Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Värien merkitys

Olemme paljon kuulleet puhuttavan siitä, miten värit vaikuttavat elämäämme arjessa, työssä jne.

On olemassa kirjoja jotka kertoo – yleismaailmallisesti – mitä värit tarkoittaa, mutta oletko koskaan ajatellut, että värit tarkoittavat jokaisen yksilön kohdalla eri asioita. Sinulle punainen väri tarkoittaa eri asiaa kuin minulle, koska sinulla on erilainen energiataso kuin minulla.

Värien merkitys

Siksi on todella tärkeää, että jokainen väri kanavoidaan yksilöllisesti ja kerrotaan mitä tietty väri saa aikaan sinussa. Itse olen vuosien ajan (15 vuotta) pitänyt väriluentoja ja kertonut jokaiselle luennolla olijalle, mikä väri palvelee juuri tällä hetkellä ja lähitulevaisuudessa 
sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Olen myös käynyt asiakkaiden kotona / mökillä / työpaikalla katsomassa, mitkä värit tuovat elämäniloa, taloudellista tulosta tai mitkä värit saavan energiat virtaamaan oikeaan suuntaan.

Siksi kysynkin sinulta, oletko Sinä milloin viimeksi kysynyt itseltäsi miksi joku väri aiheuttaa tiettyjä tunteita minussa? Miksi en voi sietää jotain väriä tai miksi valitsen aina esim. sinisen tai vihreän vaikka maailmassa on värejä vaikka kuinka? Tiedäthän, että värit voivat myös riidellä keskenään ja siten esim. kotona voi olla huono olla jos värit eivät ole tasapainossa toistensa kanssa.

Tahdotko sinä tietää mitkä värit auttavat sinua eteenpäin? Soita niin kanavoin sinulle mitä värejä kannattaa tähän hetkeen käyttää sisäisesti (ruoan yhteydessä) ja ulkoisesti (vaatteet) sekä kodissa käytettävät värit.

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Jussi
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero: