Astrologinen kartta | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit, Kohtalo ja elämänpolku

Astrologinen kartta

Astrologinen kartta kertoo ihmisestä aurinkomerkin (horoskooppi merkki) lisäksi kuun eli tunnemerkin ja muut planeettasijainnit, joita taivaalla näemme.

 
Kuumerkki kertoo tunne-elämästämme, tavastamme hoivata muita, äidistämme, kodistamme ja arkielämästämme. Kuumerkkisi voi olla mikä tahansa eläinradan 12 eri merkistä ja sen suhde aurinkomerkkiisi kertoo kuunvaiheen eli tapasi elää arkielämää. Jo näiden kolmen tekijän (aurinko- ja kuumerkin sekä kuunvaiheen) tunteminen omalta astrologiselta kartalta kertoo sinulle paljon luonteestasi ja tavastasi suhtautua ympäristöösi.


Jos koet, ettet ole ollenkaan horoskooppimerkkisi tyypillinen edustaja, syy tähän voi juuri piillä aurinkomerkkiäsi erilaisessa kuumerkissä ja kuunvaiheessa. Saadaksesi tietää omat sisäiset valosi tarvitset syntymäpäivämäärän ja –kelloajan sekä paikkakunnan, jolla olet fyysisesti syntynyt. Näiden tietojen perusteella voidaan laskea yksilöllinen astrologinen karttasi, joka kertoo juuri sinusta persoonana. Eikö olisi mielenkiintoista tietää, mitä sinun astrologinen karttasi kertoo sinusta?

Aiheen asiantuntija:
Johanna Karpov - Alanumero 430
 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Isabella
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero: