Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

YLLÄTYKSET - astrologian valossa

Hei Kaikki! Ulkoplaneettojen kontaktit, ja erityisesti uranuksen kontaktit, voivat olla yllätyksellisiä, koska uranuksen luonteeseen liittyy uudella tavalla ja eri lailla tekeminen, vapautukset ja irti repäisyt vanhasta, sekä spontaanisuus. Uranus-ajanjakso voi tuottaa nopeasti sellaisia tilanteita, joita henkilö ei ole etukäteen suunnitellut.

Eli jos uranus ottaa kontaktia syntymäkarttanne johonkin planeettaan, sillä elämän alueella on luvassa yllättäviä vapautuksia, muutoksia tai uusiutumista. Lisäksi jos uranus tekee samaan aikaan syntymäkarttaanne useampia osumia, tämä varmimmin tuo elämäänne reipasta energiaa, niin että elämä muuttuu sosiaalisemmaksi ja on helpompi kokeilla uusia harrastuksia ja toimintatapoja.  Myös kumppanin kapinan tai vapautumishalut voi nähdä tämän planeetan liikkeistä.

astrologian valossa

Eli jos uranus-kontakti osuu …

Aurinkoon (eli ”horoskooppimerkkiinne”), muutos voi olla iso. Aurinko merkitsee elämän keskeisiä asioita: elämäntapaa, aviomiestä, pomoa, työtä tms. Auringon huonesijainti voi vaikuttaa asiaan, joka muuttuu. Jos aurinkonne sijaitsee esimerkiksi rahahuoneessa, muutos voi näkyä raha-asioissa.

Jos kontakti osuu kuuhun, yllätys tapahtuu varsin usein kotiasioissa tai perhepiirissä esimerkiksi lasten ja lasten lapsien syntyminä, tai se voi yllättäen tuoda eteen uuden kumppanin. Lisäksi kontakti kuuhun voi merkitä sellaista asunnon vaihdosta, joka saattaa edetä ripeässä tahdissa.

Jos kontakti osuu merkuriukseen, muutos voi koskea yhteydenpitoa, kauppoja, kommunikaatio-asioita, harrastuksia tai jopa välejä kaksos- tai neitsyt-tuttaviinne tai sen merkin ihmisiin, jossa merkuriuksenne sijaitsee syntymäkartalla. Uranus-merkurius yhdistelmä voi nostaa esille luovia kykyjä esim. kirjoittamisen ja puhumisen alueilla. Monet ovat innostuneet myös uusista atk-alan keksinnöistä, sovelluksista ja deitti-sivustoista tällä kuviolla.

Jos kontakti osuu venukseen, muutos, uudistuminen tai yllätys koskee rakkautta, rahaa, naissuhteita, tytärtä, omaa roolia naisena tai omaa tyyliä. Haluat vapautta ja väljyyttä suhteissasi ja haluat tehdä uusia asioita. Tämä kaikki voi auttaa tapaamaan uusia ihmisiä tavallista helpommin. Voit siis saada yllättäen uuden ystävän.

Jos kontakti osuu marsiin, yllätys voi olla uusi kumppani, auto tai liikuntainto. Tämä planeettaohitus voi tuoda muutoksia miessuhteisiin tai se voi lisätä energiaa, niin että saat jonkin projektin hoidetuksi. Tänä aikana haluat toimia reippaasti omien näkemyksiesi mukaan, etkä pidä siitä, että sinua komennellaan missään asiassa. Pääset ehkä siksi näyttämään, mitä todella osaat tehdä.

Mikäli käytettävissäsi on tarkka synnytys-kellonaika, voimme katsoa osuvatko muutosenergiat tärkeille akseleille: parisuhdeakselille, työ- tai kotiakselille.

Soittele minulle, jos haluat keskustella kuluvan vuoden yllätyksistä omalla kartallasi. Voin tarkistaa elämänalueen, joka on kohteena. Myös muiden planeettojen vaikutusalueet ja ajankohdat voidaan katsoa halutessasi.

T. Mariann, astrologi, tarot-ja unitulkitsija 424

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero: