Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Positiivinen ongelmienratkaisu

Miten ratkaista ongelmia? Miten toimia, kun murheet tukkivat positiivista energiaa? Tämä yksinkertainen harjoitus saattaa auttaa sinua ratkaisemaan ongelmasi, jotta alat säteilemään iloa, joka vetää puoleensa positiivista energiaa. Buddha on sanonut “Ajatuksillamme teemme maailman”. Keskity siihen, mitä haluat elämässäsi vahvistaa ja parantaa. Ajatuksiemme ja tekojemme kautta luomme itsellemme onnellisen elämän.

Positiivinen mieli saa aikaan sen, että huomaa helpommin iloa, onnea, kiitollisuutta ja tyytyväisyyttä tuottavia asioita. Niitä alkaa tällöin myös vetää puoleensa enemmän. Mieli on avoin ja vastaanottavainen ihanille asioille! Avaa tämä hyvän energian kanava.

Universumissa toimii vetovoiman laki. Se mitä ajattelet, on se mitä alat vetämään puoleesi, Esimerkiksi Buddha on sanonut “Ajatuksillamme teemme maailman”. Keskity siihen, mitä haluat elämässäsi vahvistaa ja parantaa - keskity siihen ajatuksilla, ja ajatusten kautta käytännön teoilla.

Ymmärrän, että joskus sille ei yksinkertaisesti voi mitään, ettei jaksa ajatella positiivisesti ja valoisasti.  Miten ratkaista tilanne, kun ei pysty keskittymään mihinkään muuhun kuin vain murehtimiseen? Että ei pysty säteilemään sitä tärkeää positiivista energiaa, jotta vetää hyvää puoleensa. Kun eihän sitä ihminen vain pysty on/off-nappia painamalla muuttamaan itseään tuosta vain.

Tässä minun käytännönläheinen kirjoitusharjoitukseni, joka on auttanut minua huonoina aikoina purkamaan mielen estoja ajatuksesta "en pääse tästä ongelmasta eroon". Varaa tälle harjoitukselle oma aika ja rauha.

Ensin kerron, että olen itse hyvin visuaalinen ihminen, ja usein kun teen jonkinlaista itsetutkiskelua tykkään kirjoittaa käsin paperille listoja. Ajatusprosessi on todella keskittynyt, kun kirjoittaa käsin paperille. Asiat näkee tällä tavoin konkreettisesti edessään, eivätkä ne vain pyöri mielessä epämääräisinä, olivat ne sitten hyviä tai huonoja.

Tämä harjoitus mitä teen huonoina päivinä on se, että kirjoitan kaikki mieleni päällä olevat ongelmat paperille.Seuraavaksi katson ongelmien listaa, ja kirjoitan itse kustakin ongelmasta erilaisia tapoja siitä, mitä voisin tehdä tai mitä pitäisi tapahtua, jotta tietty yksittäinen ongelma ratkeaa.

Kun näen minua inspiroivia ratkaisuehdotuksia mustaa valkoisella, alan uskoa että tässähän on vaikka mitä mahdollisuuksia selvittää asiat parhain päin! Annan ajatusteni hieman hautua listoja katsellessani. Sitten poimin käytännön kannalta parhaimmat vaihtoehdot, jonka jälkeen alan keskittyä tekojen kautta kunkin tietyn ongelman ratkaisuun. Kun ryhdyn toden teolla toimeen, keskityn ajatukseen “asia ratkaistaan minun edukseni”.

Tavalla tai toisella, teolla tai toisella, asiat ratkaistaan aina sinun eduksesi.

Minä mietin aina näin: kun kohtaat ongelmia, pyri mahdollisimman nopeasti keksimään ratkaisu ongelman poistamiseksi. Jos joku tilanne on kamala, mikä on vastalääke sen parantamiseksi? Sitten - jos en voi ratkaista asiaa yksin - kuka tai mitkä tahot voivat minua auttaa? Listaa kaikki mahdolliset mahdollisuudet - mahdollisuuksia tässä maailmankaikkeudessa riittää!

Raivaa rohkeilla teoilla tilaa sille, että voit hehkua ongelmista vapautuneena positiivista energiaa, ja vetää sitä puoleesi lisää.

Minä voin auttaa sinua. Haluaisitko saada vakaamman tunteen siitä, että huolet ja vaikeudet ovat voitettavissa? Olen hyvin empaattinen kuuntelija, auttaja, jolla on tarjota käytännönläheisiä ideoita elämän haasteiden ratkaisuun. Haluaisitko oppia ajattelemaan positiivisemmin? Uskon, että negatiivisen energian kehä on mahdollista särkeä, ja luoda sen tilalle positiivisen energian vahva, itseä suojeleva kehä.

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sofia Teräs
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Ishtar-Maria
Alanumero: