Unista | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Unien tulkinta

Unista

Busseissa ja työpaikan tauoilla kuulee usein puheenaiheen edellisyön unista.

Monet muistavat hyvin tarkoin uniensa yksityiskohdat: värit, vuodenajan, iän, henkilöt, paikan, keskustelut, ajan tai aikakauden.
unista, Vilma Kemppainen, ennustaja
                                                                    
Esimerkiksi keskiajasta uneksimiselle löytyy ennustuksellinen sekä psykologinen merkitys. Uni saattaa viitata myös entisiin elämiimme, joita unennäkijällä saattaa olla takana satoja. Mikäli keskiaikaiseen uneen liittyy vahvasti joku tuon ajan henkilöhahmo, vaikkapa lammaspaimen, se usein tarkoittaa sitä, että saat uskollisen ystävän.
 
Unella on monenlaisia merkityksiä.  Mikäli haluat tutkia uniasi tarkemmin, pidä unipäiväkirjaa siten, että kirjaat tarkoin unesi ylös heti herättyäsi, koska usein se katoaa salamannopeasti muististasi muiden touhujen sekoittuessa ajatusmaailmaasi.  Voit pyytää myös kokenutta asiantuntijaa opastamaan unien tulkintaan tutkimusmatkasi alussa ja toimia jatkossa itse, koska unennäkijä on paras tulkitsijansa. Harjoitus tekee mestarin!

Aiheen asiantuntija:
Vilma Kemppainen - Alanumero 426
 

Kun fyysinen keho nukkuu, sisäinen minäsi on levossa. Puolustusvaistosi ovat horroksessa, joten on todennäköisempää, että otat unessa vastaan minkä tahansa kokemuksen, joka ylittää todellisuuden tai logiikan rajan.

Tämä tekee unista ihanteellisen välineen välittää sinulle viestejä edesmenneiltä läheisiltäsi tai korkeammalta itseltäsi. Koska unesi ovat rajaton väline viestien paljastamiseen, ei ole mitään rajaa sille, mitä voit löytää ja ratkaista omalla kohdallasi, erityisesti koulutetun unien tulkitsijan avulla, joka voi tulkita unet puolestasi. Olipa kyseessä sitten toistuva uni, painajainen tai muu visionäärinen tai ennustava uni, josta et saa ajatuksiasi irti, sinun kannattaa konsultoida yhtä unien tulkitsijoistamme, jotta voit tulkita sisäisen minäsi viestit mahdollisimman nopeasti.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Ulpu
Alanumero:
 
Katariina
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Sandra
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Vilma
Alanumero: