Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Rakkaus ja parisuhde

Rakkaussuhteiden paradoksi

Miksi parisuhteemme eivät onnistu? Mitkä ovat onnellisen parisuhteen perustekijät? Haluamme olla jollekulle ja löytää itsellemme tärkeä ihminen. Jonkun, joka on enemmän kuin muut. Joku, jota ei voi korvata. Ja myös tietoisuus siitä, et kuka tahansa pohatta, kaunotar, millä mittareilla tahansa houkutteleva yksilö ei kykenisi antamaan toiselle sitä, mitä pari pystyy antamaan toisilleen. Olipa kyseessä mentaalinen, tunne tai fyysinen yhteenkuuluvuus.

Moni kokee tiedostamattaan syvää tuskaa siitä, ettei ole löytänyt tällaista ihmistä elämäänsä. Ja kuinka moni juoksee karkuun kohdattuaan jonkun erityisen, joka kyselemäti pääsee kurkistamaan sielumme sisään. Elämän suuri paradoksi on siinä, että samalla kun etsimme rakkautta, juoksemme sitä karkuun.

Haluamme laittaa kumppanimme muiden yläpuolelle tunteaksemme samalla olevamme myös itse enemmän kuin aikaisemmin. Haluamme sanoa: ”Juuri sinun kanssasi minä olen enemmän kuin mihin koskaan kuvittelin pystyväni.”

Rakkaussuhteiden paradoksi

Ongelmia syntyy, kun emme ole sitä, mitä oikeasti sisimmissämme olemme. Miksi muutumme aloittaessamme parisuhteen? Miksi haluamme näyttää vain parhaimmat puolet itsestämme? Emmehän ole enää lapsia, jotka janoavat hyväksyntää.

Uskallatko sinä olla täysin oma itsesi ja luottaa siihen, että jossain on se erityinen henkilö, joka pitäisi seurastasi varauksetta. Ei enää hyväksynnän etsimistä vaan yhdessä viihtymistä.

Oletko koskaan todella miettinyt, kuka sinä todella olet?

Muistathan, että astrologisen tulkinnan avulla pääset nopeasti oman itsetuntemuksesi ytimeen!

Johanna

Soita ja keskustellaan aiheesta lisää!


Rakkaus on yksi ihmisen elämän syvällisimmistä ja näkyvimmistä kokemuksista, ja kaikki ansaitsevat sen. Se on inhimillinen kokemus ja siksi luonteeltaan monimutkainen. Elämämme on yksinkertaisesti parempaa ja toimii paremmin, kun rakastamme ja meitä rakastetaan. Kolikon toisella puolella rakkauden epävarmuus voi aiheuttaa sydänsurua ja tunnekuohua. Siksi ei ole yllättävää, että rakkausennustukselle on suurta kysyntää. Useimmat kysymykset, joita esitämme parisuhdetulkitsijalle tai ennustajalle, johtuvat parisuhde-elämän epävarmuuksista. Näin silloin, kun etsimme sielunkumppania tai kun haluamme tietää, miten ylläpitää kipinä parisuhteessa.

Rakkausennuste voi vastata kaikkiin kysymyksiisi! Lahjakas ja kokenut selvänäkijä, joka on erikoistunut rakkauden ja yhteensopivuuden kiemuroihin, voi kertoa sinulle, missä vaiheessa suhteesi on, mitkä syvälliset tunneongelmat estävät teitä, mitä mahdollisuuksia teillä on tulevaisuutta silmällä pitäen ja miten voitte päästä uudelle tasolle ja olla onnellisia.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa Karhu
Alanumero:
 
Allan
Alanumero:
 
Selina
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero:
 
Siruska
Alanumero: