Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Mikä on elämän tarkoitus?

Kysymys elämän tarkoituksesta on minulle esitetty usein. Se nousee meillä itse kenelläkin pintaan silloin kun olemme elämämme käännekohdissa joissa ei tuttua ja turvallista tietä näy edessäpäin tai kun tapahtuu jotain mieltämme järkyttävää itselle, läheisille tai aivan tuntemattomille.

Miksi Jumala antoi vääryyden tapahtua!

Yleispätevää vastausta ei ainakaan minulla ole. Vastaus mielestäni riippuu siitä minkälainen maailmankatsomus kysyjällä on ja se vastaus pitää meidän jokaisen löytää sisältämme.

Itse olen vapaaehtoisesti hankkinut lapsena kristillisen vakaamuksen lähinnä Uudentestamentin oppien ja ennenkaikkea Jeesuksen opetusten pohjalta. Monesti on tullut mieleen että ovatko toiset lukeneet eri raamatun. ”älkäää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi” ” kuka ei ole syntiä tehnyt, heittäköön ensimäisen kiven” ovat lauseita joihin mielestäni sisältyy pintatasolla olemassaolomme tarkoitus, oppia ymmärtäviksi ihmisiksi ihmisten joukossa.

On sitten syvempi taso, miksi ylipäätään synnymme tänne maapallolle ja miksi niin paljon vääryytenä koettua kärsimystä sisältyy ihmisen elämään, miksi olemme niin erilaisia!

Noihin kysymyksiin olen yrittänyt löytää vastauksia ”virallisia teitä” turhautuen viidakossa jossa on erilaisia teorioita ja selityksiä ja selitysten selityksiä ja selitysten lainauksia – siis akateemisissa opinnoissa. Löysin sattumoisin tavan testata meidän synnynnäistä temperamenttia, se selittää jo paljon erilaisuuttamme mutta jää vielä vajaaksi sen suhteen, miksi samantyyppisen temperamentin omaavilla ihmisillä on kuitenkin niin erilainen elämä. Sitten löysin astrologian ja selityksen jälleensyntymästä joka alkoi aukasta tukkoista kysymysvyyhtiä.

Astrologiassakin on eri koulukuntia, kuulun siihen joka näkee asiat sielunkehityksen näkökulmasta ja kulloisenkin elämän persoona vain toteuttaa sielun suuressa opetussuunnitelmassa yhden elämän aikana pienen osan. Tuota voi havainnollistaa esimerkillä autosta ja kuskista. En koko ajan ole autossa vaan touhuilen välillä kaikennäköistä muutakin mutta kun pitää tehdä matka hyppään autoon ja niin sitä lähdetään – elämä on tämä matka ja auto on se persoona jossa sielu kyseisen matkan tekee. On sitten mahdollista valita erilainen kulkuvälin, kuorma-auto, traktori tai vaikka Jaguaari, riippuu siitä minkälaisen matkan on aikonut tehdä.

Mikä on elämän tarkoitus?

Jos en ihan vielä itse osaa ajaa ja ottaa vastuuta itsestäni niin siinä tarvitaan apukuski, opas, enkeli tai mikä muu tahansa. Voin olla holtiton ja ajaa metsään tai en ole muistanut täyttää tankkia ja bensa loppuu kesken matka. Samalla lailla elämässäni ”vapaan tahdon” alaisena teen vääriä ratkaisuja ja joudun pyytämään apua, milloin mihinkin tai sitten saan jonkun sairuden kertomaan että ”ei mopolla mahdottomia”.

Astrologia ei ole minulle ennustusvälinen koska ei sellaista ole olemassakaan, on aikoja, tienristeyksiä joissa tulee valita suunta ja niitä risteyksiä voi astrologisesti katsella sekä sitä, mitä persoonan ominaisuuksia, ( minkälaisen auton) on valinnut tähän elämään sekä sitä minkälaisen sosiaalisen kanssakäymisen ( reitin) ja siinä se oikeastaan tärkeimmiltä osin on.

Niin kuin jokainen meistä tietää on monenlaisia kulkupelejä kuskeineen, niin on monenlaisia taivaltajia meidän ihmisten joukossa. Aloitellessamme tätä taivalta saamme paljon apua toisilta koska meillä ei vielä ole ”ajokorttia” sitten pääsemme murrosikään sieluna ja alkaa itsenäisen toiminnan opettelu jonka jälkeen tulee velvollisuudet ura ja perhe ja vihonviimein ihanat eläkepäivät. Tuon saman sielu käy läpi täällä maanpäällä ihmiskehossa oppien vähierin ”älkäää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi” ” kuka ei ole syntiä tehnyt, heittäköön ensimäisen kiven”.

Noin minä sen ymmärrän ja vapaan tahdon lain mukaan me jokainen saamme ymmärtää omalla laillamme.

- kp - 

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Kirsi Laine
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Taika
Alanumero: