Miten saan sen mitä haluan, luomisen mysteeri | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Miten saan sen mitä haluan, luomisen mysteeri

Oletko koko ajan oravanpyörässä, josta ei tunnu olevan ulospääsyä? Mitä silloin teet, mitä ajattelet? Syytätkö kohtalostasi tylsää työtäsi, ikäviä työkavereita vai hankalaa lapsuuttasi? Isä löi ja äiti joi? No eihän silloin minunkaan elämäni voi olla iloa, onnea, rakkautta ja vaurautta täynnä? Eihän?

Onko vaikea nähdä omaa osuutta asioihin? Vanha sananlasku sanoo: Sitä saa mitä tilaa. Ymmärrätkö? Tiedätkö, että Universumi antaa sinulle juuri sitä mitä haluat, se on kuin kaiku, olethan joskus kesäiltana huutanut ulkona ja kaiku on siihen vastannut samalla tavalla. Näin toimii Universumikin.

Mieti omia ajatuksiasi. Eikö niiden kääntäminen kielteisistä ajatuksista positiivisiin ajatuksiin ole aika ylipääsemätön este. Mieluimmin ajattelet, että huomenna taas sinne tylsään työhön. Tai ei minun rahat kumminkaan riitä mihinkään. En saa koskaan sitä mitä haluan. Näitä ratojahan monen ajatukset kulkee. Eihän ajatusten muuttaminen mitään auta, näin moni ajattelee. Oletko oikeasti kokeillut? Ehkä pienen hiipivän hetken, henkisyyden puuskassa, mutta et pysyvästi. Jos ajatukset ovat aina siinä kaikista pahimmassa tai toiseksi pahimmassa vaihtoehdossa, silloin ei todellakaan ole muuta tulossa. Saat juuri sen mitä pyydät. 

Miten saan sen mitä haluan, luomisen mysteeri.

En halua ketään syyllistää. Kuitenkin Universumin lait ovat olemassa ja oma muutos tapahtuu ensin oman ajatuksen tasolla. Esim. Mieti mitä hyvää tässä niin haastavassa asiassa on? Ajattele vaikka rahan niukkuutta. Ajatus siitä, että miten selviän taas seuraavaan tilipäivään, on monelle joka kuukautinen ajatus. Entäs, jos ajattelet, että nyt minulla on mahdollisuus opetella katsomaan miten pärjään tämän kuukauden ja käytät kaikki luovuutesi siihen, miten keksit aivan ihania terveellisiä ruokia peruselintarvikkeista sen sijaan, että kävisit ostamassa sen tyypillisen kolmioleivän kaupasta. Tämä tunne minkä saat, kun huomaat miten se niukkuus rahasta tuokin sinun elämääsi ihan uusia terveellisiä tapoja tehdä ruokaa tuoreista aineista, vie ajatuksesi ihan uudelle tasolle. Alat ajatella, miten onnellinen olet, kun saat syödä tuoreita porkkanoita, leipoa itse oman leivän. Samalla ihan huomaamatta saatkin rahat riittämään paremmin ja paremmin. Voit ajatella, että olet ansainnut tämän terveellisen elämäntavan ja terveellisen ruoan. Eikä niin, että en voi ostaa mitään valmiin, kun rahat ei riitä.

Samoin käy, kun teet ajatuksen muutoksen esim. parisuhteessa. Jos toisen tavat ärsyttää, käännä ajatus siihen mikä toisessa on ihanaa ja hyvää. Huomaat miten se onnellisuuden tunne lisääntyy päivä päivältä myös parisuhteessa. Jos aina ajattelet, miten se toinen jättää vaikka nuo kenkänsä ihan keskelle ovensuuta, käännä ajatus siihen, miten ihanaa on, kun hän tulee kotiin ja halaa sinua ensimmäisenä. Tämä on vain yksi vaihtoehto. Kun etsit toisesta hänen hyviä puolia, et enää kiinnitä huomiota niihin vähemmän hyviin, mitkä joskus sinua ärsytti. Nyt alat vaistomaisesti näkemään lisää niitä hyviä asioita myös itsessäsi ja muissa ja tämän myötä ne lisääntyvät sinun elämässäsi, tuoden siihen lisää rakkautta ja onnellisuuden tunnetta. Olet alkanut elämään todeksi elämääsi. 

Et enää syyttele muita omista tunteistasi tai tunnetiloistasi, kun huomaat, että itse voit vaikuttaa siihen mitä ajattelet ja sen myötä siihen mitä tunnet. Onko se tunne vihaa, kateutta, kaunaa vai voisikohan se olla onnellista rauhan olotilaa, jossa olet tyytyväinen itseesi ja muihin. Sinulla ei ole enää tarve arvostella ketään mistään, kun itse voit hyvin ja olet tasapainossa. Näe asioiden hyvät puolet, oikein todella sisimmässäsi ajatuksen ja tunteen tasolla. Se muuttaa sinun elämäsi rakkauden täyttämäksi ja tunnet iloa joka hetki siitä, että saat elää ja kokea omaa elämääsi täällä, missä ruoho viheriöi ja tähtitaivas on kirkas, täynnä tuikkivia tähtiä. 

Muista, että mihin keskität ajatuksesi, sitä vedät puoleesi. Ethän halua vetää puoleesi negatiivisia asioita, sillä nehän silloin vain lisääntyvät elämässäsi. 

Vedä puoleesi runsautta, rakkautta, iloa ajattelemalla positiivisia ajatuksia ja etsimällä kaikesta se positiivinen puoli, hyvä puoli, vaikka siinä olisi vain se pieni hitunen hyvää. Se pieni hitunen kasvaa lumipallon tavalla aina isommaksi ja isommaksi. 

Voit laittaa hyvän myös kiertämään, ajattelemalla ohikulkijoista ja kanssakulkijoista kaikkea hyvää. Sinun ajatus kimpoaa sinulle takaisin. Alat saamaan ihan vierailta ihmisiltä ihania hymyjä ja tunnet miten sinun sydänchakrasi lämpenee, tuntien ilon tunteita. Ajatuksilla on valtava luomisvoima. Käytä tätä voimaa hyvään.

Olen täällä Astral TV:ssä auttamassa sinua ja opastamassa, miten voit luoda oman elämäsi rakkauden ja runsauden täyttämäksi elämäksi. Muutos lähtee sinusta ja autan sinua mielelläni muutoksen tiellä. Sinä olet oman elämäsi luoja ja sinulle on syntymälahjana annettu siihen työkalut, joita voit käyttää luodessasi elämäsi sellaiseksi, kun sinä sen haluat oikeasti olevan.

Ota rohkeasti yhteyttä.

Pirkko Suomela alanumero 448

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Isabella
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero: