidän voittaa. Varmista, että sinulle jää tarpeeksi aikaa keskittyä positiivisiin ajatuksiin, jotka auttavat sinua oppimaan elämään tässä hetkessä ja kulkemaan tielläsi entistä varmemmin eteenpäin. Pienellä tavoitteellisuudella ja ponnistelulla asenteesi ikää kohtaan voi muuttua ja sinulle voi avautua uusia mahdollisuuksia. Kun opit arvostamaan vuosittain tulevaa viisautta, itsehoito tulee jo itsestäänselvyyksenä. Loppujen lopuksi tämä tulee lisäämään vielä entistä enemmän vuosia jo nytkin mahtavalta vaikuttavaan elämään!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Eva Maria
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Stella
Alanumero:
 
Hannele
Alanumero:
 
Harri
Alanumero: