Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Rakkaus ja parisuhde

Rakkaussuhteiden paradoksi

Miksi parisuhteemme eivät onnistu? Mitkä ovat onnellisen parisuhteen perustekijät? Haluamme olla jollekulle ja löytää itsellemme tärkeä ihminen. Jonkun, joka on enemmän kuin muut. Joku, jota ei voi korvata. Ja myös tietoisuus siitä, et kuka tahansa pohatta, kaunotar, millä mittareilla tahansa houkutteleva yksilö ei kykenisi antamaan toiselle sitä, mitä pari pystyy antamaan toisilleen. Olipa kyseessä mentaalinen, tunne tai fyysinen yhteenkuuluvuus.

Moni kokee tiedostamattaan syvää tuskaa siitä, ettei ole löytänyt tällaista ihmistä elämäänsä. Ja kuinka moni juoksee karkuun kohdattuaan jonkun erityisen, joka kyselemäti pääsee kurkistamaan sielumme sisään. Elämän suuri paradoksi on siinä, että samalla kun etsimme rakkautta, juoksemme sitä karkuun.

Haluamme laittaa kumppanimme muiden yläpuolelle tunteaksemme samalla olevamme myös itse enemmän kuin aikaisemmin. Haluamme sanoa: ”Juuri sinun kanssasi minä olen enemmän kuin mihin koskaan kuvittelin pystyväni.”

Rakkaussuhteiden paradoksi

Ongelmia syntyy, kun emme ole sitä, mitä oikeasti sisimmissämme olemme. Miksi muutumme aloittaessamme parisuhteen? Miksi haluamme näyttää vain parhaimmat puolet itsestämme? Emmehän ole enää lapsia, jotka janoavat hyväksyntää.

Uskallatko sinä olla täysin oma itsesi ja luottaa siihen, että jossain on se erityinen henkilö, joka pitäisi seurastasi varauksetta. Ei enää hyväksynnän etsimistä vaan yhdessä viihtymistä.

Oletko koskaan todella miettinyt, kuka sinä todella olet?

Muistathan, että astrologisen tulkinnan avulla pääset nopeasti oman itsetuntemuksesi ytimeen!

Johanna

Soita ja keskustellaan aiheesta lisää!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Kristiina
Alanumero:
 
Carin Bremer
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Kaarina
Alanumero: