Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

ASTROhealing maaliskuu 2016

Kuukauden ensimmäisellä viikolla tiivistyvät tunnelmat entisestään, kun Auringonpimennys lähestyy 9.3.

Pimennykset ovat voimallisia uusikuita ja täysikuita tapahtuen kuunsolmuakselien läheisyydessä. Alkukuukauden Saturnuksen neliö Aurinkoon nähden on saattanut nostaa turhautumisen tunteita samalla kun energia tiivistyy ja valmistelee pimennysjaksoa.

solar eclipse

Tässä pimennyksessä, joka tapahtuu n. 19 astetta Kaloissa, ovat mukana läheisesti alasolmun lisäksi myös Ceres ja Khiron. Opposition antaa Jupiter Neitsyestä, konjunktiosta Kuun yläsolmuun siis. Saturnus tekee neliön Jousimiehestä ja Pluto kolmion Kauriista. Koska Uranus on Oinaassa n. 19 astetta, niin tarkkojen asteiden ja muiden osallistuvien tekijöiden kautta sekin kantaa lusikkansa soppaan. Tuntuu kuin koko ympäröivä kaikkeus olisi poikkeuksellisen latautuneena - niinkuin se tavallaan onkin.

Mitä kaikkea tämä tarkoittaa sitten? Ensiksikin tietysti voimakkaimmat kokemukset saavat ne, joilla on omalla kartallaan tekijöitä lähellä noita astelukuja. Koska Kaloissa - alkupäässä - ovat myös Merkurius ja Neptunus, niin voisipa sanoa, että jos joitain tekijöitä on muuttuvissa merkeissä - Kaksoset, Neitsyt, Jousimies, mutta erityisesti Kaloissa - niin tunnistaa muutoksen puristuksen elämässään jollain alueella korostuneesti juuri näinä päivinä ja viikkoina.

Tämä aika ja sen laadut antavat meille välineitä kyetä erottamaan totuus ja harha, niinkuin itse asiassa aina. Nyt vain puskee järeämpää kalustoa käyttöömme Ns. herääminen, havahtuminen, ylösnousemus, valaistuminen - todellisen olevaisen ja itsen tunnistaminen - on myös haaste: se pitää meidät vastuullisena kaikesta, mitä tapahtuu. Ei syyllisenä, vaan vastuullisena. Puhdistaminen tarkoittaa, että vapautat itsesi esim. syyllisyyden tai vihan harhasta, koska totuus on yhtä kuin rakkaus on yhtä kuin jumaluus meissä ja ympärillämme. Tehtävämme on toteuttaa sitä pala palalta. Se tapahtuu poistamalla esteet, matalampaa värähtelyä ilmentävät asiat, jotka viime kädessä ilmenevät pelkona: tietoinen hyväksyvä tunnistaminen ja valoon saattaminen lopulliseen puhdistukseen.

Tämä seuraava kaksiviikkoinen on ns. pimennysportaali ja olemme enemmän energeettisesti auki kuin tavallisesti. Kannattaa tehdä tietoista energiatyötä, erityisesti kiinnittää huomiota siihen, mihin ajatuksensa kohdistaa - kaikki se vahvistuu ja voimistuu, joten kannattaa olla tarkkana.

ASTROhealing maaliskuu 2016


Jos nousee voimakkaita tunteita, tuntemuksia, muistoja, jne., voi tehdä esim. sellaista itseterapiaa, että kirjoittaa jokaisen esiin työntyvän asian paperille ja polttaa sen. Vahvistusta voi tehdä Kiitollisuuspäiväkirjalla. Ajatuksillamme luomme todellisuuttamme, joten nyt tietoista harkintaa ja valintaa sen suhteen, mihin huomionsa kiinnittää.

Perääntyvän Jupiterin vastakkaisuus pimennyspisteeseen eli Aurinkoon ja Kuuhun tuo esiin ne kohdat, missä epäaitoudesta on tullut kirjoittamaton laki ja toimintatapa ja mikä odottaa luonnollisuuden vapauttamista. Eli minkä sektorin Sinun kartallasi tämä kuvio aktivoi? Jos tuntuu vaikeutta, niin egoidentiteetin valheellinen haarniska on juuttunut jossain kohdassa vähän lujemmin kiinni.

Pluton sekstiili pimennykseen tuo syvyyttä ja mahdollisuutta vapautua hyvin syvällä olevista valta-, ym. aikansa palvelleista rakenteista, varsinkin kun Saturnus antaa neliön avulla pakottavuutta myös. Vaikka Kalojen ominaisuutta on vältellä ja väistelläkin, niin nämä kaverit eivät nyt anna siihen mahdollisuutta. Uranus puolestaan toimii sytytyslankana, jos on sattunut nuotio kastumaan.

Kaikkien merkkien puolivälin paikkeilla sijaitsevat tekijät aktivoituvat tavalla tai toisella näinä viikkoina. Korostan, että vaikka tässä on nyt paljon haastavuutta, niin paljon on myös parantavaa voimaa ja uusia mahdollisuuksia. Jälkimmäisille on vain ensin tehtävä tilaa. Mitä rohkeammin ja luottavaisemmin toimit sydämen ja sisäisen itsen ohjauksessa, sitä enemmän voit odottaa palkintoja.  

Pluton ja Jupiterin kolmio, joka tapahtui jo viime lokakuussa ja on tarkkana 16.3 ja vielä kerran kesäkuussa tänä vuonna, pitää sisällään valtavaa potentiaalia, mahdollisuuksia vaikka mihin. Nyt voi löytyä kadoksissa olleita kykyjä, motivaatiota ja ambitioita. Kun pitää tavoitteet linjassa oman sisäisen palon ja sydämen viisauden kanssa, maamerkeissä tapahtuva kuvio tekee todeksi haaveita, ideoita ja unelmia.

Kalojen - Neitsyen -teemoihin kuuluu myös palvelun teemat: löydänkö itse elämässäni sen totuuden, että toisen hyvä on myös itselle hyvä ja päinvastoin. Kun astuu itsekkyyden polaarisuudesta ulos, voi löytää ykseyden kentästä oivalluksen, että 1+1 onkin 3 - tai enemmän. Jos annan toiselle, se ei ole minulta itseltäni pois. Tämähän ollut viime aikoina elämänkoulutehtävänä kaikilla meillä enemmän ja vähemmän.

ASTROhealing maaliskuu 2016 - 1


Uhriutumisen teema on myös esillä. Muistettakoon, että Maailmankaikkeus ei ole tehnyt mitään, meidän oman mielemme harha on! Jos esimerkiksi tunnet turhautuneisuutta, että olet mielestäsi tehnyt kaiken oikein jo monta vuotta heräämistielläsi - eikä vieläkään tipu palkintoja! Tämä pimennysjakso nostaa voimakkaasti pintaan, että meidän on joka hetki otettava vastuu kaikesta, mikä meille ilmentyy.

Jupiter Neitsyessä korostaa suhdettamme Luontoäitiin, kauniiseen planeettaamme, joka on liittolaisemme tässä prosessissa. Nyt jos koskaan on tärkeää pitää omasta luontoyhteydestä huolta, maadoittaa ja tehdä puhtaita asioita itselle ja ympäristölle. Joka hetki voi ja pitää valita, mikä on puhtainta mielelle, keholle ja sielulle.

Kuunpimennys 23. päivä Oinas-Vaakaa 3 astetta vaatii myötätuntoa itseämme ja toisiamme kohtaan. Tunteita nostattavaa aikaa, kannattaa valikoida tarkkaan sanansa, kipinäistä viestintää vaarassa tapahtua. Kaksiviikkoinen pimennysportaali päättyy. Toiminnallisia energioita jännitteisten isojen planeettojen ja aspektien kautta edelleen, kaikki olemme paineiden alla eri tavoin. Muistetaan, että on enemmän asioita, jotka yhdistävät meitä kuin erottavat.

Saturnus lähtee perääntymään 25. päivä. Nyt taas tarkistellaan uskomuksiamme, karsitaan turhat pois joka tasolta. Ellet muuta keksi, niin ala komeroiden siivouksella - taas kerran, se on toimiva tapa saada uudistusenergiat liikkeelle. Korostuu se yksinkertainen totuus, että elämä on tässä ja nyt, me elämme tässä aikajanalla 3D:ssä, me toimimme konkreettisten asioiden parissa. Erikoista tässä ajassa on, että samaan aikaan kun elämme tässä rajallisessa ulottuvuudessa, niin meillä on mahdollisuus olla tietoisia ykseystasosta, yhteydestä Lähteeseen - Kaikkeen Mikä On. Olemme integroimassa 5 D-ulottuvuutta elämäämme.

Maaliskuu on kaiken kaikkiaan hyvin voimallinen kuukausi. Uutta elämää, uutta energiaa, aivan valtava määrä henkistä voimaa ja valoa tarjotaan meille - ihan jokaiselle. Ottakaamme vastaan. Avatkaamme sydämemme.

Jos aihe kiinnostaa, niin soita ja kerron sinulle mielelläni lisää!


Niitta

Tämä artikkeli on julkaistu alkuperäisenä Rakkauden Voimalla -verkkolehdessä

 


Astrologia on ollut osa monia ihmiskunnan kulttuureja jo tuhansien vuosien ajan. Astrologia ja sitä kautta horoskoopit perustuvat ajatukseen, jonka mukaan makrokosmos eli taivasmaailma heijastaa maanpäällistä maailmaa. Toisin sanoen, "Kuten ylhäällä, niin alhaalla." Tähtien ja planeettojen sijoittuminen syntymähetkelläsi vaikuttaa persoonallisuuteesi, mielialaasi, karmaasi ja tarkoitukseesi omassa elämässä maan päällä. Jos uskot tähän filosofiaan, olet luultavasti huomannut outoja yhtäläisyyksiä itsesi ja muiden saman horoskooppimerkin alla syntyneiden välillä.

Ymmärtääksesi paremmin itseäsi tai tulevia tapahtumia ja mahdollisuuksia voit hakeutua astrologeille astrologiseen analyysiin. He voivat tarjota arvokkaita oivalluksia, jotka auttavat sisäistä minääsi ja persoonallisuuttasi avautumaan niin kuin tähtiin on kirjoitettu.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Selina
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Eila
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero: