Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Pyhä Maskuliinisuus

Tässä hieman alustusta seuraavaan kirjoitukseen. Meissä kaikissa ihmisissä on sekä pyhä feminiininen, että pyhä maskuliininen puoli. Aika ajoin nämä puolet meissä näyttelevät eritavoin ja eri tilanteista riippuen. Kun molemmat puolet pääsevät ihmisessä tasapainoisesti esiin, niin ihminen tuntee olonsa kokonaiseksi, eheäksi ja tasapainoiseksi. Olkoon kyseessä siis mies tai nainen. Hän tulee aidoksi Itseksi. Nähdyksi ja kuulluksi omien ja muiden silmissä, sellaisena joka todellisuudessa on.

Maskuliininen puoli meissä kaikissa ja ennen kaikkea miehissä (miehet omaavat tätä energiaa enemmin ja se on luonnollista heille) edustaa toimintaa, tekemistä ja toteuttamista. Järkeä. Asioiden tapahtumista. Asioiden alulle laittamista. Niin kuin uusi elämäkin saa alkunsa mieheltä, hänen siemenestään.

Feminiininen puoli meissä edustaa luovuutta, herkkyyttä, ideoita ja tunteita. Luomisen voimaa. (yleensä naiset omaavat tätä energiaa enemmän, se on luonnollista heille). Mies antaa siemenen ja nainen luo ja synnyttää uuden elämän. Toiminta ja luominen. 

Feminiininen puoli luo ja maskuliininen puoli toteuttaa. Nämä puolet täydentävät ja tarvitsevat toisiaan. Sekä meissä kaikissa yksilöinä, että yhdessä. Naisena ja Miehenä. 
 
Sekä meissä kaikissa yksilöinä, että yhdessä.

Mitä lähemmäs toisiaan Itsessäsi nämä puolet tasapainottuvat ja harmonisoituvat, sitä tutummiksi molemmat tekstit tuntuvat Sinulle. Eli kumpikin kirjoitus voi olla sinun totuutesi, jos se resonoi:)  Ymmärrät mahdollisesti molempia puolia itsessäsi paremmin tai huomaat jos toisessa puolessasi on kehitettävää ja tasapainoitettavaa. On myös mahdollista tulkita tämä kirjoitus Miehenä tai Naisena.
 
Itsekeskeisyys vs. Terve itsekeskeisyys
 
Erityisesti yhteiskunnassamme on opetettu siihen, ettei mies saa näyttää tunteitaan. Erityisesti omaa herkkyyttään, suruaan, häpeää tai Muita pelottavilta ja epämiellyttäviltä tuntuvia tunteitaan. On näyteltävä urheaa ja rohkeaa, vaikka sisimmässä tuntisi aivan jotain muuta. Tuskaa, loukkaantumista ja surua. Toki myös naiset voivat tuntea näin, jos heidän maskuliininen puoli Itsessään on epätasapainossa. Joskus tunteiden tukahduttaminen on ollut ainoa keino meille suojautua ja selvitä elämässä eteenpäin. Tämä uusi aika, mahdollistaa nykyään myös tämän tunteiden näyttämisen puolen Itsessäsi. Tunteiden kovettaminen ja kylmettäminen Itsessä kantautuu meille sukupolvien takaa. Kannamme Itsessämme esi-isiemme taakkoja, huolia ja murheita, joista nyt on oikeasti aika päästää irti. Niistä vanhoista uskomuksista ja opituista mielen luomista ajatuksista, ettei mies saa itkeä ja tuntea. Joskus näin on ollut parempi, jotta ihminen selviytyy ja jatkaa kehitystään, mutta ei enää nykymaailmassa. 
 
Joskus näin on ollut parempi

Jos tuskamme on syvä, saatamme jopa peittää sen Itseltämme. Tämä voi tehdä sinusta hyvin kylmän ja kovan. Syvällä sisimmässäsi tiedät ja tunnistat sen, että jos jäiseen ulkokuoren tulee yksikin särö, tuska ja suru voi saada Sinusta vallan. Nyt on kuitenkin oivallinen aika kääntyä Itseesi ja sisäänpäin kuulostelemaan totuudellisesti sitä osaa Itsessäsi, joka kaipaa huomiota ja hellyyttäsi. Huolenpitoa ja hoitoa. Haavojen parantamista. Kyyneleet sulattavat jään, joten itkemisessä ei ole mitään hävettävää. Se auttaa sinua vapauttamaan suuriakin taakkoja menneisyydestäsi ja olemaan lempeämpi sekä Itsellesi että ympäristöllesi. Tämä auttaa sinua paranemaan ja vapautumaan. Elämään tasapainoisemmin ja onnellisemmin Itsesi ja muiden kanssa. Enemmän Aitona Omana Itsenäsi.
 
Koet mahdollisesti onnettomuutta Itsessäsi, koska elät liian itsekeskeisesti. Mitä tämä voi merkitä mahdollisesti sinulle? Ja mitä tapahtuu kun elämme liian itsekeskeisesti? Meillä on aina vapaus valita elämmekö yhtä kaikkien kanssa, olemassaolon kanssa vai ainoastaan keskittyen itseemme? -molempia emme voi valita. Itsekeskeisyys on erillisyyttä kaikesta ja kaikista. Oman napansa ympärillä pyörimistä itsekkäällä tavalla. Sekin on ok, jos niin valitsee:) Näin rakennat ympärillesi suojamuureja, raja-aitoja, jonka puitteissa elät ja koet olemassaolosi. Luot Itsellesi tarkan kuvan, siitä millainen olet ja mitä et ole. Epäterveellä ja jopa haitallisella tavalla. Se saattaa eristää sinut kaikesta siitä upeasta Itsestä, joka olet todellisuudessa. Liiallinen itsekeskeisyys rajaa sinua liikaa ja määrittää sinut tiettyyn muottiin. Todellisuudessa eristää sinut omaan lokeroosi. Kylmetyt, jähmetyt ja kadotat entisestään yhteytesi todelliseen Itseesi. Kuljet virtaa vastaan, et sen mukana. Aika ajoin on hyvä keskittyä omaan minuuteen ja tutkia sitä puolta Itsessäsi. Kuka sinä todellisuudessa olet ja miten sinä aidosti määrittelet Itsesi ilman ketään ulkopuolista tai ulkopuolelta tulevaa painetta. Anna oman herkkyytesi ja omien todellisten tunteidesi nousta esille. Ota vastaan ne rakkaudella ja anna niiden hoitaa ja parantaa sinua. Rakkaus synnyttää ilon, ilo synnyttää lämmön tunteen ja lämpö sulattaa jään.

Rakkaus synnyttää ilon

Antaudu rakkaudelle, uskalla rakastaa. Ja ennen kaikkea uskalla rakastaa Itseäsi niin paljon, että uskallat sulattaa tuon jään Itsessäsi. Rakkaus ei tunne rajoja! Joten aloita jo tänään rakastamalla Itseäsi täysillä ja nauti siitä uudesta tasapainon ja onnellisuuden tunteesta mitä se tuomaan tullessaan!
 
Jos tarvitset apua näiden tuntemusten ja koettelemusten kanssa, niin ota minuun yhteyttä ja katsotaan henkilökohtaisella tasolla millaisia työkaluja ja toimia tarvitset asioiden eteenpäin viemiseksi :)
 
TaruKaroliina
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Raili
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sofia Teräs
Alanumero: