Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Valkoinen parantajashamanismi – Hannu Hyttinen

Oletko tiennyt, että shamaaneja eli tietäjä-parantajia on erilaisia? Seuraavasta voit lukea millaisia ovat valkoiset parantajashamaanit nykyaikana.

Tiedätkö millaisia ovat valkoiset parantajashamaanit nykyaikana? Meitä voi olla monenlaisilla kyvyillä ja tiedoilla varustettuja, mutta tässä artikkelissa kerron oman näkemykseni käytännön toteutuksesta. Ensin on hyvä tietää, mitä tarkoittaa valkoinen, sillä on myös mustia ja harmaita shamaaneja. Samalla tavoin on myös parantaja-, soturi- ja ennustajashamaaneja.

Valkoinen parantajashamanismi

Ennen aikaan shamaanit saattoivat olla erikoistuneita johonkin noista kolmesta tyypistä tai osata kaikkia ja niitä jokaista toimintaa voi valita harjoittaa valkoisilla eli ylisen voimilla tai mustilla eli alisen voimilla. Jotkut ovat voineet pystyä käyttämään molempia eli olleet harmaita. Lopputulokseen kuitenkin erityisesti parantamisessa vaikuttaa mielestäni positiivisesti se, että tarvittava tieto ja energia haetaan korkeammista ulottuvuuksista. En itse näe mitään syytä, miksi pitäisi mennä synkempiin alempiin ulottuvuuksiin, kuten perinteisesti on tehty. Se voi olla shamaanille itselleenkin vaarallista hyvistä suojauksista huolimatta. Puhtaamman ja viisaamman tiedon saa ylemmistä ulottuvuuksista ja niin itse teen.

Valkoinen parantajashamaani pystyy saamaan tiedon kysyjän ongelmaan, auttaa parantumaan tai vapautumaan ongelmasta paikanpäällä tai kaukohoitona monin eri menetelmin, poistaa häiriköivät henget, puhdistaa tilat ja paikat negatiivisuudesta, poistaa kirouksia ja korjaa niiden vaikutuksia, tekee tarvittaessa energiasuojauksen estämään negatiivisten ihmisten vaikutuksia, pystyy siirtymään henkenä mihin tahansa, antaa viisaita neuvoja ja vahvistaa pyydettäessä tehokkaasti positiivisilla energioilla ja mielikuvilla tulevaisuuden toiveita.

Parantajashamaani tietää, näkee ja tuntee, miten hoito etenee ja vaikuttaa. Hän toimii energian ja tiedon välittäjänä ylemmistä ulottuvuuksista maatasolle. On hyvä tietää ja ymmärtää, että vaikka shamaani on tietäjä, niin hänenkään ei ole tarkoitus tietää kaikesta kaikkea ja käytännössä aina virtaa korkeamman henkisen ohjauksen mukaisesti juuri se tieto, joka on tarkoitus sillä hetkellä jollekin ihmiselle sanoa. Samoin jokaiselle tulee hoitoa juuri se määrä, minkä kukin siinä hetkessä pystyy vastaanottamaan ja on tarkoitus ohjata hoidettavalle. Joskus tieto tulee nopeasti, joskus siihen pitää erikseen keskittyä.

Edellisissä ja tässä elämässä kertyneiden kykyjeni avulla olen pystynyt auttamaan hyvin monia ihmisiä ja saanut HEIDÄT SELVIÄMÄÄN VAIKEUKSISTA ELÄMÄSSÄ HYVIN ETEENPÄIN. Luotan siihen täysin 100%, että pystyn sinuakin auttamaan! Ota rohkeasti yhteyttä minuun numerossa 444, niin autan sinuakin!

Hannu Hyttinen

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Kristiina
Alanumero:
 
Adele
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero: