Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Tarot- ja korttiennustus

Johdatus korteista ennustamisen perusteisiin

Ymmärrettävistä syistä ihmiset ovat aina miettineet, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Kuinka mukavaa olisikaan välttää vaaroja, valmistautua odottamattomiin tilanteisiin tai vain katsoa tulevaisuuteen ja nähdä, mitä meille tapahtuu tiettynä ajankohtana...

On olemassa monia erilaisia ennustamisen muotoja, joista yleisimmin käytetty on korttijumalanpalvelus. (Korttien sisällä on tietysti monia variaatioita, mutta käsittelemme kortteja yleisesti.) Toisin kuin muissa ennustamismenetelmissä, korteilla on sellainen etu, että ne eivät koskaan valehtele, ne pysyvät objektiivisena. (Samaa ei voi sanoa esimerkiksi heilurista, johon voi vaikuttaa tiedostamattaan.)

Johdatus korteista ennustamisen perusteisiin

Kortti ja sen omistaja

Kun hallitset korttien ennustamisen taidon, se on erittäin hyödyllinen työkalu kaikilla elämän osa-alueilla. Yllättävää kyllä, useimpien ihmisten ongelmat johtuvat siitä, etteivät he tunne itseään tarpeeksi hyvin. Monet ihmiset eivät osaa määritellä, mitä he haluavat, mitä polkua he haluavat kulkea. Korttia voidaan käyttää itsetuntemuksen kehittämiseen, mutta vain jos otamme vastuun itsestämme emmekä väistä vastuuta.

Kortti kuvaa meitä, luonteenomaisimpia piirteitämme ja käyttäytymismallejamme yllättävän tarkasti. Se ei kerro meille mitään sellaista itsestämme, mitä emme olisi tienneet jo aiemmin, mutta se kertoo meille usein jotain sellaista, mikä oli piilossa alitajunnassamme tai mitä emme yksinkertaisesti halunneet tietää. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, toisin kuin sanoma- ja aikakauslehtien horoskoopit, kortin opastus on tarkoitettu yksinomaan ja henkilökohtaisesti meille.

Milloin ja miten korteista voi ennustaa?

Vastaus kysymykseen "Milloin?" on hyvin yksinkertainen: milloin tahansa. Tietenkin olemme kiinnostuneimpia tulevaisuudesta silloin, kun edessä on jokin haaste tai käännekohta elämässä, mutta voimme myös laittaa kortemme kekoon silloin, kun asiat sujuvat hyvin. Eri korttityypeillä on oma erityinen symboliikkansa, joka on hyvä tuntea ennen tulkitsemista, ja on myös hyödyllistä puhdistaa kortit kaikesta niihin mahdollisesti liitetystä energiasta ennen tulkinnan aloittamista. (Ennen kuin aloitat tulkinnan, pidä korttipakkaa kädessäsi muutaman minuutin ajan, yritä tyhjentää mielesi ja keskity kädessäsi olevien korttien puhdistamiseen.)

Voimme yrittää ennustaa korteista itse, mutta on hyvin vaikeaa pysyä objektiivisena itsemme edessä ja olla näkemättä odotuksiamme ja toiveitamme korteissa. Siksi on parempi, että joku muu tekee tulkinnan, joku, joka ei tunne sinua niin hyvin.

Vuosisatojen ajan mystikot ovat harjoittaneet tarot- ja kortinlukutaitoa kommunikoidakseen henkimaailman kanssa, saadakseen syvällisiä oivalluksia menneisyydestä ja nykyisyydestä sekä ennustaakseen tulevaisuutta. Tarotin ennustamisen tarkoituksena on luoda yhteys maailmankaikkeuden energioihin, saada käsitys taivaankappaleiden johdatuksesta ja antaa korttien ennustamisen avulla hyödyllisiä vastauksia vakavien päätösten tekemisessä, rakkaus- ja ihmissuhdekysymyksissä, taloudellisten ongelmien ratkaisemisessa ja yleisenä oppaana tulevaan hyvinvointiisi.

Kokeneilla korttitulkitsijoilla on työkalupakissaan kaikki kortinlukemisessa käytettävät korttipakat: Tarot, Lenormand-kortit, mustalaiskortti tai enkelikortti. Korteista ennustaminen on yksi tärkeimmistä ja yksityiskohtaisen tulkinnan antavista ennustustyökaluista.


Vuosisatojen ajan ennustajat ovat harjoittaneet tarot-korteista ennustamista kommunikoidakseen henkimaailman kanssa, saadakseen syvällisiä oivalluksia menneisyydestä ja nykyisyydestä sekä ennustaakseen tulevaisuutta. Taroteista ennustamisen tarkoituksena on luoda yhteys maailmankaikkeuden energioihin, saada käsitys taivaankappaleiden johdatuksesta ja antaa korteista ennustamisen avulla hyödyllisiä vastauksia vakavien päätösten tekemisessä, rakkaus- ja ihmissuhdekysymyksissä, taloudellisten ongelmien ratkaisemisessa ja toimia yleisenä oppaana tulevaisuuttasi ja hyvinvointiasi silmällä pitäen.

Kokeneilla korttitulkitsijoillamme on työkalupakissaan kaikki kortinlukemisessa käytettävät korttipakat: Tarot, Lenormand-kortit, mustalaiskortit tai enkelikortit. Korttitulkinta on yksi korkeimman ymmärryksen omaavista ennustustyökaluista.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Siruska
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Sirpa Karhu
Alanumero: