Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Matalaenergioilta suojautuminen ja niiden puhdistaminen

Herkkä ihminen joka loistaa valoa, mutta ei ole vielä opetellut suojautumaan, vetää puoleensa monenlaista negatiivista ja matalavärähteistä energiaa.

Henkilökohtainen voima ja voimaantuminen ovat itsensä rakastamisen ohella hyvin voimakkaita suojia. Se että elät uskossa ja luottamuksessa pelon sijaan, tekee aurastasi niin vahvan, että siihen on hankala negatiivisten energioitten kiinnittyä. 

Kun henkisen polun kulkija on vasta heräämisen alkutaipaleella, niin häntä saattavat kiusata monenlaiset matalaenergiat. Matalaenergioiksi voidaan nimittää negatiivisia tarrahenkiä, tahallaan tai tahattomasti lähetettyjä kirouksia, kateita ja muita alemman tason olentoja, jotka useimmille eivät ole paljain silmin havaittavissa. Näitä matalaenergioita saattaa herkemmin houkuttaa mikäli vierailee erityisen synkissä ja matalavärähteisissä paikoissa tai on yhteydessä matalavärähteisiin ihmisiin. Matalavärähteisen paikan tai ihmisen voi tunnistaa selittämättömästä ahdistavasta tunnelmasta tai pahasta olosta joka aktivoituu tietyn ihmisen seurassa. 

Myöskin paikat joissa käytetään avaavia aineita kuten alkoholia tai muita päihteitä, asettavat alttiiksi kaikenlaisten matalaenergioitten vaikutukselle ja niiden tarttumiselle energiakehoon. 

Mikäli matalaenergiat vaivaavat, on tärkeää vahvistaa omia rajoja, omaa voimakeskusta ja auraa. Mikäli aurassa on heikkoutta, niin juuri näiden heikkojen kohtien kautta erilaiset tarrahenget, kiroukset, energiaa syövät ihmiset ja entiteetit pääsevät kiinnittymään ja imemään elämänenergiaamme. Auran heikot kohdat voivat olla myös seurausta käsittelemättömistä tunne-elämän ongelmista ja traumoista. Nämä heikot kohdat vetävät sitten puoleensa lisää ongelmia. 

Energioilta

Jos huomaa selittämätöntä väsymystä, pahaa oloa tai pelkoja, voi olla kysymys myös matalaenergioiden vaikutuksesta.Erityisesti pään alueelle kiinnittyneet matalaenergiat voivat aiheuttaa pelkoja, paniikkia, unettomuutta, ikäviä näkyjä tai tunnetiloja.  Ensin tulee kuitenkin tarkastella onko kysymyksessä oma tunne tai ongelma jolle olisi syykin löydettävissä ja hakea apua tarvittaessa. Terve, tasapainoinen ja jalat maassa oleva ihminen ei asettaudu samalla tavalla alttiiksi matalaenergioille, kuin heikompi. 

Matalaenergioita voi koittaa itsekin puhdistaa esimerkiksi peseytymällä, kutsumalla violettia liekkiä, Arkkienkeli Mikaelia tai Kristusvaloa. Voi myös käyttää erilaisia suojaavia yrttejä, symboleja, kiviä tai suolaa. Erityisesti rosmariinin oksa, pujo tai salvian polttaminen puhdistavat ja suojaavat. Suojaukseen käytettyjä symboleja taas ovat esimerkiksi risti, ikonit, viiskanta ja hamsan käsi. 

Monesti ihmisillä ei kuitenkaan ole itsellä riittäviä taitoja ja osaamista matalaenergioiden häätämiseksi. Tällöin kannattaa hakea apua osaavalta parantajalta tai auttajalta. Suojausta kannattaa opetella myös itse tekemään mikäli näiden asioiden kanssa on toistuvasti tekemisissä. On myös tärkeää kiinnittää huomiota terveellisiin elämäntapoihin sillä haitallinen ravinto, haitalliset riippuvuudet, univaje ja liikunnan puute heikentävät aurakenttää. Herkän ihmisen kannattaa myös välttää matalavärähteisiä paikkoja ja myrkyllisiä ihmissuhteita. Mikäli tiedät joutuvasi tekemisiin tällaisten paikkojen ja ihmisten kanssa, on entistä tärkeämpi kiinnittää huomiota suojaukseen ja puhdistukseen. Herkän ihmisen kannattaa pyytää suojausta myös erityisesti vierailtaessa paikoissa, joissa on paljon ihmisiä. 

Mikäli haluat keskustella lisää aiheesta, pyytää suojausta tai puhdistusta, niin voit soittaa minulle. Soita minulle, alanumeroni on 453. Katsotaan miten voimme parantaa hyvinvointiasi. Minä voin auttaa sinua löytämään vastauksia, joita etsit juuri nyt.

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Eva Maria
Alanumero:
 
Sofia Teräs
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Tarot Queen
Alanumero:
 
Tania
Alanumero:
 
Julia
Alanumero: