Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Näin pysyt tuotteliaana kaikilla elämänalueillasi

Verkosta ja kirjallisuudesta löytyy runsaasti erilaisia niksejä ja elämäntapaoppaita tuotteliaisuuden kasvattamiseen, mutta niiden lukemiseen ja syventymiseen ei välttämättä jää aikaa. Mitäpä jos emme tarvitsekaan uusia oppaita, vaan yksinkertaisesti tavoitteita? Tämän kolmivaiheisen menetelmän avulla pystyt selvittämään sen, mitä todella haluat ja miten tavoitat haluamasi niin, että myös tuotteliasuutesi lisääntyy.

1 vaihe: Kartoita vahvuutesi ja keskity enemmän

Jotkut voivat löytää apua elämäntapaoppaista, mutta tuotteliaisuuttamme vähentävät asiat voivat olla kaikilla hyvin erilaisia. Siksi olisi hyvä miettiä, miten sinun ongelmasi näyttäytyy omassa tilanteessasi. 

Mieti ja arvioi tavoitettasi. Kun keskität ajatuksesi päämäärääsi, kysy itseltäsi: ”Onko tämä ydintavoitteeni?” Kysy tätä itseltäsi niin kauan, kunnes huomaat mikä sinua ajaa eteenpäin ja antaa sinulle energiaa ja kykyä keskittyä tavoitteeseesi. Kiinnitä sitten huomiota niihin asioihin, jotka horjuttavat keskittymistäsi tähän tavoitteeseen.

tuottavuus

Ydintavoitteen löytäminen on tärkeää; tämä on johtotähtesi. Tutkimukset osoittavat, että useampi kuin yksi tavoite kerralla vähentää mahdollisuuksiasi onnistumiseen, joten tee tavoittelustasi yksinkertaista, niin muutkin asiat loksahtavat paikoilleen kuin itsestään. 

2 vaihe: Pikkuaskelista isompiin

Kun olet löytänyt ydintavoitteesi ja alat kiinnittämään huomiota keskittymistäsi häiritseviin tekijöihin, on aika tehdä suunnitelma tavoitteesi saavuttamiseksi. Ei pidä luulla, että tavoite saavutetaan yksinkertaisesti ottamalla yksi iso askel pisteestä toiseen, vaan tavoite saavutetaan pienin askelin kohti suurempia.

Jotta saat muodostettua itsellesi realistisen suunnitelman, on hyvä asettaa itsellensä muutamia pienempiä tavoitteita ensin kuukausittain, sitten päivittäin. Kun olet ottanut tavaksi tehdä tuotteliaisuutesi kasvattamisesta osan omaa luonnollista rytmiäsi, sinun ei tarvitse enää tuhlata aikaa häiritseviin tekijöihin. Ydintavoitteesi on jo kätesi ulottuvissa.

3 vaihe: Pohdiskele oppimaasi

Ydintavoitteen saavuttaminen ei tarkoita tavoitteiden loppumista. Opitun kertaaminen on yhtä tärkeää kuin itse toiminta, koska kaikki uusi mitä opimme kartuttaa niitä välineitä, joita voimme käyttää myös tulevissa tavoitteissamme. Mieti kuinka tuotteliaisuutesi muuttui prosessin aikana; mitä vahvuuksiasi olet vahvistanut ja mitä uusia tavoitteita olet löytänyt? Vain taivas on rajanasi!

Ei ole olemassa yhtä yksinkertaista ”niksiä”, joka taianomaisesti lisää tuotteliaisuuttasi. Jos tunnet olevasi jumissa, muista että sinulla on kaikki ne työkalut, joilla vapauttaa itsesi oravanpyörästä. Sen sijaan että antaisit puutteidesi hidastaa sinua, poista ympäriltäsi keskittymistäsi häiritsevät tekijät, niin näet paremmin mistä energiasi ja tuotteliasuutesi kumpuaa. 

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Eva Maria
Alanumero:
 
Sofia Teräs
Alanumero:
 
Hannele
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Tarot Queen
Alanumero:
 
Elina
Alanumero: