Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

Tässä sinulle hyviä vinkkejä painonpudotukseen astrologian antaman osviitan mukaan

Jos mietit, mikä on onnistuneen painonpudotuksen salaisuus, tiedät, miten vaikeaa on löytää luotettavaa tietoa internetin tietotulvasta. Tuntuu siltä, että joka viikko ilmestyy jokin uusi dieetti, ja sinun on vaikea tietää, mikä niistä sopii sinulle parhaiten. Ensimmäinen askel kohti painonpudotusta ja terveellisempää elämäntapaa on kartoittaa persoonallisuutesi. Tässä kohtaa astuu oma horoskooppimerkkisi kuvaan.

Oinas

Oinaan on helpoin tapa pitää yllä ruokavaliota ja säännöllistä liikuntaa, kun hän kokee sen eräänlaisena kilpailuna. Hän ottaa mielellään vastaan uusia haasteita, mutta jonkin ajan kuluttua hän yksinkertaisesti menettää innostuksensa. Kilpailu on yksi tapa pysyä motivoituneena. Esimerkiksi jos Oinas ostaa uusimmat keittiökoneet, saattaa kyllästyä niihin vähäisen käytön jälkeen. Voit saavuttaa sen, mitä haluat, tekemällä sen ystävän tai kumppanin kanssa.
 

Härkä

Härkä muuttuu helposti hedonistiseksi, mikä tekee tiukasta ruokavaliosta tai liikunnasta melko vaikeaa. Asiaa ei myöskään helpota, että hän rakastaa makeisia ja herkullisia ruokia. Jos härät onnistuisivat pitämään laihduttamista ylellisyytenä, heidän olisi helpompi noudattaa ohjeita. Siksi sillä, miten usein hän treenaa tai esimerkiksi, kuinka monesti viikossa hän käy kuntosalilla, on suuri merkitys. Paras tapa olisi löytää mukava treenipaikka, jossa löytyy myös uima-allas, sauna, hieronta jne. Jos hän pystyy nauttimaan paikasta, hänen on helpompi lähteä harrastamaan laihduttamiseen tarvittavaa liikuntaa.
 
Tässä sinulle hyviä vinkkejä painonpudotukseen astrologian antaman osviitan mukaan

Kaksoset

Kaksoset ovat ikiliikkujia, eivätkä he mielellään pysähdy hetkeksikään. Onneksi tämä tarkoittaa, että heidän ei ole vaikea noudattaa harjoitusohjeita muutaman kilon pudottamiseksi. Koska Kaksoset rakastavat liikkumista, juoksu tai lenkkeily on suunniteltu heitä varten. He rakastavat harjoitusten ohella keskustella, mutta vaikkei löytyisikään aina liikuntakumppania, tykkäävät he kuunnella myös musiikkia tai podcasteja.
 

Rapu

Ravut ovat kiintyneitä kotiinsa, rakastavat ruoanlaittoa ja muista huolehtimista. Tämän vuoksi heidän terveellinen elämäntapansa alkaa keittiössä. He löytävät iloa päivittäisen ruokalistan laatimisesta ja oman tai perheensä ruokavalion kokoamisesta. Ravut etsivät jatkuvasti uusia reseptejä ja opettelevat, miten tehdä lempiruoista hieman terveellisempää. Jos positiivinen asenne on kohdallaan ja ovat tarpeeksi motivoituneita, onnistuvat he perheen tai ystävien tuella varmasti elämäntapamuutoksessa.
 

Leijona

Kuten kaikki tiedämme, leijona on sosiaalinen olento ja rakastaa olla valokeilassa. Siksi paras tapa laihtua on harrastaa joukkueurheilua, kuten esimerkiksi lentopalloa tai koripalloa. Joukkueurheilun avulla he polttavat ylimääräisen kehon rasvan ja purkavat ylimääräisen energiansa. He osaavat iloita pienestäkin painonpudotuksesta.
 

Neitsyt

Neitsyille juuri se, mikä saa heidät kukoistamaan on täydellisyyden tavoittelu. He kaipaavat usein heti tulosta, muuten motivaatio voi helposti kadota. Helpoin tapa päästä haluamiinsa tuloksiin on pitäytyä siinä, mitä he eniten rakastavat. He pitävät rutiineista, joten on helppo tulla riippuvaiseksi myös tietyistä terveellisistä tavoista, kuten esimerkiksi säännöllisestä aamujumpasta, joogasta tai iltakävelystä. Nämä auttavat painonhallinnassa ja edistävät terveellistä elämää. Täytyy pitää mielessä, että radikaalinen painonpudotus voi aiheuttaa taas oireita ja vakavia ongelmia kehon toimintaan, joten etene aina rauhalliseen tahtiin!
 

Vaaka

Vaaka ei löydä motivaatiota radikaaleista liikuntasuunnitelmista tai dieeteistä. Hän valitsee mieluummin kultaisen keskitien, ratkaisun, jonka avulla hän voi säilyttää tasapainon elämässään. Hänelle on tärkeää, että laihtuminen ei ole stressitekijä. Kaipaa kumppania tai hyvää ystävää, jonka kanssa voi harrastaa yhdessä erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Vaa´at nauttivat elämäntapamuutoksista enemmän, jos he voivat keskustella niistä kaltaistensa ihmisten kanssa.
 

Skorpioni

Skorpioni on painonpudotuksen suhteen Vaakojen täydellinen vastakohta. Kaikki tai ei mitään asenteensa ansiosta he harrastavat mielellään jopa extreme urheilulajeja, kuten potkunyrkkeilyä, tai mitä tahansa muuta vastaavaa, jossa he voivat käyttää soturihenkeään hyväkseen. Skorpionit eivät etsi ainoastaan haasteita, vaan ovat valmiit tekemään tiettyjen rajojen sisällä radikaaleja muutoksia, eikä heillä ole ongelmia saavuttaa tavoitteitaan.
 

Jousimies

Jos liikunta tuntuu vaivalloiselta, Jousimies ei lähde liikkeelle, joten on tärkeää tehdä liikunnasta hauskaa. He pitävät erilaisiin seikkailuihin liittyvistä haasteista, kuten vaeltamisesta, kiipeilystä tai myös ratsastuksesta. Koska jousimies voi helposti menettää innostuksensa, he kaipaavat aina jotain uutta, haluavat kokeilla myös uusi urheilulajeja. Jos tunnet laihduttaessasi olosi hyväksi, pääset ylimääräisistä kiloista hetkessä eroon.
 

Kauris

Kauris on Neitsyen äärimmäisempi versio. Kauriit ovat hyvin tiukkoja ja hyvin järjestelmällisiä, joten heillä ei todennäköisesti ole myöskään suuria vaikeuksia pitää kiinni rutiineistaan. He ottavat aikaa aikatauluttaa ja suunnitella päivittäiset laihdutuspyrkimyksensä. He haluavat ottaa vastuullisen lähestymistavan. He syövät enemmän luomuruokaa ja pystyvät jättämään esimerkiksi makeiset helpommin pois, koska he ottavat asiat muita vakavammin. Jos olet Kauris, voisit aloittaa työpäivän käymällä heti aamusta kuntosalilla.
 

Vesimies

Olet hyvin perillä uusimmista liikunta- ja ruokavaliotrendeistä, mutta myös niistä, joita media ei ole vielä ottanut esille. Vesimiehen ainutlaatuisuus näkyy hänen pyrkimyksissään. Hän ei halua mennä virran mukana, yksilöllisyys on hänelle tärkeää myös laihdutuksessa. Hän voi löytää itsensä taiteellisista liikuntamuodoista, kuten esimerkiksi tanssista. Motivaatiota menettämättä vesimies voi karistella ylimääräisiä kiloja suhteellisen helposti.
 

Kalat

Kalat ovat enemmän kiinnostuneita mielen ja hengen kuin kehon terveydestä, joten meditaatio on täysin heidän lajinsa. Kaloja motivoi luonnonläheisyys, joten he harrastavat tämän vuoksi mielellään lenkkeilyä ja pyöräilyä. Koska merkki liittyy vesielementtiin, uinti täyttää myös kaikki heidän tarpeensa, ja se on myös liikuntamuoto, joka voi auttaa heitä karistamaan ylimääräisiä kiloja.

Astrologia on ollut osa monia ihmiskunnan kulttuureja jo tuhansien vuosien ajan. Astrologia ja sitä kautta horoskoopit perustuvat ajatukseen, jonka mukaan makrokosmos eli taivasmaailma heijastaa maanpäällistä maailmaa. Toisin sanoen, "Kuten ylhäällä, niin alhaalla." Tähtien ja planeettojen sijoittuminen syntymähetkelläsi vaikuttaa persoonallisuuteesi, mielialaasi, karmaasi ja tarkoitukseesi omassa elämässä maan päällä. Jos uskot tähän filosofiaan, olet luultavasti huomannut outoja yhtäläisyyksiä itsesi ja muiden saman horoskooppimerkin alla syntyneiden välillä.

Ymmärtääksesi paremmin itseäsi tai tulevia tapahtumia ja mahdollisuuksia voit hakeutua astrologeille astrologiseen analyysiin. He voivat tarjota arvokkaita oivalluksia, jotka auttavat sisäistä minääsi ja persoonallisuuttasi avautumaan niin kuin tähtiin on kirjoitettu.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Sanna Swan
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero: