Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Meedion vastaanotolla

Mitä odottaa kun otat yhteyttä meedioon? Miten meedio toimii? Millaisiin kysymyksiin saat vastauksia? Pitääkö meedion olla uskovainen? Mikä on selvänäkijän ja meedion ero?

Meediona olen kanava kahden maailman välillä, fyysisen ja henkisen.

Meedion työskentelyn perusajatuksena on aina, että elämä jatkuu kuoleman jälkeen. Meedio on aina myös selvänäköinen, mutta selvänäkijä ei ole aina meedio.

Ennen tätä nykyistä elämää on jo ollut monta elämää ja useimmilla ihmisillä niitä tulee myös vielä tulevaisuudessa olemaan monta.

Yleensä meedion palveluja tarvitaan, kun halutaan saada yhteys edesmenneisiin läheisiin, mutta toisinaan meedio välittää viestejä myös enkeleiltä ja henkioppailta.

Myös henkimaailmaan siirtyneet lemmikit tai kotieläimet voivat tulla tervehtimään sinua.

Meedio kuvailee sielun joka henkimaailmasta tulee, kertoo tuntomerkkejä esim. ulkomuodosta, vaatteista, kävelytyylistä, toimintatavoista niin pitkään, että tulijan voi tunnistaa. Yleensä henkimailman tuleva sielu näyttää itsensä samannäköisenä kuin hän on täällä elänyt  ja ollut, tämä helpottaa tunnistusta ja tiedetään varmasti kenestä on kysymys.

meedion

Viestit henkimaailmasta tulevat aina suurella rakkaudella ja myötätunnolla, toisinaan myös huumorilla ja hauskoilla yksityiskohdilla, jos ne olivat tälle sielulle tyypillisiä hänen elämänsä aikana.

Viesti voi sisältää ohjeita tai neuvoja tulevaisuuteen, henkimaailma ei kuitenkaan ennusta tulevia asioita, eikä jakele käskyjä tai määräyksiä toimia jollain tietyllä tavalla. Keskustelusta jää yleensä rauhallinen ja levollinen olo, monesti myös suru ja ikävä tuntuvat helpottaneen.

Minä välitän hyvän henkimaailman viestejä valosta ja rakkaudesta, minulla on   myös oma uskoni Jumalaan ja ilman tätä yhteyttäni en voisi työtäni tehdä siten kuin minä teen ja toimin.

Jos sinulla on henkimaailmassa joku läheinen, kehen haluaisit saada yhteyden, niin minä voin auttaa sinua, olla välittäjänä viesteille teidän välillänne.    

Päivi Alanen
Alanumero 477

 

Suositukset

Kiitos Päivi sain vastauksen kysymykseeni. Myös rakkaudellinen viesti henkimaailmasta toi lohtua. Kiitos.
Aira
2020. toukokuuta 17.
Alanumero: 447
VapaaEi paikallaVARATTU
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Kirsi Laine
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero: