Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi, Rakkaus ja parisuhde

Pakoileva kumppani ... ?

Asiakkaat kertovat toisinaan miesten oudosta käytöksestä heitä kohtaan. Hyvin paljon kysymykset koskevat sitä, välittääkö mies kysyjästä oikeasti. Epämääräinenkin käytös saatetaan kuitenkin tulkita miehen haluksi seurustella, vaikka samaan hengenvetoon ihmetellään esimerkiksi aggressiivisuutta, pakoilua, haluttomuutta puhua suhteen tilasta tai tulevaisuudesta, tai lupauksia, jotka eivät toteudu niin kuin on sovittu.

Mies voi myös yrittää karkottaa innokkaan (nais-) ihailijansa sanomalla, että hän toimii vain lapsen ehdoilla, tai hän voi sanoa, että ed. vaimo on hankala, tai hän voi olla sanomatta mitään, jolloin toisen pitää (monta kuukautta!) arvailla, onko hän kiinnostunut vai ei. Mies voi myös väittää, että työkiireet estävät tapaamasta.

Miksi mies ei sano suoraan, mitä hän tarkoittaa? Usein syynä on se, että et ole hänelle se oikea, täysin sopiva. Hän saattaa pitää sinusta joiltakin osin, mutta lopulta mies haluaa ja tarvitsee jotain muuta ominaisuutta, jota sinulla ei ole. Mies ihmettelee, miten hän sen sinulle sanoo suoraan… Suoraan sanominen voi tuntua mahdottomalta silloin, kun toinen ihminen eli Sinä haluat tasan päinvastaista asiaa. On helpompaa vältellä tai olla vastaamatta viesteihin.

Välttely voi johtua häpeästä, jos ei pysty vastaamaan toisen tunteisiin. Kuitenkin yhdessäolo ilman sitoumuksia voi olla ok tuossa tilanteessa. Vasta toisen vaatimukset karkottavat tällaisen kumppanin.

Jotkut miehet voivat olla kriittisiä ja tarkkoja siinä, keitä ottavat elämäänsä. Arvioiduksi joutuu tällöin naisen viehätysvoima, ulkonäkö, käytös, luonteen piirteet, joista mies pitää, tai status, jota nainen edustaa.  Tasa-arvon maassakin näillä asioilla voi olla merkitystä. Miehen yksilöllinen maku voi painottaa hyvinkin tarkasti sitä, mitä piirteitä naisessa saa olla ja mitä ei. Mitä kokeneempi mies, sitä varmemmin hän tietää, mitä ei halua. Kuitenkin joillekin käyvät kaikki, joillekin ei käy lähes kukaan - tai käy vain yksi miljoonasta.

kumppani

Jos mies on hitaasti lämpenevää tyyppiä, suhteen syntyminen vaatii aikaa, ja aluksi tapaamisia esimerkiksi vain ystävyyspohjalta, jotta kummankin luonteenlaatu ja luotettavuus paljastuu riittävästi ihastumisen syntymiseksi. Jos tällöin kiirehtii, koko suhde voi kariutua heti alkuunsa.

Jos mies on jo edellisessä suhteessa ollut vallan puutteessa, tai jos hän on jo edellisessä suhteessa ollut vallan kahvassa, seuraavaan suhteeseen voi tulla ongelmia.

On olemassa naisia, joille on loputtomasti toitotettu tasa-arvon merkitystä, ja jonka he ottavat niin, että heillä pitää olla komennusvalta lähes kaikesta – myös miehen yksilöllisistä tarpeista. Jotkut miehet tiedostavat tasa-arvon tarpeen toistepäin: naiset ovat tavoitelleet liikaa valtaa. `Miehethän tässä tarvitsevat tilaa ja itsemääräämisoikeutensa takaisin...` Eli jos naisessa ilmenee miehen mielestä vanginvartijan ominaisuuksia, mies saattaa muuttua uhmakkaaksi pojaksi ”aikuisen naisen” perheessä.

Liika kontrollihalu voi synnyttää kenessä tahansa halun kapinoida vastaan ja halun palauttaa tasapaino tilanteeseen. Keskenkasvuinenkin mies voi opettaa naista tunnistamaan erilaisia asioita. Tällainen suhde ei kuitenkaan tunnu tasa-arvoiselta eikä hyvältä. Keskenkasvuiset miehet osuvat myös kivojen, kilttien ja sopeutuvaisten naisten kohdalle. Tällöin naisten on opittava ottamaan vastuu omasta hyvinvoinnistaan. Jos suhde on naisen ensimmäinen rakastumissuhde, nainen ei ehkä pysty huomaamaan varoitusmerkkejä. Mutta jos mies alkaa käyttäytyä omituisesti, hän voi olla hyväksikäyttäjä, keskenkasvuinen, terapian tarpeessa - tai hän on jo menettänyt kiinnostuksensa ja etsii ulospääsyä suhteesta.

Jos mies on eronnut, hän ehkä haluaa vähäksi aikaa laastarisuhteen (erityisesti jos asioita on jäänyt kesken ed. parisuhteessa tai mies rakastaa vielä edellistä). Tällöin hän ei todellakaan rakastu uuteen ystäväänsä, vaan yrittää vain päästä yli huonoista kokemuksista, aiempaa kohtaan olevista tunteista tai itsetuntokolauksesta.

On kuitenkin mahdollista, että mies on kiinnostunut sinusta, vaikka edm. seikat estävät tapaamisia. Tällöin miehessä näkyy joitakin kiinnostuksen merkkejä: hän ottaa myös itse yhteyttä sinuun ja ehdottaa tapaamisia. Jos olette täysin alkuvaiheessa, jossa treffejä ei ole vielä ollut, kiinnostus voi ilmetä katsekontaktein ja hymynä.

pakoileva kumppani

Monesti ihmiset voivat pitää toisesta, mutta sekään ei tarkoita, että haluttaisiin ryhtyä varsinaiseen suhteeseen. Mies voi yleisesti olla hyvin sosiaalinen tarkoittamatta sillä vielä mitään. Toisilla miehillä oman itsetunnon ja kokemusten paranteluun sopii oikein hyvin pieni seksiseikkailu ja muutamia juttutuokioita, joissa mies saa sympatiaa. Kun tällainen ”pikku”-suhde loppuu, laastarinainen voi olla jo koukussa miehen vetovoimaan. Jos nainen yrittää pakottaa tai manipuloida miehen rakastamaan, hän huomaa äkkiä olevansa ”yksityisyrittäjä”. Itsensä tyrkyttäminen kun ei ole puoleensavetävää!

Jos nainen ei kärsi itsetunto-ongelmista, hän saattaa ryhtyä metsästämään miestä. Usein mies ei kuitenkaan lämpene metsästyksestä, vaan epäilee, että nainen on riippuvainen tai tungetteleva. (…Jos kuitenkin joku miehistä lämpenee, jättäkää tämä☺ huomiotta ja näyttäkää vihreää valoa ihailijallenne!)

Mitä naiselle jää jäljelle, jos haluttu mies ei pidä metsästyksestä? Mahdollisuuksia on kaksi. Nainen voi nostaa kytkintä ja etsiä uusia tuulia (ja kas kummaa - mies saattaa kiinnostua, kun et ole enää saatavilla!),- tai - nainen voi vielä kokeilla puoleensavetävyyttään uudella tavalla. Tällöin naisen on muututtava kiinnostavaksi, houkuttelevaksi ja puoleensavetäväksi. (Miten se tehdään?) Liika yhteydenottaminen tuntuu miehestä painostamiselta, tai näyttää riippuvaisuudelta, (vaikka nainen toimisi kuten miehet: huomioisi naista, kunnes tämä antautuu - ja todellakin - jotkut naiset antautuvat tällaisessa huomiomyrskyssä.)

Naisen metsästystoimenpide onnistuu vain, jos hän kykenee metsästämään niin, että mies ei tunne eikä näe naisen päämäärää saada hänet. Toisin sanoen: kaikessa tapaamisessa täytyy säilyä vapaaehtoisuus ja naisen taholta jopa päämäärättömyys. Nainen ei saa välittää, miten asiassa käy; on ollut mukavaa silti. Naisen on siis voitettava omat tunteensa ja halunsa. Samalla naisesta tulee oman elämänsä herra, vaikka mies ei häntä haluaisi vieläkään! Nainen on kuitenkin oppinut ymmärtämään omat halunsa ja tunteensa vain haluiksi ja tunteiksi. Nainen ei ”kuole” niihin, tai joudu epätoivoon, jos halut eivät toteudu.

…Vain tällöin pakeneva mies ei tunne painetta naisen taholta…

…Mutta… jos mies ei pidä naisesta, joka häntä jahtaa, riippumattomuus ei auta. Tai jos jahtaavalla naisella on piirteitä, joita mies ei halua kumppanilleen, mikään temppu ei auta. On oltava realistinen.

(Ja miksi haluaisitkaan kumppanin, joka ei halua sinua?)

On myöskin huomattava, että vaikka mies olisi kerran tai kaksi innostunut naisen seurasta, mies ei välttämättä halua naista enää uudestaan. Tarkoitus oli pitää hauskaa, eikä ruveta kärsimään! Ei kummankaan! Tämähän oli vain ohimenevä suhde, irtosuhde. Naisen tulisi ajatella samoin: jos riippuvuus, tarvitsevuus, haluavaisuus ei ole enää kivaa, pitää irrottautua. Miehestäkö? Ainakin omista epätoivon tunteistaan!

Tämä on ”olemisen sietämätöntä keveyttä”!

Soittele minulle, jos haluat keskustella esimerkiksi näistä asioista kanssani. Voin korteilla tarkistaa, mitä kumppanin mielessä oikein liikkuu. Astrologialla taas voimme nähdä kompastuskivet ja kehitysmahdollisuudet sekä luonteiden eroavaisuudet ja yhteensopivuudet. Astrologialla voimme myös nähdä suhteen kriittiset kaudet tai uuden rakkauden löytymisajankohdat.

Mariann
Alanumero 424
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Raili
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sofia Teräs
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero: