Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Parantajat - Kirsi Laine

On aamu. Jälleen yksi aamu ilottomien aamujen jatkumossa.

 
Illalla olit viimeisenä toivonut, ettet heräisi enää aamulla. Olit toivonut sitä joka ilta. Ja joka aamu heräsit. Niin tänäkin aamuna. Kipu. Se on ensimmäinen asia, joka jysähtää sumuiseen tajuntaasi. Kipu. 

Eilen aamulla olit toiveikas. Pitkän odotuksen jälkeen olit vihdoin saanut ajan pätevän ja ihmisläheisen erikoislääkärin vastaanotolle. Olit odottanut hartaasti tuota käyntiä ja eilen aamulla olit onnellinen ja uskoit herääväsi viimeisen kerran kipuihin. Olit onnellinen ja toiveikas.
parantajat, ennustaja, astraltv

Erikoislääkäri oli erittäin pätevä ja työlleen omistautunut. Hän oli hyvin ystävällinen Sinua kohtaan ja oli pitkään hiljaa, ennen kuin kertoi, ettei mitään uutta keinoa Sinun auttamiseksi enää ollut. Tunsit epätoivon kuristavan kurkkuasi - tätäkö elämä tulisi olemaan viimeiseen hengenvetoon asti! Et halunnut uskoa sitä. Ei. Oli pakko olla vielä jokin keino, jokin mahdollisuus. Tuijotit lääkäriä ilmeettömästi mutta sisälläsi huusit pelosta kovemmin kuin koskaan ennen...
 
Rakas lukija, katso tännepäin. Katso minuun. Sinulla on vielä toivoa! Haluaisin sanoa Sinulle jotain. Haluaisin kertoa Sinulle muutaman sanan meistä parantajista.
 
Parantajia on ollut olemassa kautta koko ihmiskunnan historian ja on yhä edelleenkin. Olemme aivan tavallisia ihmisiä, joilla on parantavan voiman välittämisen lahja - se on lahja siinä missä musikaalisuus ja taiteellisuuskin. Parantava voima virtaa parantajan kautta juuri Sinulle, Sinun tarvitsee vain pyytää! Parantaja tekee välittäjänä parhaansa mutta lopputulos on aina Korkeimman kädessä.
 
Ehkä parantaja voisi auttaa Sinua? Ehkä huomenna viimeinkin heräisit kivuttomaan aamuun?
 
Kirsi Laine
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Tuulia
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Harri
Alanumero:
 
Raili
Alanumero:
 
Hannele
Alanumero: