Intuitio... vs. mielen ajattelu | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Intuitio... vs. mielen ajattelu

Intuitiolla näkee kuitenkin paljon tarkemmin, koska siihen sisältyy älyn lisäksi viisaus, sydämen tieto, joka on aina oikeassa.

 

Me teemme lopulta kaikki päätöksemme intuitiolla silloin, kun me kykenemme siihen yhdistymään tietoisesti. Me saatamme kuvitella päässämme, että teimme ratkaisun järjellä, vaikka järki tulee mukaan kuvaan vasta viiveellä. Järki-ajattelu on loogista päättelyä, jonka elämänkokemus opettaa. Sisäinen tieto, intuitio, on ikiaikaista. Ikiaikaista ja kaikista 'eletyistä elämistä' ammennettua tietoa, viisautta.

Silloin kun huomaat puntaroivasi puolesta ja vastaan, oikein vai väärin jne, on kyseessä mielen tason ajattelu. Kun taas olet heti varma jostain, äärettömän innostunut ajatuksestasi, tai lapsenomaisen ilahtunut ideastasi, voit olla varma, että olet intuitiosi ohjauksessa. Luota siihen ja toimi sen pohjalta, vaikka mielesi heti kohta alkaisikin epäröivän pohdintansa ideasi järkevyydestä.Ehdollistunut mieli epäilee kaikkea, koska se pohjaa kokemuksen tuottamaan oppiin ja sen taustalla on pelko. Intuitiota puolestaan ohjaa rakkaus. Rakkaus, joka kumpuaa alkulähteestä, jumalallisesta tiedosta! On oma, vapaa, valintamme antautua intuitiolle tai luottaa pieneen mieleemme. Maailma opettaa mieleen kiinnittymistä ja sen me näemme joka päivä edessämme maailman tapahtumissa. Kuka huomaa kedon kukat ja kauneuden, kuka puolestaan sodat ja kauheuden? Molemmat ovat totta. Se on totta, minkä sinä valitset todeksi.

Harva oivaltaa, että maailma heijastaa joka hetki meille kuin peilistä sitä, mihin me yksilöinä valitsemme luottaa ja turvata. Maailma ei arvota, eikä arvioi, se vaan kertoo aina juuri sitä, mihin olet valinnut luottaa. Kun tämän oivaltaa, alkaa intuition ohjaus nousta valinnoissamme yli järjen äänen. Sitä kirjaimellisesti saa mitä tilaa! Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Muutut uhrista päättäjäksi, oman elämäsi sankariksi ja luojaksi. Voit luoda ihan mitä tahansa, koska intuitiolla luot alkulähteestä. Jumalasta tai Korkeimmasta Itsestäsi.

Luoja olet itse asiassa aina ollutkin, mutta tietoinen vai tiedostamaton? Sen sinä, ja vain sinä yksin, saat vapaasti valita - vapaasti päättää!

Meillä on aina ollut ja tulee aina olemaan jumalallinen vapaan tahdon lain alainen valta valita itse. Valitse Viisaasti ja olet Vapaa ;)

Vaihtoehtoisesti voit valita kanavoidun viestin välitykselläni omalta korkeimmalta itseltäsi valosta tähän hetkeen - soita!

Rakkaudella Valosta,
Tiina Elisabeth Sillankorva
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Isabella
Alanumero: