Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Kauneus - Terveys, Henkisyys

Väreistä energiaa talviaikana

Jokainen on huomannut, miten värit vaikuttavat mielialaan ja herättävät erilaisia tunteita. Siksi väriterapia soveltuu hyvin erilaisten psyykkisten vaivojen ja terveysongelmien hoitoon.

Monesti puhutaan värien merkittävästä vaikutuksesta elimistöön.
Lämpimät sävyt vaikuttavat kehoon kiihottavalla ja vilkastuttavalla tavalla, kun kylmien värien käyttö rauhoittaa mielialaa. Sen lisäksi jokaista väriä voidaan käyttää terveysongelmien hoitoon. Värien hyöty tulehduksen lievittäjänä, rentouttajana ja stressin vähentäjänä on lääketieteellisesti todettu. Aikaisemmin kerrottiin punaisen, vihreän ja sinisen sävystä, nyt tutustumme oranssin, keltaisen ja violetin vaikutuksiin.

Oranssi

Oranssi on ilon väri. Sillä on kannustava vaikutus, joten se auttaa ujoja ja epävarmoja ihmisiä muuttumaan itsevarmoiksi ja päättäväisiksi. Se torjuu hyvin masennuksen. Rasittavan päivän jälkeen kodin oranssinväriset esineet tai seinät virkistävät väsyneitä asukkaita. Oranssi on yksi lämpimistä värisävyistä ja on lähellä punaista, näin ollen se herättää seksuaalista himoa. Ayurvedisessa lääketieteessä se liitetään napachakraan, siksi se sopii ruokahaluttomuuden hoitoon ja auttaa ruuansulatusongelmissa. Sitä tunnetaan myös vastustuskykyä tukevana värinä. 

Keltainen

Keltaista voidaan kutsua myös naurun väriksi, koska sen piristävän vaikutuksen ansiosta mielialamme muuttuu iloisemmaksi. Keltaiset sävyt vilkastuttavat hermostoa ja täyttävät meidät energialla samalla tavalla kuin auringonvalo keväällä. Se parantaa aistia vahvistamalla aivojen näkökeskusta, lisää keskittymiskykyä ja edesauttaa oppimista. Kun epäilys saa meidät valtaansa, keltainen auttaa lähtemään optimistisempaan suuntaan. Se myös helpottaa ruoansulatusta, mutta sen liiallinen käyttö saattaa aiheuttaa pahoinvointia. Se tehostaa myrkynpoistoa ja tasoittaa verenpainetta.

Violetti

Punaisen ja sinisen sekoituksena violetti rauhoittaa ja samalla antaa lisää elinvoimaa ja energiaa. Spektriltään se on sekava (lämpimän ja kylmän yhdistelmä), ja näin se voi vaikuttaa mielialan horjuvuudesta kärsivän henkilön toimintaan ja päätöksentekoon. Se edesauttaa aivoaktiviteetin kehittämistä herättämällä luovia ajatuksia ja parantamalla muistia. Violetti soveltuu myös unettomuuden hoitoon. Se lievittää heti kipuja ja tulehduksia, mutta saattaa aiheuttaa masennusta, jos sitä käytetään liikaa. 
 

Terveys ja kauneus, fyysinen ja henkinen hyvinvointi ovat asioita, joita pidämme itsestäänselvyyksinä, kunnes jokin asia aiheuttaa niihin liittyen epävarmuutta. Eikä silloinkaan ole helppoa tunnistaa, että tarvitsemme apua.

Henkisen epätasapainon kanssa ei kannata leikkiä! Selvänäköisyyttä omaavien tulkitsijoidemme opastuksella voit arvioida alueita, jotka tarvitsevat huomiotasi, ja saada tietoa terveyteesi ja hyvinvointiisi vaikuttavista tekijöistä. Sinulle sopivan tulkitsijan avulla voit palauttaa kehosi ja mielesi tasapainon!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Sirpa Karhu
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero: