Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Rakkaus ja parisuhde

Kun sydän kiusaa

Meillä riittää joskus niin paljon tekemistä, ettemme kiinnitä tarpeeksi huomiota terveyteemme, mutta sydämen juhlan yhteydessä haluamme kuitenkin keskittyä sydänvaivoihin, niiden henkisiin syihin ja luonnolliseen hoitoon.

Sydämen ongelmat juontavat juurensa useimmiten rakkauden puutteeseen ja tunteiden pidättämiseen. Muita laukaisijoita ovat jokapäiväinen stressi, ahdistus, tupakointi, väärät ruokailutottumukset, liikunnan puute, lihavuus, korkea verenpaine ja kolesteroli, liiallinen alkoholin käyttö, sokeritauti ja jotkut perinnölliset alttiudet. Vaivojen hoito on monesti yksinkertaisempi kuin voisimme uskoa, ja vaihtoehtoisista terapioista voidaan saada paljon iloa irti.
 
Kun sydänchakra toimii hyvin, meidät valtaa rauha ja meissä kasvaa oman itsemme hyväksyminen sekä muita kohtaan osoitettu ymmärrys. Kun tämä keskus on tukossa, muutumme yliherkiksi, mustasukkaisiksi, kateellisiksi ja anteeksiantoon kykenemättömiksi, kun taas chakra on liian täynnä, meistä voi tulla omistushaluisia ja vaativia.
 
Sydänchakran hoidossa suositellaan siihen sopivien kivien (meripihka, smaragdi, ruusukvartsi) ja eteeristen öljyjen (basilika, ruusu, kumina) käyttöä, sekä korostetaan vihreän värin läsnäoloa elämässämme. Siksi kannattaa käyttää vihreitä vaatteita mahdollisimman usein, nukkua vihreissä vuodevaatteissa ja syödä paljon vihreitä omenoita ja vihanneksia kuten parsakaalia, kesäkurpitsaa, vihreää paprikaa, pinaattia, papuja, salaatteja jne.
rakkaus 

Psyykkiset tekijät

Sydänvaivat vihjaavat monesti liian tiiviiseen tai päinvastoin, liian löysään lapsi-äiti suhteeseen. Sydäntä rasittavat kohtuuttomasti myös käsittelemättömät epäonnistumiset ja menetykset tai jopa turhat toivot. Huonoon lopputulokseen johtaa sekin, kun tasapaino meistä lähtevien ja meihin kohdistuvien rakkaudenosoitusten välillä horjuu. Sydänsyke hidastuu, kun psyykkisiä kipuja kertyy liikaa, koska se on tapa yrittää paeta vaikeuksia. Korkea verenpaine kertoo siitä, ettei energia pääse meistä ulos, ja pohdimme toiveita vain mielikuvituksen tasolla sen sijaan, että ryhtyisimme tositoimeen. Liian alhainen verenpaine taas vaivaa silloin, kun uhraudumme muiden puolesta liikaa, ja jätämme meidän omat tarpeet huomioimatta. Sydänkohtaus saattaa olla varoitusmerkki siitä, että kiinnitämme huomiota vääriin asioihin: vietämme paljon aikaa epäolennaisten juttujen parissa, emmekä käytä riittävästi aikaa todella tärkeisiin tehtäviin.  
 

Sielunhoito

Jos haluamme päästä eroon sydänvaivoista, ensisijainen tehtävämme on oppia kuuntelemaan sydäntämme ja seuraamaan sen antamia neuvoja. Täytyy rohkeasi selvittää, mikä saa meidät surulliseksi, on kohdattava pelkojamme, mutta ei myöskään saa paeta tilanteita, joihin voi antautua koko sydämellämme. Monesti oireet vähenevät jo siinä vaiheessa, kun osaamme hyväksyä itsemme ja muut kanssaihmiset, emmekä kanna enää vihaa ja loukkauksia sisällämme ja poistamme elämästämme liian vahvat siteet ja kiintymykset. Epäterveen kiintymyksen kohteena voi olla esineitä, muistoja tai todellisia henkilöitä, mutta menneisyys kannattaa joka tapauksessa jättää taaksemme, jotta voisimme myöntää itsellemme mahdollisuuden elää nykyhetkessä.
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Stella
Alanumero:
 
Keadar
Alanumero:
 
Harri
Alanumero: