Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Miten erotan hyvät ja huonot/pahat /langenheet/eksyneet henget toisistaan

Henkimaailma saattaa antaa vaikka telepaattisesti sinulle ehdottain jotain. Tavallaan muut eivät kuule mitä joku henki minkä aistit vaikka pyykkikoneen päällä, ehdottavan sinulle. Kuten minulle nuorempana kävi.

Enkeli kun saapuu luoksesi. On hän aitona ollessaan ihan puhdasta eteeristäkin jopa valoa, hänestä huokuu joka solusta ikään nimensä, Kuten minä näin n. 7v.  ikäisenä hänet. Gabriel. Valolla ikään kuin maalattu, kuin pilvellä piirretty. Ei tarkoita välttämättä läpinäkyvää. He ovat läpeensä sitä mitä ovat. Hyvästä hengen vaikutuksesta kuten suojelusenkelin tässä tapauksessa on kerrottavanaan, että he ilmentävät vain hyvää ja ainoastaan sitä, varoittain hienovaraisesti esimerkillään, kädellään.


Edesmennyt voi tulla ollen ihana oma itsensä. Hänestä on aina puhuttukin varmasti hyvää, hän voi sanoa sanasen kuten varo, kuten minulle ilmaantui, hänen neuvoaan kannattaa kuulla.

Oppaasi oikealta puolen takaasi saattaa sanoa jotain. Kannattaa kuulla. Hän tulee sanomineen vain kun asia on ehdottoman tärkeä. Hänen sanomansa ei takuulla vahingoita ketään. Se myöskin ilmenee sataprosenttisesti vain näin. Suojaksi jollein, kerronnaksi jostain asiasta mitä mietit. Joka sinua askarruttaa. Hyvällä tavoin.

Otetaan esimerkki  LÄHESTYVÄSTÄ HENGESTÄ TAI ILMESTYKSESTÄ ONKO HÄN AITO:

Kaikkien tuntema Jeesus voi hyvinkin olla toivottu kontakti varsinkin kun sinulla on hieman uskonnollista taustaa tai olet muutoin otollinen Hyvälle. Ja siksi myös erittäin houkuttava muoto jolla ns. langennutkin enkeli voi haluta esiintyä. Mistä tiedät onko hän aito?

Tähän on 3 yksinkertaista neuvoa olemassa.

  1. Mikäli tämä ilmestys ehdottaa sinulle kauppaa jostain, ei hän ole hyvästä.

  2. Mikäli tämä henki oli sitten ihanin enkeli, keijunen, Jeesus loukkaa sinua tai ketään miltään osapuolelta, ei hän ole aito

  3. Mikäli aisa hämmentää sinua jotenkin, ei ole kaikki kohdallaan.

Reagointi ja miten toimia

Tällöin mikäli henki ei ollutkaan aito ilmestys korkeimmalta sinulle, sinun parhaaksesi vain tarkoituksenaan eksyttää ym. muuta voi hän ottaa seuraavan askeleen mikäli et astunut hänen edellä rakennettuihin ansoihinsa, alkaen pelottaa sinua. Esim. se kuuluisa sarvipäinen hirvittävä pukki, piru, mitä ikinä.  Mikäli et tällöinkään reagoi toivomallaan tavalla, ja miksi reagoisitkaan, hän pelkkää mustaa kuin varjoa, aineetonta ainetta. Muistatteko Aku Ankan mustakaavun? Hieman sinne päin. Tosin ilman kiinteää muotoa tai rajoja jotka antavat minkään laista muotoa.

Huom. Hänhän voi olla ilmestynyt minä vain joka vetoaa sinuun tätä ennen.

Mikäli sinua hän ei nytkään onnistu pelottamaan käskyihinsä tai suostuttelemaan mihinkään, miksi onnisutuisi, pitää ottaa huomioon, että hän on petoksesta. Et voi käydä hänen kanssaan mitään läpi, et voi luottaa häneen.

Tällöin heilläkin voi olla jopa kyyneleet ja he voivat vain kääntyä pois.

Sinulla ei koskaan ole mitään vaaraa, kun et lähde mitenkään mukaan mihinkään. He eivät voi tehdä mitään. Myöskään sieluaan ei voi myydä, vaikka tällaisiakin kuvitelmia saattaa tulla ym.  Nuo tuollaisetkin ns. sopimukset ovat aina epäpäteviä. Myöskään läheisten vuoksi ei pidä jatkaa moista jos tähän olisi langennut. Tästä pelosta, jotta sitten läheisille voi sattua jotain jos lopettaa kontaktin.  Päinvastoin.  Mikäli jatkat, tällöin vaarana kyllä voi olla ikävät asiat lähipiirissä.

Puhdas henki on kuin raikas tuuli, läpikotaisin mitä, on vertasi eräs.

Kun olet henkinen sinulle voi tulla myös opas, tästäkin voi yrittää sinuun eksyttäjä ottaa koetellen kontaktia katsoen miten reagoit.

Mikäli sinulle tulee opas joka sekä vaikka maalaa sinulle hymiöt tueksi tekemistäsi valinnoista tai puhuu sinulle saman aikaisesti. Mikäli huomaat outoja hutilointeja, viimeistelemättömyyttä tai vaikka ääni on liian maallinen huonolla tavoin, kulunut, elämää nähnyt (sanotaanko vaikka ääni joka on ihmisellä joka on pitempään alkoholia nauttinut), väljähtänyt vaikka sekaan tulisi kiinteistövälittäjän ääntä tarkoituksena hämätä, vaikka asunnon hakuasioissa. Näitä mielikuvia sinuun laittain, on kyse kaikesta muusta kuin hyvästä.

Miten sitten toimia, kun henki ilmestyy.

Älä reagoi mitenkään. Ole huomaamatta.

Suojaus: Tee risti itseesi, ihan sama miten päin vain, sitten henkeen päin. Mikäli hän jää, Kysy tuletko kristuksessa tai kristuksen nimeen. Näitäkin voit käyttää. Jeesuksen kerrotaan mestaroituneen ennen meitä. Yksi ajatus on, että hän on täten esimerkki.

Mikäli henki jää ja mikäli jostain syystä keskustelee kanssasi. Yksi ohje on, ettei pitäisi kommunikoida, mutta mikäli tätä tapahtuu, ole erityisen varovainen.

Mikäli hän yhtään muuntuu, mistään osin. Ei hän ole hyvästä, joten ole tarkkana.

Toisinaan edesmenneet, eri syistä lähteneet voivat tulla tuomaan avuksi viestiä. Seisoen lähelläsi kunnes apua on saatu. (katso kirjoitukseni: Elämä jatkuukin)

Kun asiat ovat hyvin, sinun on vain luonnollinen ja hyvä olla, saaden olla itsesi.

Suojana sinulle on, ettet lähde mihinkään mukaan. Pidä myöskin huolta itsestäsi täällä ollessasi, ettet loukkaa itseäsi tai lähimpiäsi. Että elät hyvän elämän. Se toimii kaikessa ☺

 

Kun haluat keskustella näistä asioista lisää, ota yhteyttä

Opetan ja opastan kädestä pitäen sinua myös suojautumaan niin ihmisten ikäviä energioista, ajatuksista ym. kuin myös jatkuvasti mahdollisista tulevista yrityksiä henkimaailmasta, vaikka energian viejiltä.

Joskus voi kyse olla tästäkin, kun kaikkesi teet ja elon voima hiipuu, terveyskin pitäisi olla hyvä ja silti jostain syystä kaikki ei vain toimi tmv.

Mikäli sinulla on keskusteltavaa näitä tai tahdot apua näissä ongelmissa, käänny puoleeni yhteyttä ottaen, katsotaan miltä tilanne näyttää. Katsotaan mitä apua tai tietoa tarvitset.  Muistathan ettei ole asiaa mistä et voisi kanssani keskustella.

Rakkaudella Ishtar-Maria


 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Raili
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sofia Teräs
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero: