Mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi? | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi?

Tavoitteiden asettaminen on helppoa, mutta niiden saavuttaminen onkin sitten aivan eri juttu. Jokainen uusivuosi ja syntymäpäivä tuo mahdollisuuden peilata mennyttä ja asettaa uusia tavoitteita, jotta voisimme kasvaa ja kehittyä. Tavoitteiden saavuttaminen voi kuitenkin olla haastavampaa kuin haluaisimme myöntää. Kerromme seuraavaksi muutaman vinkin, joiden avulla tavoitteesi ovat hieman helpommin saavutettavissa.

Pitkän- ja lyhyen aikavälin tavoitteiden asettaminen

Jokaisen merkittävän elämänmuutoksen myötä käymme läpi ensin pienempiä muutoksia. Näin syntyy edistystä – suurin kehitysaskeleesi on pienten henkilökohtaisten voittojesi tulos. Joten kun asetat pitkän aikavälin tavoitteita, pilko tavoitteesi ensin pieniin osiin, jotta voit edetä päätavoitteeseesi askel kerrallaan. Jos tavoitteenasi olisi esimerkiksi uusi auto, jota varten sinun pitäisi tehdä muutoksia talouteesi, on hyvä ensin tehdä lyhyen tähtäimen säästösuunnitelmat tavoitebudjetin saavuttamiseksi. 

Kun olet määrittänyt pitkän tähtäimen suunnitelmasi, mieti jokaista tarvittavaa pientä asiaa, jota tavoitteesi toteutuminen vaatii ja kirjoita ne ylös. Nämä yksittäiset osat ja niiden huomioiminen voivat vaatia sinua muuttamaan elämäntapojasi, jotta ne olisivat sopusoinnussa yleistavoitteesi kanssa. Jos tavoitteenasi on esimerkiksi uusi auto, voi minitavoitteisiisi kuulua esimerkiksi se, että kulutat vähemmän rahaa ulkona syömiseen ja shoppailuun, tai myyt ne tavarat kirpputorilla, joita et enää tarvitse. 

Jokainen näistä pienemmistä tavoitteista on yhtä tärkeä kuin päätavoitteesi, joten niiden seuraaminen on edistymisen kannalta tärkeää. 

tavoitteita

Jokaisella päivällä on merkitystä

Kun olet asettanut päätavoitteesi, jokainen päivä sen jälkeen on edistymisen kannalta tärkeä. Tämän ymmärtäminen on välttämätöntä puhuttaessa tavoitteen ja toiminnan välisestä kuilusta. Tämä ei tarkoita, että et voi tehdä virheitä tai toimia tavalla, joka on vastoin pitkän aikavälin tavoitettasi. Sinun on kuitenkin hyvä olla tietoinen niistä asioista, jotka hidastavat tavoitteesi saavuttamista ja etteivät ne vesitä edistystäsi kokonaan. Pitkän aikavälin tavoitteet voivat joskus vaatia hyvin dramaattisiakin elämäntapojen muutoksia onnistuakseen.

Tule tietoisemmaksi tavoitteestasi

Mindfulness eli -tietoisuustaidot ei ole uusi konsepti, mutta tämä ei tarkoita, että se olisi jotain helppoa. Mindfulness voi olla yksi haastavin asia matkalla kohti tavoitettasi. Kun olet tunnistanut ja määrittänyt pienemmät tavoitteesi ja seuraat päätavoitteesi edistymistä, olisi pyrittävä asettamaan myös mielesi tilaan, jossa tavoitteesi on saavutettavissa. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka teet virheitä, jotka hidastavat edistymistäsi, tunnistat, myönnät ja annat ne itsellesi anteeksi, ja pusket itseäsi myös yrittämään kovemmin. Joskus se voi tarkoittaa myös sitä, että nopeutat tahtia, jos olet jäänyt asioissa jälkeen tai ympäröit itsesi ihmisillä, joilla on samanlaisia tavoitteita.

Pidä mielessäsi, että kun päivittäiset rutiinisi ja toimintasi vastaavat lopullista visiotasi, tielläsi olevat esteet eivät vaikuta lopputulokseen. Jos pilkot yhden ison tavoitteen pienempiin osiin määrätietoisesti – mikään ei voi estää sinua kehittymästä ja saavuttamasta tavoitteitasi!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Sandra
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Sofia Teräs
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero: