Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Sydämen Matka- Sielun puolikkaat osa 1.

Tuntuuko sinusta että olet kohdannut oman puolikkaasi? Tuntuuko, että jokin ihminen on saanut sinut täysin sekoamaan ja olet menettänyt otteesi omaan elämään? Et voi ajatella mitään muuta kuin häntä..kaikki aika menee unelmoidessa ja mietiskellessä tätä hyvin intensiivistä ja ihmeellistä kohtaamista..mitä ihmettä oikein tapahtui?

Kaksoisliekki on käytännössä sielusi toinen puolikas. Meillä kaikilla on vain ja ainoastaan yksi puolikas. Aikojen alussa nämä sielut jakautuivat kahtia kokeakseen maapallolla mahdollisimman paljon elämää ja oppiläksyjä, kehittyäkseen täyteen potentiaaliinsa ja palatakseen lopussa jälleen yhteen!
 
Eikö kuulostakin romanttiselta rakkaustarinalta? No, sitä se parhaimmillaan on, pyyteetöntä rakkautta. Matka sinne voi olla hyvinkin kivikkoinen ja haastava :) Mutta varmasti sen kaiken arvoinen!
 
Jokainen kaksoisliekki on jo täydellinen ja kokonainen omassa itsessään. Ei mikään puolikas, jolta puuttuisi jotain. Heidän tehtävänsä täällä maan päällä on saavuttaa oman itsensä täydellinen potentiaali, eli toteuttaa itseään parhaalla mahdollisella tavalla ja rakkaudella. Se on heidän tehtävänsä, säteillä rakkautta yhdessä! Jokaiselle ominaisella tavalla. Mitä se sitten ikinä onkaan. Tärkeintä on tehdä sitä, mitä sydän sanoo ja minne luovuus kuljettaa. Vain taivas on rajana :)
Vain taivas on rajana:)
 
Kun kaksoisliekit jälleen yhdistyvät, on se usein hyvin voimakas ja ainutlaatuinen kokemus ihmisen elämässä. Tämä uusi aika täällä maapallolla on mahdollistanut useiden kaksoisliekkien jälleenyhdistymisen. Yhä useammat liekit kohtaavat ja löytävät toisensa ja siitä tämä matka omaan itseensä ja suurempaan rakkauteen voi alkaa! Jännittävää, eikö vain?
 
Paljon työtä oman itsensä kanssa on tehtävä ennen kuin elämä puolikkaasi kanssa voi ns. alkaa, on uskallettava kohdata itsensä täysin. Riisuttava kaikki maskit ja suojamuurit ympäriltään. Luovuttava kaikesta egon luomista vanhoista ajattelumalleista ja uskomuksista, kuinka tällaisen ihmissuhteen tai pikimmiten kumppanuussuhteen tulisi toimia. Ei ole mitään sääntöjä tai normeja. On vain Te kaksi ja teidän luomat säännöt rakkaudelle!
 
Moni meistä kokee tänä aikana valtavia muutoksia, kasvua ja kehittymistä monella elämän osa-alueella. Puhdistetaan vanhaa karmaa ja oivalletaan elämän tuomia oppiläksyjä, joita emme halua toistaa. Haluamme kehittyä ja mennä eteenpäin.

Haluamme kehittyä ja mennä eteenpäin.
 
Kun kaksoisliekit kohtaavat, se on suuri palvelus Universumille. He vapauttavat itsestään valtavan määrän voimakasta luomisen ja rakkauden energiaa. Tämä yhteys on hyvin intensiivinen ja siksi se voi tuntua aika ajoin pelottavalta ja haasteelliselta. Tämä on kaksoisliekkien tehtävä täällä maan päällä. Olla aito oma itsensä ja luoda rakkaudesta käsin.
 
Sitoutuminen kaksoisliekkiisi romanttisesti riippuu täysin siitä, kuinka kehittynyt sielu olet ja kuinka valmis olet kehittymään ja kasvamaan lisää. Sinun täytyy olla valmis luopumaan ja eheytymään uutta kohti. Olla valmis kohtaamaan omat pelkosi, heikkoutesi ja epäkohtasi. Olemaan aito oma rakastava itsesi. Hyväksymään ja rakastamaan itseäsi täysin, jonka jälkeen voit hyväksyä ja rakastaa jotain muuta ulkopuoleltasi.
 
Kaikki piiloon työnnetyt asiat ja tunteet kaivetaan sinusta ulos, jotta voit eheytyä ja parantua. Ihan kaikki! Ei ihan helppo tie, mutta varmasti kaiken sen arvoinen!
 
Koette toistenne kanssa voimakasta yhteenkuuluvuutta ja tuttuuden tunnetta. Ihan kuin olisitte tunteneet toisenne koko tämän elämän. Teillä on hyvin voimakas telepaattinen yhteys ja hyvin voimakas sydänyhteys.
 
Kun kohtaat oman puolikkaasi (jos sinun sielunpolulle se on tarkoitettu) sinusta voi tuntua siltä, kun olisit tullut kotiin <3
 
Jos koet, että olet kohdannut oman kaksoisliekkisi ja haluat omalle polullesi tukea tai näkökulmia, niin ota rohkeasti yhteyttä! Tai jos et ole kohdannut liekkiäsi ja olet muuten vain kiinnostunut aiheesta niin soita! :)
 
TaruKaroliina

Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero:
 
Inka
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Heidi
Alanumero:
 
Allan
Alanumero: