Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Feng shui sisäinen siivousprojekti 3.osa

Jos läsnäoleva piirtäminen, kirjoittaminen tai puuronkeitto on jo kokeiltu tai jätetty kokeilematta. Tällä kertaa haastan Sinut pukemaan ulkoiluvaatteet päälle ja lähtemään kävelylle.

Vie ylimääräiset asiat päästäsi konkreettisesti ulos ja jätä ne sinne, tai tuo osa niistä kotiin uusien näkökulmien kautta tarkasteltavaksi. Pukeudu sään mukaan, valitse kengät, joilla voit poiketa tieltä halutessasi, sillä ei Sinun tarvitse kulkea normi reittejä muutenkaan elämässäsi. Sinulla on ihan omat polkusi, joita availet joka päivä pienin askelin. Tietoisuus siitä, että saat valita minne menet ja millä vauhdilla, ilman pakkoa tai tottumusta on vapauttavaa ja samalla ärsyttävän tyhjentävää.

Mitä järkeä tuossa nyt on? Ei mitään ja se siinä onkin tarkoitus, et kulje järjellä, vaan annat kehosi ohjata. Pian huomaat, kuinka ne asiat, jotka pyörivät päässäsi alkavat löytää myös tietään ulos Sinusta.

Feng shui sisäinen siivousprojekti 3.osa

Pää ohjaa liikettä, huomioi pään asento. Anna sen ”kellua” atlas eli kannattajanikaman päällä. Voit ensin pyöritellä kevyesti päätäsi puolelta toiselle ja saada tuntuman kaularankaasi ja päähäsi, huomaa, että verenkierto vilkastuu. Kun olet saanut tuntuman pään kellumisesta kaularangan jatkona, hengitä muutama syvä hengitys sisään ja ulos raittiissa ilmassa ja ei kun menoksi! Ota uusia askeleita kohti tulevaisuutta rauhallisesti ja läsnäolevasti, katse kohdistettuna hieman yläviistoon. Kun harjoittelet tätä tietoista kävelemistä, ole armollinen itsellesi, voit ottaa ensimmäisillä kerroilla vaan muutaman askeleen ja jatkaa lenkin loppuun kuten aiemmin tekisit. Pikkuhiljaa lisäät tietoisten askeleiden määrää ja saatat huomata, että jokainen kävelykerta vapauttaa ja keventää aina lisää. Tässä onkin se juju, että hiljaa hyvä tulee. Opettelet pikkuhiljaa kävelemään uudelleen, kuin pieni lapsi. Olethan ohjautumassa omalle tiellesi ja vanhan ohjelmoinnin purku lihasmuistista vie oman aikansa.


Jos mahdollista, varsinkin kesällä, niin ota välillä kengät pois jaloista ja kävele paljain jaloin luonnossa erilaisilla alustoilla hetki, saat vahvan yhteyden maahan. Se voimaannuttaa ja tuo lempeästi tähän hetkeen, maadoittaa konkreettisesti.


Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eila
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Sirpa Karhu
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Sarita
Alanumero: