Kutsu onni elämääsi | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Kutsu onni elämääsi

Estätkö huomaamattasi onnea pääsemästä elämääsi? Kerromme sinulle, miten voit oppia käyttämään hyvää onnea eduksesi ja lisäämään näin vaurautta elämääsi.

Näyttäytyvätkö asiat paljon vaikeammilta kuin niiden pitäisi? Oletko koskaan miettinyt, mikä estää sinua menestymästä? Ehkä sinun on aika poistaa ne esteet onnesi tieltä, jotka estävät sinua elämästä parasta mahdollista elämää.

Tiedätpä sen tai et, onni on kaikkialla ympärilläsi odottamassa pääsyä elämääsi. Avain onneen on jo sinussa. Kerromme sinulle, miten voit saavuttaa onnen käyttämällä apuna intuitiota, meditaatiota, rukouksia ja visualisointia sekä sanomalla "kyllä".

Kutsu onni elämääsi

Intuitio

Kun houkuttelet onnea elämääsi intuition kautta, perustuu se karmalliseen oikeudenmukaisuuteen, mikä tarkoittaa sitä, että saat vastineeksi maailmankaikkeudesta sen mitä olet sinne antanutkin. Kun niität kylvämääsi, on oltava erittäin tietoinen energioistaan ja teoistaan, koska huono onni voi olla yhden väärän päätöksen päässä. Mutta toisaalta, onnesi taso nousee heti yksinkertaisesti heijastamalla todellista hyvyyttäsi maailmaan.

Meditointi ja rukoilu

Sisään- tai ulospäin suuntautuminen ohjauksen ja hyvyyden löytämiseksi voi johtaa hyvään onneen ja runsauteen. Vaikka onni ei ehkä saavu odotetulla tavalla tai silloin, kun ajattelet tarvitsevasi sitä eniten, tulee sinulle onnea meditaatioidesi tai rukoustesi seurauksena juuri silloin, kun sen on määrä tulla. Usko uskomustesi hyvyyteen löytääksesi onnea ja helpotusta.

Visualisointi

Mitä tulee huonon tuurin muuttamiseen hyväksi, joskus meidän pitää nähdä se, jotta voisimme uskoa siihen. Visuaalisen apuvälineen luominen on hauskaa ja luovaa toimintaa, ja se voi todella auttaa löytämään elämäsi tavoitteet ja parantamaan merkittävästi onneasi niiden saavuttamisessa. Kun panet ideasi ihanteellisesta tulevaisuudestasi paperille käyttämällä luonnoksia, aikakausilehtileikkeitä tai käyttämällä digitaalista näyttöä, saat kaiken näkyviin ja näet näin onnesi paranevan silmiesi edessä.

Sano ”kyllä”

Oletko tottunut sanomaan asioille ”ei” pelon tai ahdistuksen vuoksi? Päästä irti siitä, mikä estää onneasi sanomalla "kyllä" kaikille uusille tai mukavuusalueen ulkopuolisille kokemuksillesi. Kun olet ennakkoluuloton ja tarpeeksi valmis kokeilemaan erilaisia asioita, saat myös erilaisia tuloksia kuin tavallisesti. Jos pidät kiinni ajattelutavastasi tai rutiineistasi kuin kiveen hakattuina ja sinulla on huonoa tuuria, sano "kyllä" uusille mahdollisuuksille ja ajattelutavoille, niin päästät elämääsi lisää onnea.

Seuraavan kerran kun sinusta tuntuu, että sinua seuraa huono tuuri, yritä käyttää yllä mainittuja tekniikoita avataksesi kaikki mahdollisuudet onneen elämässäsi. Virittäytyessä kutsumaan lisää onnea intuition, meditaation, rukousten ja visualisoinnin avulla sekä sanomalla "kyllä", voit todella lisätä onnea elämääsi ja hyödyntää tästä tullutta runsautta. Joko olet ajatellut aloittaa? Toivotamme sinulle onnea!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Lotta
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero: