Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Anteeksiantamisesta

Onko sinulla selvittämättömiä asioita jonkun kanssa ja tunnet, että sinun olisi otettava ratkaiseva ensi-askel sovinnon polulla? Et vaan tiedä miten lähteä liikkeelle.

Onko sinulla selvittämättömiä asioita jonkun kanssa ja tunnet, että sinun olisi otettava ratkaiseva ensi-askel sovinnon polulla? Et vaan tiedä miten lähteä liikkeelle.

Jokaisesta meistä on joskus loukattu huomaamattamme tai todella syvästi niin, että anteeksiantamista on mahdotonta edes ajatella. Olisi hyvin tärkeää, että pystyisit anteeksiantoon, koska silloin elämäsi suunta muuttuu ja alat vapautumaan sisäisestä tuskasta.

2017_0217

Anteeksianto ei tarkoita unohtamista eikä sovinnon tekemistä, vaan mahdollistaa elämän jatkumista yhtä taakkaa keveämpänä. Silloin kun ymmärtää, että anteeksianto ei tarkoita unohtamista, se on helpompi hyväksyä. Anteeksianto tapahtuu vain sinun itsesi vuoksi, joten et voi sitä tehdä läpikäymättä asioita, joissa olet kokenut vääryyttä. Tämä prosessi voi ottaa pitkänkin ajan, esimerkiksi jos on kaltoin kohdeltu lapsuudessa. Tällöin asioiden läpikäyminen on paljon monimutkaisempaa ja vaatii usein  terapeuttista toimintaa.  Tämmöinen toiminta valmistaa anteeksiannon tielle, ja elämä nykyhetkessä voi alkaa sen sijaan, että eläisi menneisyyden vankina, kerraten vaikeita tuntemuksia ja tapahtumia mielessään aina uudestaan ja uudestaan.

Usein myös vannotaan kostoa vihoissaan, mutta näin sitoo itsensä vahvasti menneisyyteen ja silloin esteet suurenevat ja ylipääseminen vaikeutuu. Toki voimakkaat tunteet saavat olla olemassa, mutta täytyy ymmärtää mistä ne tulevat. Vain näin pääsee prosessissa eteenpäin...anteeksiantoon. Se ei saa tapahtua velvollisuutena tai painostuksesta johtuen. Silloin se ei tule sydämestä. Anteeksianto on niin henkilökohtainen asia.

Myös itselleen anteeksianto on erityisen tärkeää, jos toinen osapuoli ei vilpittömästä anteeksipyynnöstä huolimatta ole valmis antamaan anteeksi. Paras lahja itselle, kun päästää irti menneisyydestä ja antaa anteeksi. Jos ei osaa olla armollinen itselleen, ei se ole helppoa muitakaan kohtaan.

Onko sinulla itselläsi painolastia menneisyydestä? Mikset soittaisi minulle? Minulla on omakohtaisia kokemuksia kyseisistä asioista ja autan sinua mielelläni vaikeuksien yli.

Me kaikki olemme ansainneet vapauden, onnen ja hyvän elämän. Mennyt on mennyttä. Älä eilisen murheita kanna, tänään on päivä, tänään on hetki, elä nyt ystäväni.

2017_0217

 

Ja seuraavaksi aiheeseen liittyvää, asiakkaiden kertomia hyödyllisiä ja kiinnostavia esimerkkejä:

"Olen koulukiusattu. Anteeksi olen antanut, mutta en unohtanut. En kuitenkaan halua olla missään tekemisissä kiusaajien kanssa.  Minulle valaistui eräänä päivänä,  että  en tule saavutamaan mitään jatkuvalla vihalla. Sain vain pahan olon itselleni ennen anteeksiantoa."

 

"Isä, pelkäsin hirveästi kun olit humalassa. Et ollut ollenkaan sydämellinen oma itsesi: saatoit lyödä äitiä  tai nauraa ilkeän kovaäänisesti vakaville asioille.  Nyt aikuisena olen tajunnut, että siihen epävarmuuteen sinä joit ja juot, virheisiin ja elämään, mitä et uskalla kohdata. Juodessa olet itsekäs ja kaikki muu on tiellä.  Olen  kuitenkin antanut sinulle anteeksi  isä. Turha meidän  molepien on kärsiä."

Soita vapaasti minulle, jos kirjoitukseni herätti sinussa kysymyksiä tai olet käynyt läpi vastaavanlaisia tunteita etkä onnistunut niitä purkaa.

 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Kirsi Laine
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero: