Unitulkinnan eräitä tapauksia ja selityksiä | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Unien tulkinta

Unitulkinnan eräitä tapauksia ja selityksiä

Kuitenkin monet katastrofiunet koskevatkin unennäkijän omia asioita ja pelkoja.

 
Esimerkiksi lentokoneen putoamisuni merkitsee symbolisesti sitä, että unennäkijä menettää jonkin asian hallinnan tai ei pääsekään pois jostain tilanteesta. Myös itsetunto voi heiketä hetkellisesti, eli lentokone karkaa käsistä unessa.

Pyörremyrskyunet voivat merkitä vihaa tai kertoa, että asiat ovat lähtemässä käsistä. Unennäkijä on vaarassa kokea sekaannuksia. Pyörremyrskyhän jättää jälkeensä aikamoisen tuhon ja kaiken mullin mallin. Jos taas kokee maanjäristyksen, pohja saattaa olla epävakaa tai pettämässä. Tulivuoren purkaus paljastaa vihan.
unien tulkinta

Sillan sortuminen kuohuviin pyörteisiin, kertoo puolestaan unennäkijän pelkäävän tunnekuohuja ja selkkauksia toisten ihmisten kanssa. Siltaunissa on yleensä kyse parisuhteesta ja luottamuksen määrästä parisuhteessa. Jos silta sortuu, luottamus toiseen katoaa. Jos toisaalta ei mene sortuvalle sillalle, unennäkijä on viisas, hän pysyy erossa epäluotettavista suhteista.

Silta voi kuvata myös pääsyä uuteen elämänvaiheeseen, kun se ylitetään.
Kun unennäkijä joutuu pelkäämään jonkun hallussa olevaa ruiskua, uni saattaa varoittaa ihmissuhderiippuvuudesta. Jos unennäkijä kuitenkin onnistuu välttämään piikin, riippuvuutta toiseen ei synny.

Rautatieasemat ja junassa matkustaminen ilmoittavat parisuhdemahdollisuudesta.
Edesmenneet läheiset tulevat uniin yleensä auttamaan, tukemaan, lohduttamaan tai neuvomaan.

Hyviä Unia Kaikille!
T. Mariann

Kun fyysinen keho nukkuu, sisäinen minäsi on levossa. Puolustusvaistosi ovat horroksessa, joten on todennäköisempää, että otat unessa vastaan minkä tahansa kokemuksen, joka ylittää todellisuuden tai logiikan rajan.

Tämä tekee unista ihanteellisen välineen välittää sinulle viestejä edesmenneiltä läheisiltäsi tai korkeammalta itseltäsi. Koska unesi ovat rajaton väline viestien paljastamiseen, ei ole mitään rajaa sille, mitä voit löytää ja ratkaista omalla kohdallasi, erityisesti koulutetun unien tulkitsijan avulla, joka voi tulkita unet puolestasi. Olipa kyseessä sitten toistuva uni, painajainen tai muu visionäärinen tai ennustava uni, josta et saa ajatuksiasi irti, sinun kannattaa konsultoida yhtä unien tulkitsijoistamme, jotta voit tulkita sisäisen minäsi viestit mahdollisimman nopeasti.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Katariina
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Sandra
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Vilma
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero: