Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Ikivanhat sielut

Tiedätkö kuka sinä olet näistä ikivanhoista sieluista? Tunnistatko sinä itsesi näistä?

Hei olen Selvänäkijä Johan Salo ja minulla on sinulle asiaa. 

Tiedätkö kuka sinä olet näistä ikivanhoista sieluista? Tunnistatko sinä itsesi näistä? 

Valonkantaja

Kuljetat mukanasi valoa, sisäistä valoa joka loistaa ympärillesi, valoa joka parantaa, vahvistaa, antaa toivoa, Sisäistä valoa joka on kuin hiipunut ja peittynyt, ajan myötä... Se peitto on kasvanut elämän ikävistä kokemuksista, kuten pettymyksistä ihmissuhteissa sekä muista kipeistä tapahtumista elämäsi varrella.

Tunnet aivan kuin se olisi hiipunut ja sammunut, tai sammumaisillaan.
 
Olisit muinaisina aikoina ollut yhteisösi tukipilari. Luoksesi olisi tuotu jopa sairaita saamaan toivoa. Olisit ohjannut ihmisiä oikeaan suuntaan kohti valoa. Olet ihminen joka kerää muita lähelleen vain siksi että lähelläsi on hyvä olla.

Tuo valo on nyt kadonnut. 

Suurin syy sisäisen valosi hiipumiseen on se että olet ajautunut kauaksi voimasi lähteestä. Siitä lähteestä josta ammensit voimaasi ja valoasi lähimmäistesi iloksi. Kun joudumme pois henkisiltä juuriltamme syntyy ongelmia joita emme voi järjen päätelmillä ratkaista. 

Rauhan lähettiläs

Rauhallisen energian välittäjä.
Rakentaja.
Toivon tuoja.
Uskot erilaisissa konflikteissa riitelyn ja riidan sijasta, rakentavaan keskusteluun sekä hyväntahtoiseen, molempia osapuolia tyydyttävään asioista sopimiseen.
 
Joudut myös aika ajoin jonkinasteiseen pulaan kun tajuat, että sinut on vedetty kuin huomaamattasi keskelle joko ystäviesi, Sukulaistesi tai joskus jopa ventovieraiden riitaa.
 
Vanhoina aikoina sinua olisi pidetty kylän tuomarina tai kyläläisten riitojen ratkojana... Vaikeuksia syntyy kun menneisyys ja sieltä voimansa ammentava ikuinen sielusi kohtaavat nykyajan, sekä nykyään vallitsevan uudenlaisen ajattelutavan.

Syntyy energiakenttien epätasapaino ja niiden törmäys.

Sellainen energioiden yhteentörmäys aiheuttaa monenlaisia ongelmia joita on vaikea fyysisillä silmillä havaita.

Tarvitsemme hengen silmien virittämistä uudelle taajuudelle nähdäksemme sisäisiä 
Ristiriitoja, joita kaikki tämä edellä mainittu epätasapaino aiheuttaa.
Joudumme palaamaan juurillemme.

Peruskallio

Sinussa on Hiljaista voimaa.
olet usein yhteisösi tukipilari.
Ystävänä varma ja vahva.
Kuuntelija.
 
Et yleensä hätäänny kriisi tilanteissa, vaan olet rauhallinen, luotettava ja luottamusta herättävä henkilö.
Olet yleensä se joka on hiljainen juhlissa etkä myöskään hötkyile turhia vaan suunnittelet asiat yleensä loppuun asti.

Jotkut erehtyvät pitämään sinua ujona mutta elämän katsomuksesi on vain hieman erilainen.
 
Et oikein usko uusien trendien perässä juoksemiseen vaan kuljet ennemmin omia polkujasi ja teet monet asiat toisin kuin suurin massa ihmisiä, vesimerkiksi odotat mieluummin kun tavarataloissa alkavat alennuspäivät ja käyt vasta sitten suunnitellusti ostoksilla etkä lähde mukaan ihmisten villitykseen.

Maanläheinen, rauhallinen, varma, järkevä, huolellinen, käytännönläheinen ihminen, näin sinua voisivat kuvata ystäväsi ja tuttavasi.
 
Sinulla on myös arkki vihollinen joka yleensä on äänekäs että myös verbaalisesti lahjakas ja joka vähättelee sinua tai arvostelee päätöksiäsi ja lausuntojasi.

Yleensä tällainen ihminen lähipiirissäsi kokee sinut jollain tavalla uhkaksi ja on sinulle kateellinen ja mustasukkainen.

Vanhoina aikoina sinua olisi pidetty kylän tuomarina tai neuvonantajana. Sodassa olisit ollut muonitus mestari tai puolustus linjan suunnittelija.

Kykysi suunnitella asioita huolellisesti ennalta, saattaa sinut monesti vastakkain ihmisten kanssa joiden lempilauseita ovat sanonnat kuten tuurilla ne laivatkin seilaa. Itse et voi käsittää niin huolettomia ja huolimattomia ihmisiä.

Nyt olet menettänyt tai menettämässä kykyäsi ja lahjaasi. Tunnet muuttuneesi elämän viedessä sinua suuntaan jonne et tahdo mennä. Tunnet ettei kaikki ole kohdallaan. Mikään ei tahdo onnistua, ongelmia ongelmien päälle. Jos tunnet näin olet ajautunut kauaksi juuriltasi ja sinun on palattava takaisin

Sisäisen valon löytäminen

Kun sisäinen valomme hiipuu ja katoaa, elämän satuttaessa meitä, ja kun ajaudumme kauaksi henkisiltä juuriltamme, niin tästä seuraa negatiivisten ja synkkien hyvin pimeiden voimien keskittymä, joka osuu meidän heikkoihin ja avoimina oleviin arkoihin sielumme alueisiin.
 
tuloksena tästä on seuraavaa, asiat eivät etene haluamaamme suuntaan ja olemme kuin seisovassa tilassa miettien ja pohtien miksi emme saa palkintoa elämästämme tai työstämme, ihmissuhteemme karikoituvat seuraa masennusta, alavireisyyttä, sairauksia.
 
Muistatko kuinka joskus ennen sait omalla ilollasi ja energiallasi ystäväsi ja perheesi hymyilemään? Olit valoisa ja valloittava persoona muistatko että silloin kun olit täynnä hyvää valoisaa energiaa? tuntui kuin kaikki sinua vastustavat pimeät voimat olisivat ikään kuin aseettomina edessäsi.
 
Voit vielä saada takaisin oman sisäisen valosi, aloita paluu takaisin oikeaan paikkaan, takaisin sille lähteelle mistä ammensit joskus valosi ja voimasi, jo silloin kun otat ensimmäiset askeleesi kohti oikeaa suuntaa, Ihmissuhteesi paranevat kuin itsestään, naapurin kanssa käyty riitä leikkimökin paikasta kääntyy yllättäen haluamaasi suuntaan, jaksat paremmin, jopa kaupassa käynti on helpompaa.

Hyviä asioita tapahtuu kuin itsestään.
 
Tässä mielestäni on kaksi hyvin tärkeää asiaa, joita meidän olisi syytä pohtia tarkemmin ajatellen aikaisempaa.
 
Täytyy muistaa että kaikella on tarkoitus. Siinä mielessä, että jo ennen sinun lihaksi tulemistasi on sinulle määrätty tietty tarkoitus ja tehtävä täällä maan päällä. Olet tärkeä ihminen. Kun elämä kuljettaa sinut tarpeeksi kauaksi pois tuolta paikalta, vaikeudet alkavat.

Miksi juuri minä?

Sinä olet ihmisenä herkkävaistoinen, toisinaan aistisi ovat yliluonnollisen herkät ja tuntuu kuin näkisit asioiden tuolle puolen. Ympärilläsi tapahtuu asioita joita ei voi järjen päätelmillä selittää ja useinkaan muut eivät ymmärrä sinua.

Ajatuksesi kulkevat omia polkujaan... olet ikivanha sielu ja silloin olet vaikeuksissa jos et ole oikeassa paikassa henkesi ja sielusi kanssa.

Miksi juuri nyt?

Kun olemme kulkeneet tarpeeksi kauaksi siitä missä meidän elämämme tarkoitus on ja ylitämme tietyn pisteen, alkavat vaikeudet toden teolla. Kotona syntyy riitoja aivan uusista aiheista, emme voi hyvin ja masennumme. Avioero, lisää masennusta, sairauksia, todella syvät ja synkät vedet saartavat sinut. Et löydä ulos pääsyä, olet valmis tekemään lähes mitä vain että elämäsi helpottuisi.
 
Et ole yksin. Olemme täällä sinua varten. Kaikki tämä on järjestetty juuri sinun tilanteessasi olevia ihmisiä varten. Ohjaamme sinut oikealle tielle. Kuljemme rinnallasi kunnes olet löytänyt oikean paikkasi tässä maailmassa.

Voit soittaa minulle jos tunnistat itsesi tästä tekstistä.
Odotan soittoasi.
Terveisin Johan Salo.

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Keadar
Alanumero:
 
Stella
Alanumero: