Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Sinä, minä ja esi-isät

Oletko tullut koskaan ajatelleeksi, millainen merkitys esi-isillämme on meihin? Et varmastikaan usko kaiken päättyvän kuolemaan?

Vain fyysinen ruumiimme kuolee, mutta tietoisuus jää elämään. Esi-isämme saattavat jopa syntyä uudelleen keskuuteemme. Vaikuttavatko he meihin jollain lailla? Onko sinulla koskaan ollut tunnetta, että joku jo edesmennyt järjestelisi asioitasi puolestasi?

Minulla ainakin on. Useinkin. Asiat loksahtelevat liian hyvin kohdalleen. Tiedän silloin olevani hyvissä käsissä.

Edesmenneet

Edesmenneet kulkevat rinnallamme ja vaikuttavat asioihimme, tahdomme sitä tai emme. Yleensä he toimivat hyvässä hengessä. On kuitenkin mahdollista, että henkilö, joka eläessään on kohdannut jotain ikävää, traumatisoivaa, yrittää edelleen parantaa itseään kauttamme. Tällöin hän ei välitä meille puhdasta energiaa vaan päinvastoin, sairastuttaa meitä. Saman hän tekee muillekin, joita piti maallisen elämänsä aikana läheisinään. Voi tuntua, että suvun yllä leijuu kirous.

Esi-isiä pyydetään mukaan parantamisseremonioihin. Mielellään he tulevatkin meitä auttamaan. Entiseen aikaan edesmenneitä esi-isiä pyrittiin lepyttelemään antamalla heille uhreja. Nykyisin näillä seremonioilla ei uskota enää olevan parantavaa vaikutusta. Uskotaan lääketieteeseen ja koulutettuihin lääkäreihin. Vai oletko yrittänyt tehdä vaihtokauppaa henkien kanssa? Tunnustan. Minä olen: ”Jos luovun tästä, saanko tilalle tuon?”

Shamanistisilla

Shamanistisilla menoilla ja luonnonlääketieteillä on kuitenkin omat kannattajansa. Tiedetään, että ihmisen tahdonvoimalla on suuri merkitys paranemiseen. Enin osa väestöstä sanoo uskovansa koululääketieteeseen. Sen palveluja käytetään. Luonnon ja henkien kanssa työskentelyä pidetään lähinnä taikauskona, mutta niillä on oma vahva, lähinnä hiljaisuudessa toimiva kannattajajoukkonsa. Pelätään hörhöksi leimautumista. Olet varmasti kuullut tapauksista kotona odottavista lemmikeistä, joihin kohdistuva ikävä saa ihmiset nousemaan sairaalan vuoteesta? Luonnontuotteitten käyttö on vahvassa kasvussa.

Mihin sinä uskot? Millaisia parantumiskokemuksia sinulla on? Soita, niin jutellaan lisää!
 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Kaarina
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero:
 
Taika
Alanumero: