Luontoyhteys ja luonnon henget auttavat voimaan hyvin | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Luontoyhteys ja luonnon henget auttavat voimaan hyvin

Tässä artikkelissa käsittelen luontoyhteyden merkitystä ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Käyn läpi, miten vahvistamalla luontoyhteyttä voi alkaa voimaan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti. Puhun myös luonnonhengistä ja elementaaleista, joita voi aistia luonnossa kulkiessaan.

Nyky-yhteiskunnassamme on aistittavissa enemmässä määrin erilaisia pahoinvoinnin oireita, kiirettä ja stressiä. Kaiken modernin teknologian ja kulutuskulttuurin keskellä moni elää nyt kriittisen kaukana ihmisen alkuperäisistä elinolosuhteista. Kauan on kulunut aikaa siitä, kun saimme metsästä kaiken tarvittavan, eikä toimintamme tuloksena syntynyt minkäänlaista maatumatonta jätettä. Nykyään elää jo suuri osa maapallon väestöstä kaatopaikalla ja alamme vihdoinkin tiedostaa jäteongelmien ja luonnon saastumisen laajuuden.

Länsimaalaisessa yhteiskunnassa taloudellisesta menestymisestä on tullut henkisten arvojen tavoittelua tärkeämpää. Tämän takia moni voi niin huonosti. Myös ruoka on kaukana alkuperäisestä. Syömme yhä enemmän prosessoitua ruokaa ja terveyttä hoidetaan enimmäkseen teollisilla lääkkeillä. Moni ihminen on kuitenkin alkanut jo kiinnostua kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja tiedostanut terveellisten elintapojen merkityksen. Tässä on luonnolla hyvin suuri vaikutus.

Finland

Olen huomannut, että mitä kauemmas luonnosta mennään, sitä enemmän alkaa näkymään erilaisia ongelmia kuten päihde- ja mielenterveysongelmia, rikollisuutta ja sairauksia.  Luonnon saastuminen vaikuttaa myös ihmisen hyvinvointiin. Jos luonto voi huonosti, niin silloin ihminenkin voi. Tunnumme unohtaneen alkuperämme ja sen mistä olemme kotoisin. Äitimaa on meidän kaikkien todellinen äiti ja meidän tulisi pitää huolta todellisen äitimme hyvinvoinnista, koska ilman sitä on koko ihmisen olemassaolo täysin mahdotonta. 

Olen itse havainnut, että meno tuntuu selvästi kiihtyvän siirryttäessä maaseudulta kaupunkiin. Kuka tahansa voi omin havaita luonnon tyynnyttävän vaikutuksen. Metsäpolulla mieli hiljenee ja stressi lievittyy. Hengitellessä raitista ulkoilmaa, aivot virkistyvät, mieliala kohenee ja yöuni maittaa paremmin. 

Koska ei ole olemassa mitään pahaa ilman hyvää, niin olen havainnut että kriisi on kuitenkin aina uusi mahdollisuus. Tiedostamalla luonnon saastumisen ongelmat ja samalla oman pahan olonsa, voi ihmisessä alkaa syvä heräämisen prosessi. Henkinen herääminen herättää ensin tiedostamaan ongelmat ulkopuolisessa maailmassa ja näin myös itsessä. Tiedostamisen jälkeen alkaa toiminta. Heräämällä unesta voi ihminen alkaa tiedostamaan tekonsa ja niiden seuraukset. Tästä syntyy halu toimia uudella tavalla vahingoittamatta luontoa ja näin itseään. On hyvin tärkeää huomata, että meistä jokainen voi vaikuttaa valtavasti sekä omalla energiallaan, että valinnoillaan. On tärkeä tehdä ympäristöystävällisiä valintoja arjen tilanteissa. Markkinat ovat riippuvaisia kuluttajista. Sitä tuotetaan mitä ostetaan. Tiedostava ihminen valitsee eettisesti ja ympäristöystävällisesti valmistettuja tuotteita ja elintarvikkeita. Tämä on tiedostavaa kuluttamista, mikä palkitsee myös terveyden ja hyvinvoinnin lisääntymisellä.

Koettuani henkisen heräämisen huomasin, että myös luontoyhteyteni heräsi. Aloin kiinnittää huomiota ravitsemukseen ja ympäristöasioihin. Huomasin, että se, mikä on hyväksi luonnolle on hyvä myös minulle, koska olen yhtä luonnon kanssa. Keinotekoisessa ympäristössä pää voi käydä ylikierroksilla ja keho olla väsynyt ja stressaantunut. Silloin kannattaa lähteä ulos ja varmistua että maadoitus on kunnossa. Luonnossa kävely, mietiskely tai vaikkapa puiden halaaminen maadoittavat ja tyynnyttävät mielen. Maadoitus tarkoittaa sitä, että yhteytesi maahan on vahva ja jalat maassa. Silloin koet olevasi turvassa ja läsnä, eivätkä ajatukset harhaile tyhjänpäiväisissä asioissa. 

Luonnossa voi myös pysähtyä kuuntelemaan mitä metsän hengillä on kerrottavaa. Metsässä asustaa monenlaisia metsän henkiä ja olentoja. Siellä on keijuja, maahisia, peikkoja, kasvien henkiä eli deevoja sekä elementaaleja. Elementaaleilla tarkoitetaan elementtien henkiä kuten maan henki, tulen henki, ilman henki ja veden henki. Aloittaessani shamanistisen rituaalin, jossa rummuttelen poronnahkarummullani, kutsun ensimmäiseksi paikalle nämä neljä elementaalia. Tällä rituaalilla on yleensä joku aikomus. Aikomuksena voi olla parannustyö, energian välitys, vastauksen hakeminen johonkin silloin askarruttavaan ongelmaan tai avun pyyntö. 

Kerran tehdessäni maailmanpalvelumeditaatiota meren rannassa, sain yhteyden maahisenergiaan. Maahiset ovat maanalaista väkeä. Heillä on hyvin humoristinen, iloinen ja reipas energia. He ovat pieniä, mutta hyvin voimakkaita tekemään taikoja ja joskus kepposiakin. He ovat huumorintajuisia ja enimmäkseen hyväntahtoisia, mutta myös äkäisiä suuttuessaan. Heitä ärsyttää erityisesti luonnon sotkeminen ja tuhoaminen. Meidän tulisi kohdella kasveja, eläimiä ja koko luontoa kunnioittavasti. Poimiessasi maasta kasvinkin, tulisi sinun pyytää siihen lupa kasvin hengeltä ja sen jälkeen kiittää luontoa saamastasi lahjasta. 

Saamelaisen tarun mukaan maahiset olivat syypäänä äkkirikastumisiin. Kun maahiset alkoivat kutsumaan minua, he ehdottivat yhteistyötä. Sain heiltä viestin välitettäväksi eteenpäin. Kun minä tai kuka tahansa muu tekee maailmanpalvelustyötä, maahiset tarjoavat vastapalvelukseksi apuaan taloudellisissa ongelmissa. Maailmanpalvelu voi olla mitä tahansa toimintaa luonnon puolesta. Voi tehdä konkreettisia luonnon suojelu toimenpiteitä, kuten roskien keräämistä tai kierrättämistä ja suosia ympäristöystävällisiä tuotteita. Toinen vaihtoehto on tehdä energiapuhdistustyötä meditoimalla ja rukoilemalla luonnon puolesta. Voi myös keskittyä lähettämään parantavaa energiaa luonnolle. 

Voimakas työkalu on myös mielen voima. Keskittymällä positiivisiin ajatuksiin luonnosta ja luonnon kauneudesta, lisäät sitä energiaa mihin keskityt. Olin marraskuussa Brasiliassa kasvilääkinnän kurssilla. Retriitti järjestettiin opettajamme kotona vuorilla keskellä Atlanttista sademetsää. Illan hämärtyessä minulla oli tapana hiipiä metsän reunaan meditoimaan ja kuuntelemaan luonnon ääniä. Tuolla metsä alkoi puhumaan minulle voimakkaasti. Metsän henget puhuivat mielen voiman tärkeydestä myös luonnonsuojelun kannalta. On hyvin tärkeää, että emme keskity tuhoennustuksiin ja negatiivisuuteen. Toki on tärkeä myös toimia aina kun mahdollista, mutta emme saa vaipua epätoivoon. On mahdollista luoda uudenlainen maailma keskittymällä kaikkeen siihen hyvään mikä meillä vielä on jäljellä. Se energia mihin keskityt, lisääntyy elämässäsi. Meillä jokaisella on mahdollisuus kääntää elämämme kurssi oikeaan suuntaan. Vielä ei ole liian myöhäistä. Luonto itse auttaa meitä tässä. Luonnossa itsessään on olemassa parantava elementti kaikkiin sairauksiin ja vastaukset kaikkiin ongelmiin. Kun keskittyy kuuntelemaan, niin nämä vastaukset kyllä alkavat ilmetä. 

Onko sinulla luontoon tai hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä? Haluatko tietää lisää luonnon hengistä tai oletko kohdannut jonkin selittämättömän ilmiön esimerkiksi ulkona liikkuessasi? Älä jää miettimään yksin. Soita minulle numeroon 0700 03445! Alanumeroni on 453! Katsotaan, miten voimme parantaa hyvinvointiasi. Minä voin auttaa sinua löytämään vastauksia, joita etsit juuri nyt.

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Isabella
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero: