Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Numerologia

Enkelinumeroiden merkitys

Numeroita on jo pitkään pidetty pyhinä, ja niiden muodostamat kuviot ja niiden väliset yhteydet sisältävät merkittäviä vihjeitä tämän maailmankaikkeuden muodostumisesta ja syntymisestä. Jos katsot luontoa, kukkien, lehtien ja kasvien rakenteessa on aina kuvio, tietty geometria. Sama pätee ihmiskehoon. Kehomme muotoon ja rakenteeseen liittyy hienovarainen matematiikka, joka on itse asiassa todella hämmästyttävää.

Kun alat huomata numeroita tai kuvioita ympäristössäsi, se on usein merkki siitä, että olet tasapainossa maailmankaikkeuden harmonian kanssa. Erilaisten numeroiden/kuvioiden näkeminen voi olla myös merkki enkeleiltäsi tai henkioppailtasi. Itse asiassa toistuvia numerokuvioita, kuten 111 tai 444, myös kutsutaan usein enkelinumeroiksi. Eri numerot merkitsevät aina eri asioita eri ihmisille, mutta tässä on luettelo yleisimmistä enkelinumeroista ja siitä, mitä ne voivat tarkoittaa.

Enkelinumeroiden merkitys

111 

Tämä on merkki linjauksesta ja viesti enkeleiltäsi, että olet oikealla tiellä ja linjassa elämäsi virtauksen kanssa. Saatat myös olla keskellä henkistä heräämistä. Tämän numerokuvion näkeminen on myös merkki siitä, että olet korkeassa luovan energian tilassa ja että ajatuksesi manifestoituvat nopeasti todellisuudeksi. Jos näet 111 tai jopa 1111, tee toive, sillä enkelisi varmasti kuuntelevat.

222 

Tämä on merkki enkeleiltäsi, että sinulla on uskoa ja voit luottaa siihen mitä elämässäsi on juuri nyt tapahtumassa. Luottaminen ja uskon laittaminen maailmankaikkeuteen auttaa sinua etenemään eteenpäin sen kanssa, minkä parissa työskenteletkin. 222:n näkeminen on myös merkki siitä, että yltäkylläisyys on tulossa ja että saat niittää sitä, mitä olet kylvänyt.

333 

Tämä on merkki siitä, että on aika ilmaista totuutesi ja kertoa, mitä todella ajattelet ja tunnet. Enkelisi saattavat myös ohjata sinua kirjoittamaan tunteesi ylös tai olemaan rehellinen itsellesi. Tämä on myös merkki kiinnittää huomiota mieleesi, kehoosi ja henkeesi ja tietää, että enkelit tukevat näitä kolmea olemuksesi puolta.

444 

Tämä on merkki siitä, että parantuminen on tulossa. Enkelisi ovat kuulleet pyyntösi ja työskentelevät ohjatakseen sinua oikeaan suuntaan. Tämä on selvä merkki siitä, että et ole yksin, että enkelisi ympäröivät sinua. Jos näet tämän numerokuvion usein, se voi olla myös merkki siitä, että sinun on pyydettävä enkeleiltäsi apua ja oltava avoin vastaanottamaan heidän viestinsä ja ohjauksensa.

555 

Tämä on merkki siitä, että muutos on horisontissa. Valmistaudut aloittamaan uuden luvun elämässäsi, ja enkelisi ovat paikalla opastamassa sinua joka askeleella. 555:n näkeminen voi olla myös merkki siitä, että sinun on päästettävä irti ja päästettävä irti vanhasta, jotta uusi voi astua elämääsi. Kenties otat aikaa uusien tavoitteiden asettamiseen tai mietit tapoja, joilla voit muuttaa rutiinejasi.

666 

Tämä on merkki siitä, että olet ehkä juuttunut vanhaan ajattelumalliin tai että sinun on muutettava tapaa, jolla haluat nähdä asiat. Vastoin yleistä uskomusta 666 ei ole negatiivinen enne tai huonon onnen merkki. Se on yksinkertaisesti enkeliesi muistutus siitä, että asioita voisi katsoa toisella tavalla.

777 

Tämä numerokuvio edustaa henkistä mestaruutta ja jopa ihmeitä. Tämän numerokuvion näkeminen tarkoittaa, että olet oikealla tiellä ja että enkelisi kannustavat sinua eteenpäin. Se on myös merkki siitä, että olet nostamassa värähtelyäsi vielä korkeammalle tietoisuustasolle. Jos olet rukoillut jotain, se on todennäköisesti tulossa.

888 

Tämä on merkki siitä, että jotain uutta on tulossa elämääsi. Se voi olla suhde, työtarjous tai jopa uusi inspiraatio. Jos olet tuntenut tarvetta aloittaa jotain uutta, älä viivyttele. Tämä on merkki enkeleiltäsi siitä, että olet valmis etenemään eteenpäin, ja aika aloittaa on juuri nyt.

999 

Tämän numerokuvion näkeminen kuvastaa päättymisiä. Jokin elämässäsi on päättymässä, ja valmistaudut päättämään jälleen uuden luvun matkastasi. 999 on merkki loppuun saattamisesta, ja enkelisi ovat paikalla auttamassa sinua päättämään matkasi. Tämän enkelinumeron näkeminen on myös merkki siitä, että olet saanut päätökseen valtavan elämänoppitunnin. 
  
Toistuvien numerokuvioiden näkeminen voi olla myös merkki rakkaasta ihmisestä, joka on siirtynyt toiselle puolelle. Usein nämä numerokuviot voivat olla heidän syntymäaikansa tai jokin muu numerosarja, jolla on merkitystä suhteessasi heihin. Vaikka nämä ovat yleisiä merkityksiä enkelinumeroille, sinun tulisi kuunnella sitä, mitä tunnet intuitiossasi ja sydämessäsi, kun näet numeroita. 
 
Anna meidän auttaa, jos sinulla on kysymyksiä aiheeseen liittyen! Tulkitsijamme omaavat laajaa kokemusta ja ammattitaitoa!

Soita nyt numeroon 070003445 ja valitse juuri sinulle sopivan asiantuntijan alanumero!
 


Numeroiden yleismaailmallinen kieli on numerologisten ennusteiden perusta. On hyvä syy uskoa, että matemaattisilla luvuilla on merkittävä rooli maailmankaikkeudessa ja että niiden on mahdollisuus helpottaa elämämme kehitystä ja määrittää persoonallisuutemme ja karmamme. Numeroiden mystisen voiman kartoittamisessa otetaan huomioon ajatus siitä, että ihminen on henkinen olento, joka inkarnoituu toistuvasti kehittyäkseen kohti korkeampaa tietoisuutta.

Tätä varten numerologinen tulkinta paljastaa elämäsi taipumukset, perusluonteenpiirteesi, kykysi ja vahvuutesi. Numerologinen analyysi auttaa sinua määrittämään parhaat mahdollisuudet muuttaa elämääsi ja sen kaikkia osa-alueita. Syntymäaikasi perusteella numerologimme voivat myös laskea tarkalleen, kuinka yhteensopiva olet kumppanisi kanssa.

Hanki apua kokeneelta ammattilaiselta. Koulutetun numerologin neuvojen avulla voit ymmärtää paremmin elämänmatkasi ja elämäntarkoituksesi tai päästä onnellisuuden tielle.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Lotta
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Raili
Alanumero: