Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Feng shui sisäinen siivousprojekti 3.osa

Jos läsnäoleva piirtäminen, kirjoittaminen tai puuronkeitto on jo kokeiltu tai jätetty kokeilematta. Tällä kertaa haastan Sinut pukemaan ulkoiluvaatteet päälle ja lähtemään kävelylle.

Vie ylimääräiset asiat päästäsi konkreettisesti ulos ja jätä ne sinne, tai tuo osa niistä kotiin uusien näkökulmien kautta tarkasteltavaksi. Pukeudu sään mukaan, valitse kengät, joilla voit poiketa tieltä halutessasi, sillä ei Sinun tarvitse kulkea normi reittejä muutenkaan elämässäsi. Sinulla on ihan omat polkusi, joita availet joka päivä pienin askelin. Tietoisuus siitä, että saat valita minne menet ja millä vauhdilla, ilman pakkoa tai tottumusta on vapauttavaa ja samalla ärsyttävän tyhjentävää.

Mitä järkeä tuossa nyt on? Ei mitään ja se siinä onkin tarkoitus, et kulje järjellä, vaan annat kehosi ohjata. Pian huomaat, kuinka ne asiat, jotka pyörivät päässäsi alkavat löytää myös tietään ulos Sinusta.

Feng shui sisäinen siivousprojekti 3.osa

Pää ohjaa liikettä, huomioi pään asento. Anna sen ”kellua” atlas eli kannattajanikaman päällä. Voit ensin pyöritellä kevyesti päätäsi puolelta toiselle ja saada tuntuman kaularankaasi ja päähäsi, huomaa, että verenkierto vilkastuu. Kun olet saanut tuntuman pään kellumisesta kaularangan jatkona, hengitä muutama syvä hengitys sisään ja ulos raittiissa ilmassa ja ei kun menoksi! Ota uusia askeleita kohti tulevaisuutta rauhallisesti ja läsnäolevasti, katse kohdistettuna hieman yläviistoon. Kun harjoittelet tätä tietoista kävelemistä, ole armollinen itsellesi, voit ottaa ensimmäisillä kerroilla vaan muutaman askeleen ja jatkaa lenkin loppuun kuten aiemmin tekisit. Pikkuhiljaa lisäät tietoisten askeleiden määrää ja saatat huomata, että jokainen kävelykerta vapauttaa ja keventää aina lisää. Tässä onkin se juju, että hiljaa hyvä tulee. Opettelet pikkuhiljaa kävelemään uudelleen, kuin pieni lapsi. Olethan ohjautumassa omalle tiellesi ja vanhan ohjelmoinnin purku lihasmuistista vie oman aikansa.


Jos mahdollista, varsinkin kesällä, niin ota välillä kengät pois jaloista ja kävele paljain jaloin luonnossa erilaisilla alustoilla hetki, saat vahvan yhteyden maahan. Se voimaannuttaa ja tuo lempeästi tähän hetkeen, maadoittaa konkreettisesti.

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Kaarina
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero: