Uudenkuun 30.10. ASTROenergiaraportti | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

Uudenkuun 30.10. ASTROenergiaraportti

Syvälle luotaavia tunnelmia tarjoaa kuukauden vaihteessa syntyvä Uusikuu. On suotuisa aika varata aikaa itsetutkiskeluun ja katsoa omaa elämäänsä hetken verran suurella myötätunnolla.

Uusikuu syntyy sunnuntaina 8. asteessa Skorpionia. Mukana on konjunktio Merkuriukseen ja kolmio Neptunukseen ja alasolmuun. Myötätuntoista ymmärtämistä erityisesti itseä kohtaan – sen kauttahan syntyy myötätunto ja hyväksyminen myös toisiin – omia vanhoja haamuja, kipuja, kaikkia kokemuksia kohtaan, joita edellinen täysikuu kaivoi esiin.
 
On sisäänpäinkääntymisen aikaa. Lokakuu on ollut tapahtumarikas ja nyt hengähdetään. Skorpioni ymmärtää elämää – ja kuolemaa – sille mikään ihmiselämässä ei ole vierasta. On siis mahdollisuus tämän laadun vallitessa katsoa omat möröt ja tehdä ne vaarattomiksi. Kun katsot pelkojasi syvään, tunnistat, missä egomielen harhassa on kiinnikkeitä – tiedostaminen on sen todellisen Itsen vapauttamista ylimääräisistä tunneverkon energiasidoksista. Joka kerta kun tunnistaa turhan matalavärähteisen sidoksen liittyen johonkin kokemukseen tai ihmiseen - voi tehdä mielikuvalla irroittamisen – tilalle pääsee korkeamman taajuuden energiaa, valoisampaa ja kevyempää.
 
Venus ja Saturnus

Venus ja Saturnus ovat galaktisesti intensiivisessä pisteessä yhtäaikaa eli konjunktiossa Jousimiehen puolivälissä juuri Uudenkuun kartalla. Erityisen tärkeää on tunnistaa rakkaudelliset sitoumukset ihmisiin, asioihin ja rehellisyys itseään kohtaan. Erottelukykyä testaillaan: mikä ei palvele Korkeinta Hyvää, sen on aika jäädä. Itsensä ja oman elämänsä arvostaminen on tärkeintä elämässä. Saturnuksen tuoma vastuu: mitä minun itse pitää tehdä toisin, jotta elämä tuntuu hyvältä? Miten kohtaan ikävämmät asiat, jotta säilytän silti rakkauden elämää kohtaa ja löydän todellista iloa?  Miten voin lakata syyttämästä olosuhteita ja ottaa vastuun kaikesta tapahtuneesta. Egomieli panee hanttiin tässä kohdassa. Syvemmällä ymmärtämisellä tämäkin tulee ilmiselväksi – juuri sillä tiedostamisen tiellä olemme.
 
Mistä löytyy vastauksia? Hiljaisuudesta ja luottamuksesta siihen, että nämä teemat olen valinnut koettavakseni. En vain muista sitä – tai jotenkin tunnistan ajoittain. Läsnäoloharjoituksilla pääset yhteyteen sisäisen itsesi kanssa – vaikka vain pieniäkin hetkiä kerrallaan aluksi – kävellessä, arkipuuhissa tai vain pysähtymällä ja hengittämällä syvään. Sisäinen totuutesi on täydellisen viisas ja palvelee sinua tässä Elämä-nimisessä hetkessä. Pyydät vain ja kaikki tarpeellinen tieto on käytössäsi. Tuntuuko, ettet saa vastausta? Pyydä selkeitä vastauksia. Tärkeää on vapauttaa lopputulos: vastaus ei välttämättä tule odottamassasi muodossa tai on erilainen kuin haluaisit. Hyväksy se.


Uusikuu on suotuisaa

Uusikuu on suotuisaa aikaa asettaa myös uusia aikomuksia. Tee kiitollisuuspäiväkirjaa: kiitä aidosti kaikesta hyvästä ja luo mielessäsi seuraava haave, konkretisoi se piirtämällä tai kirjoittamalla ja kiitä siitä niin kuin se olisi jo toteutunut ja päästä toiveesta irti. Näin opimme vähitellen työskentelemään energioiden kanssa tietoisemmin.
 
Loppuvuoden vahvat energialataukset valmistelevat meitä pikkuhiljaa uuteen vuoteen. Samalla päättyy yhdeksän vuoden jakso, joka on luotsannut meitä kiihtyvällä tahdilla valmistautumaan yhä korkeampiin taajuuksiin. Voit palauttaa mieleen, mikä alkoi yhdeksän vuotta sitten ja onko kaikki siihen liittyvä saamassa hyvän lopun. Näin saamme enemmän iloa tulevasta vuodesta 2017, joka numerologisesti aloittaa uuden yhdeksänvuotisen syklin.
 
Yksilöllisempää tulkintaa tähän elämänvaiheeseesi voimme katsoa yhdessä.
 
Sisäistä Valoa ja Iloa!
 
Niitta
 
 
 

Astrologia on ollut osa monia ihmiskunnan kulttuureja jo tuhansien vuosien ajan. Astrologia ja sitä kautta horoskoopit perustuvat ajatukseen, jonka mukaan makrokosmos eli taivasmaailma heijastaa maanpäällistä maailmaa. Toisin sanoen, "Kuten ylhäällä, niin alhaalla." Tähtien ja planeettojen sijoittuminen syntymähetkelläsi vaikuttaa persoonallisuuteesi, mielialaasi, karmaasi ja tarkoitukseesi omassa elämässä maan päällä. Jos uskot tähän filosofiaan, olet luultavasti huomannut outoja yhtäläisyyksiä itsesi ja muiden saman horoskooppimerkin alla syntyneiden välillä.

Ymmärtääksesi paremmin itseäsi tai tulevia tapahtumia ja mahdollisuuksia voit hakeutua astrologeille astrologiseen analyysiin. He voivat tarjota arvokkaita oivalluksia, jotka auttavat sisäistä minääsi ja persoonallisuuttasi avautumaan niin kuin tähtiin on kirjoitettu.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Kristiina
Alanumero:
 
Sandra
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Carin Bremer
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Katariina
Alanumero: