Intuitio vs. vaisto: Kuinka voit luottaa sisimpääsi? | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Intuitio vs. vaisto: Kuinka voit luottaa sisimpääsi?

Teetkö päätöksiä pääsi vai sydämesi perusteella? Yrittävätkö vaistosi usein kertoa sinulle jotain? Saatat kokea saavasi voimakkaita viestejä syvältä sisältäsi. Mutta ovatko intuitio ja vaisto sama asia? Miten ne eroavat toisistaan, ja milloin sinun pitäisi luottaa niihin? Sisimmän tuntemusten mukaan toimiminen saattaa olla hieman pelottavaa. Kuitenkin intuitio on mitä arvokkain ja luotettavin henkinen opas.

Miten intuitio ja vaisto eroavat toisistaan? 

Voisi olla hyvä ajatella vaistoa puhtaasti tieteellisin termein. Vaistomme ovat sukupolvien evoluution historian tulosta. Esimerkiksi matelijoiden pelko on vaistomaista. Tämän pelon vuoksi toimimme siten, että vältämme vaarallisia tilanteita. Intuitio taas on selittämätön tunne, joka vaikuttaa näkökulmiimme ja valintoihimme. Sana "selittämätön" saattaa tuntua epäluotettavalta, mutta ajattele, että se tarkoittaa, ettei sitä voida selittää tieteellisesti tai millään fysikaalisilla keinoilla. Intuitiiviset tuntemuksemme ovat todellisia, mutta ne eivät ole seurausta tietoisesta ajattelusta. Intuitio lähtee alitajunnasta. 

Intuitio vs. vaisto: Kuinka voit luottaa sisimpääsi?

 
Mitä tarkoittaa olla intuitiivinen? 

Nyt kun tiedämme, mistä intuitiiviset tunteemme tulevat, miten voimme oppia luottamaan niihin jokapäiväisessä elämässämme? Intuitiivisuus tarkoittaa, että osaamme kiinnittää huomiota erilaisiin asioihin. Vaistojamme hallitsee pelkoon perustuva kulttuuri, joka kehottaa meitä hallitsemaan asioita. Jos opit päästämään irti ja kiinnittämään huomiota intuitioosi, saatat löytää vaihtoehtoisia polkuja, jotka perustuvat muille tunteille kuin pelolle. Voit oppia tekemään valintoja, jotka perustuvat luottamukseen, uteliaisuuteen ja iloon. Mitä enemmän virittäydyt, sitä enemmän sisäinen tietämyksesi avautuu. 
 
On olemassa muutamia varmoja tapoja kehittää intuitiivisia taitojasi ja edetä kohti parempia polkuja, joita sisäinen viisaus on viitoittanut. 

  1. Meditaatio: Usein sisäiset viestit ovat hienovaraisia. Meditaatio rauhallisessa ympäristössä auttaa sinua vastaanottamaan näitä tunteita herkemmin. 

  1. Unien kuuntelu: Unet ovat portteja alitajuntaamme. Jos haluat oppia luottamaan omaan viisauteesi, aloita unipäiväkirjan pitäminen ja tutustu sisäiseen symboliikkaan. 

  1. Luovuus: Nykymaailmassa unohdamme usein luovuuden ja tunteet. Anna tunteillesi tilaa ja anna luovan toiminnan olla tärkeässä asemassa elämässäsi. 

  1. Luonto: Loppujen lopuksi olemme kaikki lähtöisin Äiti Maasta. Jos haluat kehittää intuitiivisia kykyjäsi, vietä aikaa ulkona ja yhdisty luontoon. 

 
Kaikilla meillä on vastaukset sisällämme. Kun opit luottamaan sisäiseen tietoon ja vapautat itsesi epäröinnistä, saat elämäsi poluille itsevarmuutta ja onnellisuutta! 


Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Tuulia
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Alex
Alanumero:
 
Sarita
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Inka
Alanumero: