Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Kutsu toivon enkeli, voiman, tulen herra

Maailmassa on kanssamme toivon enkeli. Olen nähnyt hänet. Sinun täytyy saada tietää hänestä ja tarjoamastaan voimasta, avusta, tulesta elämääsi sinulle. Opastan sinut nyt.

Harva tietää hänen olemassa olostaan, kantoi hän nimeä Hope tai  toivo. Hän on ja kuulee kun kutsumme häntä.

Kun toivo loppuu, maailma, elämä synkistyy, kaikki on tummaa ja raskasta, valo vähenee. Tiedät miten asioihin suhtaudutaan, miten käy.  Sinä omassa elämässäsi, sinun on tärkeä tietää tämä.  Voit kutsua häntä.

Enkeli

Enkeli on vieressäni tätä kirjoittaessani seuraten vasemmalla puolellani erittäin tarkkaan.  Hän kantaa suurta soihtua, kuin suurta olympiasoihtua. On tärkeä, ettet menetä toivoasi vaan otat tulen hänen tulestaan, roihuavasta soihdustaan sisääsi.  Hän ojentaa sitä sinulle.  Se on hänen vasemmassa kädessään.  Kun istun minäkin istun sivuttain, sydämeni on hänen tulensa puolella. Otan roihun sisääni tulestaan.  Se lämmittää sydämeni, sieluni, sisimpäni. Ja minulla on voima, tuli sisälläni toteuttaa elämässäni mitä vain.

Tee sinäkin näin. Älä koskaan menetä toivoa, sammuta tultasi, sytytä se nyt. Pidä paloa yllä.

Hänen värinsä ovat tulta.  Voin kutsua häntä tulen herraksi.  Hänellä ei ole siipiä.  Ollessani liitämässä jossain jälleen saavuin luokseen ollen yläpuolellansa ja hän ojensi minua kohti suurta soihtuaan.   Se roihusi suurta korkeaa, keltaista tulta kauniisti ja vakaasti.

Hän itse sininen kuin tuli on ja tulen punainen huoneensa ympärillään, tulen herra, tulen voima.

Ota tuli sisällesi roihustaan, lämmittämään, voimaa antamaan. Otat vain vastaan.  Visualisoi, se voi helpottaa tuota tekemistä.  Otat yksinkertaisesti tulesta tulta vastaan sisimpääsi.  Nappaa.  Vedä. Sytytä sielusi.  Anna sen syttyä, tulen roihuta.  Sydämessäsi lämmittämässä.  Sielussasi valona johdattaen.  Veresi lämpenee, saat uskomattoman voiman.

Kanna toivoa, tulta sisälläsi näin voimaantuen ottamaan oma elämäsi haltuun.

Tee elämästäsi

Tee elämästäsi itsesi näköinen. Vain sinä kuljet juuri sinun polkuasi, ja sinun tulesi valaisee sinun polkusi voimaannuttaen. Siitä riittää esimerkkinä muillekin. Loistaen.  Se on kaikille hyväksi. Jättäin tarvittaessa taakse kaiken toisarvoisen.

Miten?   Kuten yllä kirjoitin. Ota yhteys Toivon enkeliin, tulen herraan ja puhu hänelle mikäli puhua tahdot. Ihan kuin me keskenään puhuisimme.  Toivo, pyydä ajatuksissasi tai ääneen hänen tuloaan, ajattele / näe hänet. Tunne.  Luota, hän on siinä. Ja otat vain vastaan tulestaan tulen sisääsi palamaan.  Tee sitten tuli sisälläsi asioistasi, unelmistasi totta.  Teet parhaasi.  Se riittää.  Nauti sydämesi kyllyydestä elämästäsi.

Ota myös yhteyttä minuun, niin voimaan tarvittaessa eri asioita.  Terveyttä, rakkautta, toivomaasi asiaa.

Pikabuusteria. Saat voimaa juuri siihen hetkeen, jotta jaksat saada juuri sen tilanteen vietyä läpi.  Onko sinulla hankala tilanne, meneillään oleva konferenssi, vaativa palaveri tai tapaaminen?  Välitän sinulle voimaa heti. 

Asia hoituu minuutissa.

Ota viipymättä yhteyttä.  Sinä säilyt minulle anonyymina aina ollessasi kontaktissa kanssani. En tallenna tietojasi, en tarvitse niitä mihinkään. Pääasia on, että saat avun.

Rakkaudella sinulle, rakkauden ja valon työntekijä

Ishtar-Maria
 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Tuulia
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Stella
Alanumero:
 
Mirja
Alanumero: